Zguduitor! Ce i-a spus soției la telefon, cu puțin timp înainte de a-și împușca în cap copilul de 3 ani! ”Mă derutezi…”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 05/11/2018 | 10:05

Marius Franțescu, polițistul care și-a ucis copilul de 3 ani și apoi s-a sinucis, a vorbit la telefon cu Alina, fosta soție, cu puțin timp înainte de crimă. Vecinii susțin că  ofițerul de la combaterea crimei organizate din Pitești i-ar fi spus mamei copilului că ”îl derutează”, scrie Observator.tv.

„Mama a venit cam după ora 12. Şi mi-a zis că tot sună, de la 12 şi ceva… A sunat, a vorbit cu el la telefon că vine să îşi ia copilul. A sosit aici, era cu mama ei cu maşina. El i-a spus la telefon ceva de genul: mă derutezi, lasă-mă că mă derutezi. Aşa mi-a spus mama copilului”, a povestit o vecină. (CITEȘTE ȘI: POLIȚISTUL DIN PITEȘTI CARE ȘI-A ÎMPUȘCAT COPILUL ERA PLIN DE DATORII! PENTRU CE SE ÎMPRUMUTASE)

„Ce am auzit e că l-ar fi înșelat soţia cu un coleg şi asta l-a determinat să facă gestul ăsta. Nu a putut să stea fără soţia asta. A iubit-o foarte mult”, spune o altă femeie care locuiește în același bloc de apartamente cu cei doi. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ZGUDUITOARE! ALINA ȘI-A LUAT DE LA MORGA BĂIEȚELUL DE 3 ANI ÎMPUȘCAT ÎN CAP DE TATĂL LUI)

Alina și Marius împărțeau custodia copilului

Pompierii de la ISU Argeş au intervenit sâmbătă după-amiază într-un apartament de pe strada Eremia Grigorescu din Pitești, acolo unde două persoane, tatăl şi copilaşul de 3 ani, au fost găsite moarte, în casă. (CITEȘTE ȘI: CE SOARTĂ CRUDĂ! CE MĂRTURII A FĂCUT FOSTA SOȚIE A POLIȚISTULUI CRIMINAL ÎN URMĂ CU CÂȚIVA ANI)

Alerta la 112 a fost dată de soţia bărbatului, alarmată de faptul că acesta nu îi mai răspundea la telefon.

Cei doi polițiști, care se află în divorț, împărțeau custodia copilului de 3 ani. Bărbatul activa din anul 2011 la BCCO, în timp ce soția sa lucrează la Poliția Economică. Bărbatul a fost supus ultimei testări psihologice în anul 2018 și a trecut-o fără probleme.

Citește și...