Zi grea pentru părinții Alexandrei Măceșanu. Ce se întâmplă azi, 9 septembrie

Publicat: 09/09/2019 | 10:46
Zi grea pentru părinții Alexandrei Măceșanu. Ce se întâmplă azi, 9 septembrie

Astăzi e o zi grea pentru părinții Alexandrei Măceșanu. Luni, 9 septembrie 2019, este prima zi de școală și totodată este pentru prima dată când, din casa lor, va pleca doar o singură fată, sora mai mică a tinerei dispărute.

Alexandra este elevă la Liceul Mihai Viteazu din Caracal. În iulie, când s-a aflat de dispariția Alexandrei și apoi s-a făcut publică informația că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe tânăra care ceruse ajutorul la 112, directorul liceului a vorbit foarte frumos despre adolescentă.

Alexandra era un copil foarte bun. Era la specializare de științe sociale și a absolvit clasa a IX-a cu media 9,02. Era un copil foarte bun care și-a văzut mereu de drum. Era un copil cum poate mulți părinți își doresc. Făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular și din ce știu lua și cursuri de chitară. Era un copilcare nu avea preocupări decât legate de școală,a povestit Liviu Mitroi, directorul Liceului Mihai Viteazu din Caracal.

Profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin

DIICOT a anunțat că raportul final al INML, transmis luni procurorilor, arată că dinții și oasele identificate în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE! ADEVARATA RELAŢIE DE RUDENIE DINTRE ALEXANDRU CUMPĂNAŞU ŞI ALEXANDRA MĂCEŞANU)

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”, a transmis DIICOT într-un comunicat de presă.

Citește și...