Zi mare pentru Elena Gheorghe! + Ce o enervează la soțul ei: ”Ar putea fi perfect, dar…”

Publicat: 30/07/2020 | 14:12

Este o zi mare pentru Elena Gheorghe, aflată acum alături de familie în vacanță la mare. Artista și-a anunțat fanii că 30 iulie are trei mari semnificații pentru ea. Doar că un aspect o scoate din sărite.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZA PE CARE ELENA GHEORGHE I-A PREGĂTIT-O SOȚULUI… PE BALCON: ”AM VRUT SĂ IMPRESIONEZ!”

Elena Gheorghe a făcut anunțul pentru cei care o urmăresc, pe Facebook, dezvăluind că ziua de 30 iulie înseamnă foarte mult pentru ea. Concret, atunci s-a născut, și-a cunoascut soțul și apoi s-a logodit! ”30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook, în dreptul unei fotografii alături de Cornel Ene, jumătatea ei.

Nu s-a oprit aici, pentru că are un motiv pentru care este ”furioasă” pe Cornel. ”Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a mai scris, amuzată, cântăreața.

Elena Gheorghe, eforturi mari după izolare: ”Am fost leneșă!”

Elena Gheorghe nu a făcut deloc mișcare cât timp s-a aflat la izolare, așa că a avut mult de tras pentru a reveni la silueta dinaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus. Așa că a început antrenamentele, dar a umblat și la alimentație. ”În fiecare zi un pic de mişcare… de exemplu aseară am fost la alergat, astăzi vreau să fac braţe. Un pic cu un pic fac mult pentru fiecare dintre noi. Eu am fost o leneşă, trei luni de zile n-am făcut niciun fel de mişcare şi acum mi-am dat seama că n-a fost bine deloc. Am început de trei săptămâni mişcarea şi deja se văd îmbunătăţiri. Desigur că am umblat un pic şi la alimentaţie, dar asta nu înseamnă că nu-mi mai fac şi poftele.

Şi mă mai joc un pic şi cu mentalul meu… dacă reuşesc să alerg 12 kilometri mă premiez de fiecare dată cu ceva dulce, o gogoaşă cu ciocolată sau îngheţată, sau o felie de tort cu ciocolată şi alune sau orice altă idee genială îmi vine”, a spus Elena Gheorghe, potrivit okmagazine.ro.