Zi mare pentru Tudor Ionescu! Ilinca a împlinit trei ani. „Am avut petrecerea în aer liber și …”

Autor:
Publicat: 05/08/2020 | 20:56

Fetița lui Tudor Ionescu, Ilinca, a împlinit recent trei ani și a fost mare motiv de sărbătoare pentru solistul de la Fly Project. Momentul nu putea trece neobservat așa că Tudor și soția lui, Anamaria, au organizat o petrecere în toată regula.

În urmă cu trei ani familia Ionescu s-a mărit cu încă un membru. Micuța Ilinca a venit în viețile celor doi și a schimbat totul. Pentru a marca fericita zi, Tudor Ionescu și soția sa au organizat o petrecere pentru a o sărbători pe cea mică.

Ilinca a împlinit trei ani, pe 1 august, iar petrecerea a avut loc weekend-ul trecut. Ana s-a ocupat de tot, de la alegerea decorațiunilor, design, absolut tot, inspirată fiind de Ilinca și de ceea ce îi place ei. (CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A SERBAT SOȚIA LUI TUDOR DE LA FLY PROJECT ZIUA ÎN CARANTINĂ. “NICI DACĂ VOI SUFERI VREODATĂ DE ALZHEIMER NU VOI PUTEA UITA…”)

„Petrecere de anul asta a fost în formulă foarte restrânsă, doar cu familia. Și ne-am hotărât pe ultima suta de metri să-i organizam ceva. Știam că dacă nu marcăm momentul  cumva, vom avea mustrări. Am avut petrecerea în aer liber și a fost mai mult un picnic. Cat despre cadouri, a primit de toate, dar cred că eu sunt cea care s-a bucurat mai mult de ele decât Ilinca. Deocamdată nu este prea interesata de acest aspect (seamănă cu Tudor) 🙂 “ a declarat Anamaria Ionescu.

Schimbare de locație în ultimul moment

Anamaria Ionescu a reușit să se ocupe de întreaga petrecere într-un timp record, mai ales că locația a fost schimbată în ultimul moment. Ceea ce trebuia să fie o petrecere la piscină s-a transformat într-un picnic. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ CASA VISURILOR ANEI IONESCU DE LA FLY PROJECT)

Dacă Ana s-a ocupat de tot, în sarcina cântărețului de la Fly Project a rămas un singur element: să o aducă pe Ilinca la timp la petrecere. Lucru pe care l-a făcut bucuros, dar cu o întârziere de o oră.

„Așa cum am făcut în fiecare an, eu m-am ocupat de absolut tot ce înseamnă organizarea petrecerii. La început, totul a fost gândit pentru un party la piscină, dar pentru că a intervenit o problemă la locația cu pricina pe ultima sută de metri, a trebuit să ne reorganizam într-un timp record pentru alta locație.  Și am reușit 🙂 Bineînțeles ca nu a fost totul perfect :)) A avut și Tudor o sarcină, a trebuit să ajungă la timp cu Ilinca. Ce credeți? A ajuns? :)))… A întârziat doar o oră, deși el în general nu întârzie. Există însă și o explicație, a mers să ia și tortul, așa că a avut o scuză întemeiată”, a povestit Anamaria Ionescu