Zi neagră în politica românească. „În această noapte, a plecat la ceruri! Dumnezeu s-o odihnească”

Publicat: 12/03/2019 | 08:41
Zi neagră în politica românească. „În această noapte, a plecat la ceruri! Dumnezeu s-o odihnească”

Este doliu în lumea politică din România. Anunțul morții a fost făcut chiar de soțul îngenuncheat de durere plecării de pe această lume a celei pe care o iubea nespus de mult. Partenera lui de viață s-a stins după o lungă şi grea suferinţă.

Familia viceprimarului municipiului Suceava, Marian Andronache, trece prin momente cumplite! Soția politicianului a murit după ce s-a luptat multă vreme cu o maladie teribilă. Tristul anunţ a fost făcut de soțul îndoliat pe pagina lui oficială de Facebook.

„În această noapte (n.r.: în noaptea de 9 spre 10 martie), iubita mea soţie, Cătălina, a plecat la ceruri! ??? Dumnezeu s-o odihnească!?

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavril a cimitirului Pacea, unde a fost depus corpul neînsuflețit. Înmormântarea va avea loc miercuri, 13 martie, de la ora 12:00″, a scris Marian Andronache pe contul său oficial de Facebook.

Cătălina Andronache avea 53 de ani și fusese diagnosticată cu o boală necruțătoare. Ea și-a petrecut mult timp pe patul spitalelor, dorind să găsească o rezolvare la problemele ei medicale, titrează monitorulsv.ro. Soţul şi cei doi copii i-au fost alături, dar, din păcate, minunea la care sperau cu toţii nu s-a întâmplat.

Marian Andronache împreună cu soția lui, Cătălina, și cei doi copii pe care îi au împreună. Sursă foto: Facebook

 

Cătălina Andronache a absolvit Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, unde a fost colegă cu Marian Andronache. Până de curând, ea a deţinut funcţia de şef Serviciu Licitaţii şi Achiziţii Publice în cadrul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Citește și...