Zina Dumitrescu, incinerată! „Este șocant ce vrea să facă acest om”

Publicat: 29/03/2019 | 13:58

După ce a ridicat trupul neînsuflețit al mamei sale de la azilul de bătrâni în care aceasta a trăit în ultimii șapte ani, Cătălin Negreanu ar fi luat o decizie care a stârnit uimire în rândul apropiaților regretatei creatoare de modă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: TRAFICANȚII DE DROGURI, SUSPECTAȚI CĂ AU ”VIRUSAT” SISTEMUL NAȚIONAL DE SECURITATE)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de ceremonia funerară a celei ce a fost numită “mama modei din România”. (NU RATA, AICI: AM PUS MÂNA PE ULTIMELE IMAGINI CU MILIONARUL DIN CRAIOVA ÎNAINTE SĂ SE SPÂNZURE)

Potrivit unor surse din anturajul regretatei creatoare de modă, în urmă cu puțin timp, fiul acesteia a decis să incinereze trupul Zinei Dumitrescu. Din câte se pare, Cătălin Negreanu a înregistrat la INML (Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”) o cerere pentru incinerare pe numele Zinei Dumitrescu.

”E incredibil ce se întâmplă. La IML s-a înregistrat o cerere pe numele Zinei pentru incinerare. Din câte am înțeles, fiul ei vrea să o incinereze astăzi (vineri, n.r.). Este șocant ce vrea să facă acest om. Zina nu și-a dorit acest lucru, ea nu și-a exprimat dorința de a fi incinerată”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Zina Dumitrescu, incinerată?!

Loc de veci la Bellu

Joi, medicul Ioan Casian, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața fostei creatoare de modă. Doctorul a mai spus cum s-a stins Zina și unde va fi înmormântată. (CITEȘTE ȘI: ZINA DUMITRESCU, CLIPE CUTREMURĂTOARE: ”A MURIT ÎN FAȚA TELEVIZORULUI!” UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ VIDEO)

”Practic, a refuzat să mai trăiască! Asta și-a dorit! Vorbeam zilnic cu ea, de 3-4 ori. Ea zicea că nu are nicio problemă, dar eu știam că nu-i adevărat. Azi, stătea singură, la televizor. A murit în camera ei… I-am dus mâncarea în cameră, dar nu a mâncat. Mai avea puls atunci când am sunat la salvare. A venit salvarea, dar nu s-a mai putut face nimic”, a mărturisit Ioan Casian.

Acesta a mai spus că Zina Dumitrescu ar urma să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde are loc de veci. ”Voi vorbi cu fiul dânsei, să vedem ce facem, cum facem”, a spus Ioan Casian.

Starea de sănătate s-a deteriorat în 2009

Zina Dumitrescu s-a stins din viaţă joi, 28 martie 2019, în jurul orei 15:10. În ciuda eforturilor medicilor şi a rugăciunilor celor care au iubit-o, corpul mamei Zina a cedat. Starea de sănătate a designerului s-a deteriorat în 2009, după ce soţul ei, Costin Dumitrescu, a murit. Ea a refuzat să se mai hrănească, iar din cauza bolii de care se spunea că suferă, Alzheimer, ”Mama Zina” avea nevoie de îngrijire permanentă. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PODEA A RUPT LOGODNA CU PASTRAMĂ ȘI S-A ANTURAT CU FOSTUL: ”TOTUL E TERMINAT! MI-E SILĂ DE FLORIN…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...