Raluca Podea a rupt logodna cu Pastramă și s-a anturat cu fostul: ”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin…”

Publicat: 28/03/2019 | 23:04

Site-ul nr. 1 din România a obținut dovada că ipostazele tandre în care au apărut, pe micul ecran, Florin Pastramă și Brigitte nu au lăsat-o indiferentă pe logodnica afaceristului. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) După ce concurentul de la ”Ferma” ar fi ”păcătuit” cu fosta doamnă Năstase, Raluca Podea a rupt logodna cu Pastramă și s-a apropiat de „fostul”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații și imagini care confirmă ”divorțul” definitiv. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL CREATOAREI DE MODĂ S-A SPÂNZURAT DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN LUNA DE MIERE! MOTIVUL: DATORII LA CĂMĂTARI ȘI…)

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv. (NU RATA, AICI: ULTIMA ORĂ. ”BAD BOY” TAMAȘ, 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE! ”ȘI-A SEMNAT CONDAMNAREA…”)

S-a apropiat de „fostul”

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Raluca Podea în zona Unirii din Capitală, în apropierea blocului unde locuiește. Fostul ”iepuraș” Playboy, care părea destul de afectată de acțiunile logodnicului ei, se afla în compania altui bărbat, nimeni altul decât tatăl copilului ei. Imediat ce și-a parcat bolidul de lux, blondina a coborât destul de grăbită și, după ce i-a înmânat cheile de la mașină fostului, s-a îndreptat cu pași repezi spre locuința sa. (10 motive sa alegi videochat)

”Eu cu tatăl lui David am rămas în relații bune. Cu toate că el se află implicat în altă relație, de dragul copilului nostru noi păstrăm legătura. De fiecare dată când avem nevoie ne ajutăm reciproc. Exact așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, atunci când am avut ceva probleme cu mașina”, a mărturisit Raluca Podea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Raluca Podea și tatăl copilului ei

”Mi-e silă de Florin”

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă. (NU RATA, AICI: CUM AU PLĂNUIT TERORIȘTII UNGURI ATENTATUL DE LA ”ZIUA NAȚIONALĂ” A ROMÂNIEI)

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, ne-a mărturisit Raluca.

Raluca Podea nu mai vrea să audă de iubitul ei, Florin Pastramă, după episodul cu Brigitte, de la Fermă

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă este una controversată în cadrul emisiunii „Ferma”, acolo unde cei doi lasă de înțeles că ar fi început o poveste de iubire. (NU RATA, AICI: „REGINA FILMELOR +18” ARE UN GHINION TERIBIL ÎN DRAGOSTE! IUBITUL A AMĂGIT-O CĂ DIVORȚEAZĂ, DAR…)

Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…”, a spus o sursă din interiorul emisiunii ”Ferma”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...