Ziua mult așteptată a venit » Start în optimile Champions League!

Autor:
Publicat: 18/02/2020 | 08:30
Ziua mult așteptată a venit » Start în optimile Champions League!

Champions League revine în forță. După două luni de pauză, cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume va reveni astăzi. După noul format patru partide din această fază a competiției se vor juca săptămâna aceasta urmând ca celelalte patru partide să aibă loc săptămâna viitoare.

Astăzi în Champions League sunt programate două confruntări care oricând s-ar putea disputa în utimul act al competiției.

Pe „Wanda Metropolitano”, Atletico Madrid, finalistă a Champions League în 2014 și 2016, va primi vizita deținătoarei trofeului, Liverpool, formație care este virtual campioană în Premier League având în vedere diferența confortabilă pe care o are în fruntea ierarhiei. Partida se anunță a fi una extrem de interesantă, echilibrată și deschisă oricărui rezultat.

În celălalt meci programat  astăzi în optimile de finală ale Champions League, Borussia Dortmund se va duela cu PSG. Se vor confrunta două dintre cele mai spectaculoase formații ale momentului în fotbalul european, echipe care joacă totul pe cartea atacului și au ambiții la cucerirea trofeului.

După duelurile care vor avea loc astăzi în optimile Champions League mâine ssunt programate alte două partide din această fază. Tottenham, finalista ediției trecute va primi vizita celor de le RB Leipzig într-un meci în care trupa lui Jose Mourinho va pleca cu prima șansă la victorie. Ultimul duel din această săptămână din Champions League se va disputa între Atalanta și Valencia, două dintre surprizele acestei ediții a Champions League.

Următoarele partide tur din optimile Ligii Campionilor, se vor disputa săptămâna viitoare.

Program optimi Champions League
Marți, 18 februarie
ora 22:00 Atletico Madrid – Liverpool
ora 22:00 Borussia Dortmund – PSG

Miercuri, 19 februarie  
ora 22:00 Atalanta – Valencia 
ora 22:00 Tottenham – RB Leipzig 

Marți 25 februarie

Ora 22:00 Napoli – Barcelona
Ora 22:00 Chelsea – Bayern Munchen 

Miercuri 25 februarie
ora 22:00 Lyon – Juventus 
ora 22:00 Real Madrid – Manchester City