100.000 de euro, miza pentru împăcare în scandalul sexual al momentului

Publicat: 16/06/2019 | 22:57

Răsunătorul scandal sexual dintre Ana Maria Preda și Nicușor Iordan s-a blocat între avocații părților, în proceduri anevoioase.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Daniel Ionașcu, avocatul Anei, l-ar fi invitat pe apărătorul lui Nicușor Iordan la un cabinet de mediere. Acesta s-a prezentat la mediator însă avocatul Anei n-ar mai fi ajuns. Conform surselor CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, ar fi fost înaintată o propunere de conciliere contra fabuloasei sume de 100.000 de euro, venită din partea apărătorului victimei.

Au trecut aproape două luni de când Ana Maria, fiica adoptivă a regretatului artist Aurelian Preda, s-a decis să înceapă războiul cu cel care ar fi trebuit să-i fie ca un tată, cântărețul Nicușor Iordan. Startul a fost dat prin demersuri menite să-i aducă celui acuzat o plângere penală pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă. (Cel mai bine platit job din București)

Povestea negocierilor

Odată cu schimbarea avocatului, planul de atac s-a răsturnat. Renumitul avocat Daniel Ionașcu l-ar fi invitat, zilele trecute, pe apărătorul lui Nicușor Iordan la un cabinet de mediere. Acesta s-a prezentat la mediator în jurul orei 12 și a zăbovit în cabinet preț de o oră și jumătate. Timp în care avocatul Anei Maria Preda nu și-a făcut prezența, deși chiar el făcuse invitația. (CITEȘTE ȘI: BANII STRÂNŞI LA CONCERTUL ÎN MEMORIA LUI AURELIAN PREDA AJUNG LA FIICA LUI)

Avocatul lui Nicușor Iordan ar fi plecat apoi de la mediator la fel cum a ajuns, fără a soluționa în vreun fel problemele. Conform surselor CANCAN.RO, ca să scape de acuzații, cântărețului Nicușor Iordan i s-ar fi propus o ofertă înaintată de avocatul Anei, fiind vorba de o suma colosală: 100.000 de euro. În intervenția avută în CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, avocatul Daniel Ionașcu părea extrem de vehement în acest caz.

„Nu se pune problema de a ascunde, nu se pune problema de a da înapoi, nu se pune problema sub niciun aspect de a favoriza vreun lucru care ține de domeniul abominabilului”, a spus Daniel Ionașcu pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Ana confirmă ororile

Ana confirmă însă ororile pe care le-ar fi trăit chiar cu cel care ar fi trebuit să-i fie tată. Nicușor ar fi început s-o vadă pe Ana Maria altfel decât ca pe un copil de 16 ani. Ar fi abuzat-o sexual… Deși apropiații cântărețului susțin că nu ar fi fost chiar un abuz, ci cu consimțământul Anei. Nicușor nu s-ar fi rezumat, însă, doar la momentele intime și chiar ar fi avut grijă să filmeze totul. (VEZI ȘI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA, PRIMA DECLARAȚIE ÎN SCANDALUL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)
Lucruri care ar fi știute și de mai multe persoane apropiate cântărețului. Mulți o acuză pe Ana Maria că a tăcut și a așteptat doi ani ca să-și ia inima în dinți și să le povestească oamenilor legii prin ce a trecut. Motivul tăcerii Anei ar fi legat de faptul că ar fi fost șantajată de Nicușor că va face publice acele imagini. Ba chiar ar fi pus-o să jure pe icoane și pe mormântul lui Aurelian Preda că ceea ce s-a întamplat între ei nu se va afla niciodată.
Nicușor Iordan și Ana Maria Preda, protagoniștii celei mai controversate povești din lumea muzicii populare

Nicușor Iodan n-a aflat de ce este oficial învinovățit

După prima reacție pe care Nicușor Iordan a avut-o pe contul lui de socializare, în care nega vehement acuzațiile care i se aduc, acesta s-a oprit din a face alte comentarii. Si-a ales, însă, un avocat care să-l reprezinte când va fi momentul. (NU RATA: IMAGINI EMOȚIONANTE DE LA MORMÂNTUL CÂNTĂREȚULUI AURELIAN PREDA! CE A APĂRUT LÂNGĂ CRUCE)
“Oameni buni! Vă aduc la cunoștință că acuzațiile ce planează asupra mea în media sunt total neadevărate și le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu și de valorile creștine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea. Voi formula o sesizare penală față de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută!”, a mărturisit Nicușor Iordan pe contul său de socializare.
Atât Nicușor Iordan, cât și avocatul lui n-ar fi aflat nici acum, la aproape două luni de la izbucnirea scandalului, de ce fapte este oficial învinovățit cântărețul. Scandalul nu pare să-i fi afectat însă deloc cariera, artistul fiind chemat în continuare la spectacole, nunți și emisiuni TV. Fanii lui s-au împărțit, totuși, în două tabere și dau în clocot pe paginile lui de socializare. Ana a rămas în continuare în Italia, alături de mama ei, și nu dă semne că ar vrea să se întoarcă în țară prea curând.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)