Acasă » Știri » Știri interne » Imagini de la cina în şoaptă dintre ”băieţii deştepţi”. Ce au pus la cale vicele lui Cioloş, şmecherilă de la Telekom şi fostul şef al PWC

Imagini de la cina în şoaptă dintre ”băieţii deştepţi”. Ce au pus la cale vicele lui Cioloş, şmecherilă de la Telekom şi fostul şef al PWC

De: Cancan 19/06/2017 | 00:00
Imagini de la cina în şoaptă dintre ”băieţii deştepţi”. Ce au pus la cale vicele lui Cioloş, şmecherilă de la Telekom şi fostul şef al PWC
Dâncu şi băieţii deştepţi s-au întâlnit la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Romania. Discuţiile, ”moderate” într-un fel de Dâncu, s-au purtat mai mult în şoaptă

Aţi auzit de atâtea ori despre ”băieţii deştepţi din Energie” sau despre ”băieţii deştepţi din primării”, dar noi vom scrie azi despre alţi băieţi deştepţi. Pe aceştia, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a fotografiat la o cină discretă, la care în capul mesei se afla… fostul vicepremier din Guvernul Cioloş, Vasile Dâncu, multă vreme considerat ”eminenţa cenuşie” a PSD, dar şi un apropiat al serviciilor secrete care au condus şi conduc România. (CITEŞTE ŞI: Declaraţia lui de avere e goală ca… o nudistă la Vama Veche! Cel mai ”sărac” prefect multimilionar, vacanţe la St. Tropez şi şampanii pe cameră)

Zilele trecute, înainte de apus, Dâncu şi băieţii deştepţi, despre care vom oferi imediat detalii, s-au întâlnit într-o ”formulă de 3+1” la unul dintre cele mai scumpe, dar şi cele mai bune restaurante din România. Atmosferă destinsă, lume bună în jur, pahare de şpriţ alb demisec, uşoară rumoare cât să nu se audă ce vorbeşti de la o masă la alta. Discuţiile, ”moderate” într-un fel de Dâncu, s-au purtat mai mult în şoaptă. Normal, vă întrebaţi cine a mai luat parte la cină! O clipă, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Româniavă dezvăluie curând şi apoi vă lasă să faceţi singuri conexiunile. (VEZI AICI: Devoalăm schema prin care ”băieţii deştepţi” au pus mâna pe milioane de euro, sub paravanul unei legi votate suspect de uşor în Parlament. Ex-socrul multimilionar al unei vedete Playboy, în umbra mega-învârtelii de la Porturi)
 
Până atunci, vă mărturisim că imaginile pe care vi le prezentăm ne-au dus imediat cu gândul la mari combinaţii. Nu doar protagoniştii cu poziţii grele, în companii, servicii secrete, şi mai grele ne-au făcut să credem asta, ci, mai degrabă, modul în care comunicau cei patru între ei. Discuţiile erau purtate la un nivel sonor redus, atât de redus încât era nevoie să se apropie (cu urechea) unul de celălalt de câte ori îşi spuneau câte ceva. Dacă scena ar fi avut loc înainte de ’89, ne-am fi închipuit că zic bancuri despre Securitate, dar cum suntem de vreo trei decenii în democraţie… Ne oprim însă din ”teoriile conspiraţiei” şi, aşa cum v-am promis, vi-i devoalăm şi pe cei patru protagonişti ai cinei. De fapt, doar pe trei dintre ei, căci ar patrulea este un mister total. Poate, dacă îl cunoaşteţi, ne scrieţi la [email protected] şi vom elucida misterul. (CITEŞTE ŞI: De cine se teme miliardarul Adrian Petrache, zis ”Şefu’”. Duşmanul lui Băsescu şi-a transformat palatul într-o fortăreaţă ultra-securizată!)
 
Cum scriam şi mai devreme, în capul mesei s-a găsit Vasile Dâncu. Sociolog, cu o carieră politică solidă, acesta a făcut parte din Guvernul lui Dacian Cioloş, cu toate ca era din PSD, unde a ocupat scaunul de ministru al Dezvoltării Regionale. În paralel, a fost şi vicepremier.  Înainte însă de a ”coabita” cu tehnocraţii, el a dus la capăt un mandat de senator pe listele PSD, a fost ministru al Informaţiilor Publice (la începutul anilor 2000) şi era pe punctul de a-i succede ca prim-ministru lui Victor Ponta, după demisia acestuia. Arondat complet serviciilor de informaţii, scos din joben când e nevoie. Ceilalţi doi ”apostoli” de la cina lui Dâncu au fost Ovidiu Ghiman şi Vasile Iuga.
 
Primul dintre ei este omul care face combinaţiile din spatele ROMTELECOM (actuală Telekom). Un adevărat şmecherilă, băgat în multe chestii cu cântec. Poate unul dintre cei mai bogaţi angajaţi din România (deţine foarte multe proprietăţi imobiliare şi investeşte în continuare). E personajul care trasează liniile de dezvoltare ale Telekom, peste CEO ca influenţă şi putere, după cum chiar el a povestit în repetate rânduri. Iar altfel are un cuvânt greu de spus în privinţa licitaţiilor la care participă Telekom, din funcţia sa de director comercial business. Cine îl cunoaşte ştie că este un tip cu ambiţii mari. La ora aceasta, ajutat de grei din servicii după cum se vede şi din imagini, este  ”integratorul IT al României”, cu alte cuvinte ceea ce au fost şi alţii în trecut, dar care s-au ”înecat” în ”valurile DNA”. Mulţi se întreabă ce înseamnă să fii „integratorul IT” al României. Păi statul licitează pe zona IT nişte sute de milioane de euro pe an. Aceste licitaţii se câştigă de obicei de consorţii de firme. Două, trei firme care participă împreună. Care au relaţii şi reuşesc să-i învingă pe alţii, relaţionaţi şi ei. Căci aceste licitaţii sunt o luptă între cercuri de influenţă, după cum a demonstrat DNA în ultimii patru ani. (NU RATA, AICI: Avem imaginile! Ce scheme nocturne face denunţătorul din dosarul ”Microsoft” ca să scape de filaj)
 
Vasile Dâncu a fost considerat multă vreme ”eminenţa cenuşie” a PSD
Vasile Dâncu a fost considerat multă vreme ”eminenţa cenuşie” a PSD

Acum, însă, în orice asociere câştigătoare, unul face jocurile, unul aranjează lucrurile. Această poziţie pare acum foarte apropiată de Ghiman, susţinut de diverşi grei. Este de urmărit la ce licitaţii apare „Şmecherilă” si este de văzut dacă chiar este Integratorul IT al României, cum ne informează surse cunoscătoare. Dincolo de latura profesională, „Şmecherilă” are şi o poveste de viaţă ca-n telenovele. Asupra acesteia nu ne vom opri însă azi. Orice informaţii pe tema aceasta le recompensăm şi aşteptăm pe [email protected]!

 
Până acolo, vi-l prezentăm şi pe Vasile Iuga. Fost şef al companiei de consultanţă Price Waterhouse Cooper (PwC), Vasile Iuga a intrat de curând în boardul Băncii Comerciale Carpatica, devenită Patria Bank după fuziunea din 1 mai. Este unul dintre veteranii industriei de consultanţă din România, tip chiar deştept şi priceput. Şi nu degeaba afirmăm asta, fiindcă, sub mandatul său, PwC a triplat afacerile în România în doar patru ani, iar printre proiectele importante pe care şi-a ”pus semnătura” au fost fuziunea subsidiarelor externe ale BCR, respectiv Banca Anglo-Română, Banca Franco-Română sau Frankfurt Bucharest Bank. (VEZI ŞI: ”Cel mai bogat şomer” din România are şarm la 55 de ani. ”Nababul” a flirtat la o ţigară pe trotuar!)

ADRIAN NICOLAE

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
„PĂCĂLICI. A bătut doar femei”! VEDETA PRO TV, făcută praf pe net
„PĂCĂLICI. A bătut doar femei”! VEDETA PRO TV, făcută praf pe net
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...