Acasă » Vedete » Ozana Barabancea, primele mărturii despre decesul părinților: “A murit de inimă, pe masa de operaţie. A fost o lecţie de smerenie”

Ozana Barabancea, primele mărturii despre decesul părinților: “A murit de inimă, pe masa de operaţie. A fost o lecţie de smerenie”

De: Cancan 04/09/2018 | 18:52
Ozana Barabancea, primele mărturii despre decesul părinților: “A murit de inimă, pe masa de operaţie. A fost o lecţie de smerenie”
Jurata de la Antena 1 nu a încheiat socotelile cu fostul soț
Ozana Barabancea are numeroase motive să fie fericită: are o familie frumoasă, e iubită de bărbatul care i-a cucerit inima și cariera este așa cum și-a dorit-o. Totuși, uneori, ea devine melancolică la gândul că două persoane importante pentru ea nu mai sunt pe această lume. Astăzi, în cadrul unui interviu, jurata de “Te cunosc de undeva!” a vorbit pentru prima dată despre drama care i-a marcat copilăria: moartea părinților ei.

Ozana Barabancea, mărturisiri dureroase despre drama neștiută din copilărie

Talentata artistă a rămas orfană de mamă pe când avea doar 14 ani. Despre dispariția fulgerătoare a acesteia, Ozana Barabancea a spus că a reprezentat o lecție de smerenie pentru ea. O coincidență incredibilă a făcut ca tatăl vedetei să moară în același spital în care s-a stins și cea care i-a dat viață jurtatei de la “Te cunosc de undeva!”.  În plus, cei doi soți au decedat în aceeași zi a săptămânii: joia.

Citește și:Ozana Barabancea a pozat ca un adevărat fotomodel la piscină. Ce a sfătuit-o medicul

“Mama m-a dus la Şcoala de Muzică. La un moment dat, nu mai voiam să studiez, m-au dat afară de la Şcoala de Muzică. Mama a mers cu săru’mana să mă ierte. Mama a murit când eu aveam la 14 ani. Am zis ce fac eu cu viaţa mea. Singurul lucru pe care pot să îl fac este muzica. Mi-am autosugestionat şi am început să studiez. Moartea mamei a fost o lecţie de smerenie, a fost o lecţie.

Tata era un tip intelectual, era director la o fabrică. A renunţat la funcţia de conducere pentru că avea probleme cu inima. Era surprins de faptul că eu iubesc muzica. I-am făcut o scrisoare ca să înţeleagă. Nu s-a putut lupta cu dorinţa mea. La început nu a fost de acord. Tata a murit de inimă, pe masa de operaţie, într-o zi de joi. Amândoi au murit într-o zi de joi”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Ozana Barabancea, scrisoare pentru părinții morți și cei doi copii ai săi

În vârstă de 49 de ani, Ozana Barabancea a făcut publică o scrisoare despre părinții ei morți la mijlocul lunii trecute. În rândurile așternute pe o rețea de socializare, vedeta a rememorat momente cheie din copilăria sa, decesul mamei sale, iar cuvintele le-a adresat și fiului și fiicei sale.

“Cu pretul vietii !
Cand aveam 12 ani mama mea a cazut la pat! Eram in clasa a VI-a la scoala generala 19 si la Scoala de Arta nr. 4 langa casa. Studiam pianul. Mama m-a trimis la ore de pian si prima mea profesoara, doamna Hamza, m-a parasit, plecand in strainatate. Am suferit enorm. Am plans pentru ca mi-era dor de ea. Am trecut pe la multi profesori, unii mai dedicati decat altii, profesori care m-au invatat multe.

Dar la varsta de 12 ani, odata cu schimbarile fiziologice din viata unui copil, am inceput sa ma las pe tanjeala! Studiam din Paste in Craciun. Mama ma implora, zacand in pat, sa ii cant. Eu nu vroiam, rebela, refuzam, desi imi placea cum cant! Mama mi-a cumparat un pian superb cu coada, de renume, cu placa de bronz… dar profesorii m-au dat afara din scoala.

Mama s-a ambitionat si s-a imbracat in rochia ei de matase albastra cu guler alb brodat, eleganta ca o regina, si a batut la usa domnului director al scolii nr 4 sa ii mai dea o sansa fiicei sale rebele, pentru ca ea, mama, credea in potentialul meu!

S-a adunat comisia intr-o saptamana, timp in care am studiat zilnic, cu sora mea alaturi, cu mama bolnava in holul mare intinsa pe pat din cauza bolii. Bunica facea de mancare si imi spunea: «Cand vei fi mare intr-o societate si vei canta, toti te vor admira, vei fii deosebita, vei fi artista». M-au convins! Am cantat impecabil si am reintrat la cursurile de pian principal al scolii nr 4!

In an mai tarziu mama mea, Rodica Barabancea a plecat la Domnul lasandu-mi un gol imens in suflet, un sentiment de dor si un sentiment de ciuda, ca nu mai pot sa ii mai cant, sa ma incurajeze, sa ma sustina, sa ma certe!

Am fost repartizata la profesoara Nicole Veturia, care si ea m-a parasit plecand in America! O profesoara extrem de buna! Alaturi de ea am luat premiul 1 in clasa a VII-a, prinsesem drag de pian, descoperisem culegerea de piese pentru pian «Cantece Fara Cuvinte» de Mendelshon Bartholdy, din care cantam Gondola Venetiaza toata ziua de lunga. Plangeam si cantam incercand sa imi potolesc dorul de mama! Mama! O femeie frumoasa, ingrijita, ambitioasa, altruista, bruneta, sotie de director, harnica, gospodina, admirata de Jean Gabain pe aeroportul din Paris, plina de carisma, credincioasa, mama, Rodica Barabancea, mi-a dat o paine in mana: muzica!

La 14 ani am fugit de acasa si am petrecut seri intregi la Opera! Cu pretul vietii, mama mi-a dat sansa sa fac muzica! Sa il cunosc pe Bach, pe Chopin, pe Beethoven, pe Sabin Dragoi, cu pretul vietii!

Dorul de parinti si de copilarie este cel care permite lacrimilor sa curga suvoi, fara retinere, zguduindu-ne, curatandu-ne sufletul.

Dorul de parinti ne reconecteaza la sursa noastra. Este starea cea mai curata. Te racoreste, te improspateaza, te reseteaza ca sa poti lua viata in piept, cu forte proaspete, cu optimism, cu incredere, curajos.

Plansul este pentru cei puternici! Pentru cei asumati. Cine plange e constient ca elibereaza suferinta si isi curata sufletul de mazga unor amintiri ingropate. Eliberam amintirile si lasam loc pentru provocarile prezentului.

Aceasta jertfa o simt ca pe o stafeta !

Cu pretul vietii! Mama, iti multumesc! Mi-e asa de dor de tine!!!!!
Cu pretul vietii !
Scris azi, 15 iulie 2018
OzanaBarabancea pentru Gloria Barabancea
Andrew Barabancea Terinte” este mesajul scris de jurată pe pagina ei de Facebook.

Ozana Barabancea, transformare radicală după ce și-a tăiat stomacul

Ozana Barabancea și-a făcut o intevenție de micșorare a stomacului pe 20 iunie 2017. Cu ajutorul unei diete și mult sport, artista a slăbit peste 40 de kilograme.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital: ”Mă emoționează foarte tare chestia asta”
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital:...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări