Acasă » Exclusiv » Florin Salam a aprins războiul în lumea interlopă! Mircea Nebunu amenință clanul Calu: ”N-ai caracter! Jur pe viața mea că…”

Florin Salam a aprins războiul în lumea interlopă! Mircea Nebunu amenință clanul Calu: ”N-ai caracter! Jur pe viața mea că…”

De: Cancan 08/12/2018 | 23:12

Scandal de proporții în lumea interlopă a Capitalei. Doi dintre „greii” Bucureștiului au ajuns la cuțite din cauza celebrului manelist Florin Salam. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii uluitoare despre războiul dintre Mircea Nebunu și clanul Calu. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE AEROPORTUL OTOPENI! GIGI BECALI L-A ÎNJURAT ȘI L-A LOVIT PE EUROPARLAMENTARUL CRISTIAN PREDA)

În urmă cu câteva zile, Vasile Pascu, unchiul celebrilor Marco și Franco Calu, a organizat o mare paranghelie la care au fost invitați mai mulți lăutari de top, printre care s-au numărat Adrian Minune și Florin Salam. Numai că, spre surprinderea temutului interlop, cel supranumit ”Regele manelelor” a refuzat invitația și nu s-a prezentat la mega-petrecerea pusă la cale de Vasile Calu. Se pare că acest lucru l-a înfuriat la culme pe interlop care, în timpul petrecerii, a făcut un live pe Facebook în care s-a dezlănțuit la adresa artistului. L-a înjurat inclusiv de familie, insistând asupra fiicei celei mari a lui Salam, Betty.

Gestul liderului interlop din Sectorul 1 nu a ramas fără urmări. Liderul grupării Sportivilor, Mircea Nebunu, a făcut, la rândul său, un live, în care l-a pus la punct pe Calu, pe care l-a întrebat, retoric, dacă nu îi este rușine. (CITEȘTE ȘI: SUPER-TOP 30 VEDETE 2018 ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE)

”Vasile Pascu, am pretenții la tine. Nu îți e rușine să-l înjuri pe Florin Salam, nu ții cont de noi, că e neam cu noi, că e din familia noastră? Nu îți e rușine, Vasile Pascu! Ce ai tu cu el de îl înjuri? Lasă-i pe ăia a lui Pian să-l înjure, că sunt neam cu el, sunt cumetri. Tu de ce-l înjuri? Ce aveți cu Betty, mai ales tu, care ești prietenul meu? Nu ții cont, nu ai rușine, vrei să înjur și eu? Vrei să vă înjur și eu, că am putere? Vă înjur și eu pe toți. Nu îți e rușine de Betty și de familia lui. Pascule, am pretenții de la tine, frate. Sună-mă pe mine dacă ai ceva de zis, lăsați-i în pace și pe el, și pe familia lui. Tu, Pascule, ești băiat cuminte, ești om de afaceri, nu ești smardoi. Vrei să te faci cunoscut, vino cu mine pe live-uri și te faci cu mine cunoscut. Mergem și pe la pușcărie, Pascule. Mergem la pârnaie amândoi dacă vrei. Eu te-am iubit ca pe fratele meu și tu îl înjuri pe Salam. E urât, mai ales că știi că e în familie cu mine. Să mă înjure unul pe mine și să vezi dacă mai țin cont de vreun prieten de-al meu. Aveți dușmănie că nu vine să vă cânte. Dați-i bani și vine să vă cânte, eu îi dau bani. M-am supărat și eu pe el de atâtea ori, dar… dacă noi îl înjurăm?! Ca șmecher nu ai voie să-l înjuri de copii. Nu ai caracter! Mai te dai și șmecher cu bani mulți și te-ai coborât la cel mai jos nivel. Nu mă așteptam, frate, la tine. Nu ai caracter, Pascule, e urât”, a spus Mircea Nebunu, într-un video postat pe rețelele de socializare.

Ulterior, Calu ar fi spus că îi pare rău și că va merge la Florin Salam  pentru a-și cere scuze personal. Se pare că, până la urmă, interlopul a renunțat să mai facă acest gest, lucru ce a dus la inflamarea situației între cele două grupări.

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene, care îşi ameninţa duşmanii că îi bagă în ciment, a ieşit din închisoare în urmă cu aproape doi ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevărată isterie pe site-urile de socializare. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au denumit „Regele”.(NU RATA, AICI: NOUL ȘEF AL LUMII INTERLOPE MIRCEA NEBUNU I-A ”DAT INTERVAL” TEMUTULUI BIBILOI!)

Mircea Băluş, considerat liderul grupării Sportivilor, cunoscut în Capitală sub numele de Nebunu, a fost eliberat condiţionat după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă. Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook mesajele de genul “A ieşit regele””Bine ai venit acasă, şeful şmecheriei… regele Bucureștiului…” şi altele la fel de măgulitoare, au curs cu sutele. (CITEȘTE ȘI: ACUZAT CĂ ŞI-A LĂSAT PRIETENUL LA GREU, FLORIN SALAM S-A REVANŞAT LA PRIVEGHIUL TATĂLUI LUI MIRCEA NEBUNU’! CE GEST A FĂCUT CELEBRUL MANELIST)

Ba mai mult, Corado, un lăutar care se recomandă finul lui Mircea, a şi compus o melodie pe care i-a dedicat-o, online, liderului interlop. Corado cântă la rece, iar versurile, de genul “Fraierii fug ca din puşcă / A ieşit leul din cuşcă” sau “Să se ferească sifoanele / Că a ieşit regele” au ajuns direct la inima interlopului din Berceni.

Procurorii arătau la momentul trimiterii în judecată că ”Mircea Nebunu’” îşi controla cu o mână de fier interlopii din subordine. ”Eu îmi fac legea mea,  frate”“Te bag în ciment!”“Eu nu sunt prost”“Eu sunt Ştefan cel Mare, bă, aţi înnebunit?!”“Mă bat cu omul, unu la unu”“Mie mi-a dat unul o săgeată, eu îi dau 50 de săgeţi”“Bă tâmpitule, pe banii mei, vreţi să-mi faceţi, mă, flagrant?!”, sunt doar o parte din replicile lui Mircea.

Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai clanului ”Sportivilor” şi a urcat în ierarhie pe măsură ce foştii şefi executau ani grei de închisoare. ”Cariera” interlopului a început în 2006, Mircea fiind locotenentul lui Gheorghe Mustaţă, fostul lider al galeriei Steaua, unul dintre şefii clanului. Procurorii l-au interceptat în timp ce când ameninţa mai mulţi patroni, dar şi interlopi din clanuri rivale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...