Acasă » Cancan » Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2019

Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2019

De: Cristian Lisandru 31/12/2018 | 20:14

Profeţiile lui Nostradamus – pe numele său real Michel de Nostredame – au iscat dintotdeauna controverse aprinse. Considerate doar niște simple coincidenţe de adversarii legendei sale fabuloase sau dovezi evidente ale unei puteri supranaturale pentru adepții săi pătimași, previziunile lui Nostradamus fac obiectul unor discuții nesfârșite. Se spune că unele dintre proorocirile sale s-ar fi împlinit deja – vezi, de pildă, incendiul care a mistuit Londra în 1666 sau nașterea și ascensiunea lui Hitler -, iar altele sunt răstălmăcite de adepți sau cercetători în așa fel încât să poată fi extras din ele acel ”sâmbure de adevăr” care să ofere credibilitatea absolută. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă alte profeții tulburătoare făcute de celebrul Nostradamus, cu referire directă la anul 2019. 

Nostradamus a scris în anul 1550 primul său almanah cu informaţii astrologice şi previziuni pentru anul următor. Aceste cărţi – de mici dimensiuni – au devenit foarte populare în rândul populaţiei orăşeneşti, dar şi al fermierilor. Nostradamus devenea un prezicător şi astrolog din ce în ce mai faimos. 

Evident, a fost încurajat să scrie tot mai mult, iar până în 1554 numeroasele sale viziuni au fost incluse în cărţi.  Este foarte interesant faptul că Nostradamus visa la… o lucrare de mari dimensiuni şi plănuia să scrie 10 volume, cu 100 de previziuni pe o perioadă de 2000 de ani!

În anul 1555, Nostradamus a publicat celebra sa operă, renumită şi astăzi, ”Profeţiile”. Este vorba despre o colecţie impresionantă de previziuni pe termen foarte lung. Pentru a scăpa de persecuţiile religioase şi de eventualele acuze de vrăjitorie, Nostradamus a scris aceste profeţii sub forma unor catrene rimate într-un amestec de limbi, precum greacă, italiană, latină, provensală. (CITEȘTE ȘI: PREVIZIUNILE TERIFIANTE ALE LUI NOSTRADAMUS PENTRU 2018)

Anul 2019 – ”anul dreptății” – și profețiile teribile ale lui Nostradamus

Anul 2019 va fi un al an dreptății, conform lui Nostradamus, iar fiecare va primi exact ceea ce merită pentru faptele săvârșite în trecut. Mai multe părți ale globului vor fi afectate de dezastre naturale. Vor fi uragane și cutremure în unele zone ale Americii de Nord. Da, va exista și prosperitate financiară în 2019, dar numai dacă banii vor fi folosiți, transmite Nostradamus, în scopuri bune.

În ceea ce privește alte profeții ale sale, cu referire strictă – conform interpretărilor – la anul 2019, marele Nostradamus a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește nu mai puțin de cinci subiecte majore: 

– Oamenii vor locui pe Lună – într-o viziune de-a sa, Nostradamus ar fi văzut oameni locuind pe Lună în anul 2019; pe de altă parte, oamenii de ştiinţă susţin că NASA plănuieşte expediţii pe Lună anul viitor.

– Reîntoarcerea extratereştrilor – faimosul profet vorbeşte despre o eventuală reîntoarcere a extratereştilor în zona 51, unul dintre cele mai controversate şi păzite locuri din SUA.

– Cipuri implantate – profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. Se pare că o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Unor angajați le-au fost implantate cipuri, acestea ținând loc de ecusoane şi contabilizând prezenţa la muncă.

(NU RATA: MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Criza refugiaților sirieni – Criza refugiaților din Siria va atinge apogeul la sfârșitul anului 2018 și începutul lui 2019.

Coreea de Nord – Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării.

Antarctica și încălzirea globală – Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

Pană masivă de curent – O pană masivă de curent va exista în partea vestică a Americii de Nord. Impactul va fi mai mare decât cel al crizei din est din 2003.

Criza economică din Europa – Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări.

Ce a spus Nostradamus despre sfârșitul lumii

Când va avea loc Sfârșitul Lumii? Aceasta este o întrebare care a pus pe jar populația planetei încă din cele mai vechi timpuri. Oamenii au ajuns cu toții la un numitor comun, în pofida tuturor războaielor dintre ei – planeta pe care locuim nu este eternă, iar viața se va sfârși la un moment dat. Dar când? 

Iată că a fost descoperită cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus. Au fost publicate informații noi referitoare la profețiile apocaliptice ale lui Nostradamus. Celebrul profet ar fi scris că lumea va dispărea… în anul 3797.

Bineînțeles, scepticii sunt de părere că este vorba doar de o interpretare absolut subiectivă a unuia/unora dintre catrene sale, însă adepții lui Nostradamus sunt de o cu totul altă părere și nu renunță la ea. Pentru ei, controversatul Nostradamus a prevăzut, în amănunt, o mare parte din istoria omenirii și au deplină încredere în toate previziunile sale, oricât ar fi acestea de controversate. (VEZI ȘI AICI: CLARVĂZĂTOAREA MARIA GHIORGHIU PREZICE UN NOU CUTREMUR ÎNFIORĂTOR)

Foarte multe dintre catrenele interpretate ale lui Nostradamus prevestesc sfârșitul lumii

Nostradamus, medic, cabalist și farmacist francez

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. (VEZI ȘI AICI: SFÂRȘITUL LUMII ARE LOC ASTĂZI, LA ORA 23:22? PROFETUL CARE A PANICAT LUMEA CU PREVIZIUNEA LUI DESPRE LUNA SÂNGERIE)

Nostradamus – născut pe data de 14 decembrie 1503 și decedat pe data de 2 iulie 1566 – a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării amintite mai sus, Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un adevărat cult. În literatura tuturor timpurilor, lui Nostradamius i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume. 

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate atât de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Controversatul Nostradamus,  faimos medic, cabalist și farmacist francez. S-a născut în anul 1503, în sudul Franţei

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...