Home » Cancan » Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2019

Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2019

De: Cristian Lisandru 31/12/2018 | 20:14

Profeţiile lui Nostradamus – pe numele său real Michel de Nostredame – au iscat dintotdeauna controverse aprinse. Considerate doar niște simple coincidenţe de adversarii legendei sale fabuloase sau dovezi evidente ale unei puteri supranaturale pentru adepții săi pătimași, previziunile lui Nostradamus fac obiectul unor discuții nesfârșite. Se spune că unele dintre proorocirile sale s-ar fi împlinit deja – vezi, de pildă, incendiul care a mistuit Londra în 1666 sau nașterea și ascensiunea lui Hitler -, iar altele sunt răstălmăcite de adepți sau cercetători în așa fel încât să poată fi extras din ele acel ”sâmbure de adevăr” care să ofere credibilitatea absolută. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă alte profeții tulburătoare făcute de celebrul Nostradamus, cu referire directă la anul 2019. 

Nostradamus a scris în anul 1550 primul său almanah cu informaţii astrologice şi previziuni pentru anul următor. Aceste cărţi – de mici dimensiuni – au devenit foarte populare în rândul populaţiei orăşeneşti, dar şi al fermierilor. Nostradamus devenea un prezicător şi astrolog din ce în ce mai faimos. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Evident, a fost încurajat să scrie tot mai mult, iar până în 1554 numeroasele sale viziuni au fost incluse în cărţi.  Este foarte interesant faptul că Nostradamus visa la… o lucrare de mari dimensiuni şi plănuia să scrie 10 volume, cu 100 de previziuni pe o perioadă de 2000 de ani!

În anul 1555, Nostradamus a publicat celebra sa operă, renumită şi astăzi, ”Profeţiile”. Este vorba despre o colecţie impresionantă de previziuni pe termen foarte lung. Pentru a scăpa de persecuţiile religioase şi de eventualele acuze de vrăjitorie, Nostradamus a scris aceste profeţii sub forma unor catrene rimate într-un amestec de limbi, precum greacă, italiană, latină, provensală. (CITEȘTE ȘI: PREVIZIUNILE TERIFIANTE ALE LUI NOSTRADAMUS PENTRU 2018)

Anul 2019 – ”anul dreptății” – și profețiile teribile ale lui Nostradamus

Anul 2019 va fi un al an dreptății, conform lui Nostradamus, iar fiecare va primi exact ceea ce merită pentru faptele săvârșite în trecut. Mai multe părți ale globului vor fi afectate de dezastre naturale. Vor fi uragane și cutremure în unele zone ale Americii de Nord. Da, va exista și prosperitate financiară în 2019, dar numai dacă banii vor fi folosiți, transmite Nostradamus, în scopuri bune.

În ceea ce privește alte profeții ale sale, cu referire strictă – conform interpretărilor – la anul 2019, marele Nostradamus a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește nu mai puțin de cinci subiecte majore: (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

– Oamenii vor locui pe Lună – într-o viziune de-a sa, Nostradamus ar fi văzut oameni locuind pe Lună în anul 2019; pe de altă parte, oamenii de ştiinţă susţin că NASA plănuieşte expediţii pe Lună anul viitor.

– Reîntoarcerea extratereştrilor – faimosul profet vorbeşte despre o eventuală reîntoarcere a extratereştilor în zona 51, unul dintre cele mai controversate şi păzite locuri din SUA.

– Cipuri implantate – profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. Se pare că o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Unor angajați le-au fost implantate cipuri, acestea ținând loc de ecusoane şi contabilizând prezenţa la muncă.

(NU RATA: MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Criza refugiaților sirieni – Criza refugiaților din Siria va atinge apogeul la sfârșitul anului 2018 și începutul lui 2019.

Coreea de Nord – Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării.

Antarctica și încălzirea globală – Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

Pană masivă de curent – O pană masivă de curent va exista în partea vestică a Americii de Nord. Impactul va fi mai mare decât cel al crizei din est din 2003.

Criza economică din Europa – Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări.

Ce a spus Nostradamus despre sfârșitul lumii

Când va avea loc Sfârșitul Lumii? Aceasta este o întrebare care a pus pe jar populația planetei încă din cele mai vechi timpuri. Oamenii au ajuns cu toții la un numitor comun, în pofida tuturor războaielor dintre ei – planeta pe care locuim nu este eternă, iar viața se va sfârși la un moment dat. Dar când? (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Iată că a fost descoperită cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus. Au fost publicate informații noi referitoare la profețiile apocaliptice ale lui Nostradamus. Celebrul profet ar fi scris că lumea va dispărea… în anul 3797.

Bineînțeles, scepticii sunt de părere că este vorba doar de o interpretare absolut subiectivă a unuia/unora dintre catrene sale, însă adepții lui Nostradamus sunt de o cu totul altă părere și nu renunță la ea. Pentru ei, controversatul Nostradamus a prevăzut, în amănunt, o mare parte din istoria omenirii și au deplină încredere în toate previziunile sale, oricât ar fi acestea de controversate. (VEZI ȘI AICI: CLARVĂZĂTOAREA MARIA GHIORGHIU PREZICE UN NOU CUTREMUR ÎNFIORĂTOR)

Foarte multe dintre catrenele interpretate ale lui Nostradamus prevestesc sfârșitul lumii

Nostradamus, medic, cabalist și farmacist francez

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. (VEZI ȘI AICI: SFÂRȘITUL LUMII ARE LOC ASTĂZI, LA ORA 23:22? PROFETUL CARE A PANICAT LUMEA CU PREVIZIUNEA LUI DESPRE LUNA SÂNGERIE)

Nostradamus – născut pe data de 14 decembrie 1503 și decedat pe data de 2 iulie 1566 – a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării amintite mai sus, Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un adevărat cult. În literatura tuturor timpurilor, lui Nostradamius i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate atât de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Controversatul Nostradamus,  faimos medic, cabalist și farmacist francez. S-a născut în anul 1503, în sudul Franţei

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de abonament
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de...
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt Antonia, Margherita și Elena Udrea
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt...
Satul pitoresc din România unde Regele Charles al III-lea va face prima oprire, după vizita la Cotroceni. Suveranul a cumpărat aici trei case vechi de peste 100 de ani
Satul pitoresc din România unde Regele Charles al III-lea va face prima oprire, după vizita...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care vor să învețe o îndeletnicire extrem de utilă
Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care vor să învețe o îndeletnicire extrem de utilă
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au făcut analize. Au ramas înmărmurit.
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
GREȘEALĂ făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
GREȘEALĂ făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de  Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta
Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în...
România e în stare de SOC! Ion Țiriac a....
România e în stare de SOC! Ion Țiriac a....
S-a anunţat cât va fi suspendată Simona Halep pentru dopaj. Când va putea reveni în circuitul WTA
S-a anunţat cât va fi suspendată Simona Halep pentru dopaj. Când va putea reveni în...
10 semne că ai glicemia scăzută. Ce alimente sunt bune în pragul unei crize de hipoglicemie
10 semne că ai glicemia scăzută. Ce alimente sunt bune în pragul unei crize de...
Adevăratul motiv pentru care marele actor Erdal Özyağcılar a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Hasan Ali! Și-a dorit să se retragă sau a fost nevoit să își încheie brusc activitatea?
Adevăratul motiv pentru care marele actor Erdal Özyağcılar a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în...
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
Calendar ortodox 2 iunie 2023. Ce sărbătoare este vineri? Este dezlegare la pește!
Calendar ortodox 2 iunie 2023. Ce sărbătoare este vineri? Este dezlegare la pește!
La un an de când a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a dat vestea: “E crucea mea”
La un an de când a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a dat vestea:...
România în 2025 - cinci scenarii, cinci partide. Rămâne coaliţia? Ce s-ar întâmpla dacă AUR va ajunge la guvernare?
România în 2025 - cinci scenarii, cinci partide. Rămâne coaliţia? Ce s-ar întâmpla dacă AUR...
Anunțul ANULUI despre Simona Halep! Se întâmplă peste 3 luni. Veste SOC despre marea campioană a României
Anunțul ANULUI despre Simona Halep! Se întâmplă peste 3 luni. Veste SOC despre marea campioană...
Crainica TV Delia Budeanu, dezvăluiri de coșmar „M-am gândit că voi fi împuşcată“
Crainica TV Delia Budeanu, dezvăluiri de coșmar „M-am gândit că voi fi împuşcată“
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Puțini șoferi știu. Ce riscă cei care circulă cu anvelope de iarnă pe timp de vară
Puțini șoferi știu. Ce riscă cei care circulă cu anvelope de iarnă pe timp de...
Iancu Sterp și iubita lui au dat vestea cea mare! A curs cu mesaje de felicitări
Iancu Sterp și iubita lui au dat vestea cea mare! A curs cu mesaje de...
Cât plătesc românii pentru un SEJUR all inclusive de patru zile pe litoralul bulgăresc: Suntem 2 adulți și 2 copii. Nu stăm la noi pe banii ăștia!
Cât plătesc românii pentru un SEJUR all inclusive de patru zile pe litoralul bulgăresc: Suntem...
Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care vor să învețe o îndeletnicire extrem de utilă
Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care vor să învețe o îndeletnicire extrem de utilă
Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui! A anunţat decizia radicală
Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui! A anunţat decizia radicală
Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o soție superbă. Cât de frumoasă este Daniela
Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o soție superbă. Cât de...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor