Acasă » Exclusiv » BREAKING NEWS Burlacul de la Antenă, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare + muncă în folosul comunității

BREAKING NEWS Burlacul de la Antenă, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare + muncă în folosul comunității

De: C. C. 26/11/2019 | 23:08

Emilian Narcis Ciocănel, cunoscutul concurent de la ”Totul pentru dragoste”, a fost condamnat definitiv pentru trafic de influență. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din procesul în care a fost implicat ”burlacul” de la Antena 1. (CITEȘTE ȘI: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare din dosarul de corupție în care este implicat ”burlacul” de la Antenă, Emilian Narcis Ciocănel. (NU RATA: ”BURLACUL” DE LA ANTENĂ A ÎNCERCAT SĂ ”EVADEZE” DIN ÎNCHISOAREA AIUD! JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Bărbatul care și-a căutat marea iubire în renumitul show matrimonial ”Totul pentru dragoste” a ajuns sub lupa oamenilor legii pentru trafic de influență, după ce ar fi cerut 10.000 de euro unei persoane căreia ar fi urmat să-i faciliteze concesiunea unui teren în Șelimbăr. Procurorii au anunțat că denunțul a avut loc în luna aprilie.

Ce au decis magistrații

În cursul lunii aprilie 2019, a fost înregistrat un denunţ din partea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, prin care se aducea la cunoştinţa organelor de urmărire penală faptul că, în acea lună, cu ocazia unei întâlniri întâmplătoare, numitul C.E.N., aflând că denunţătorul este interesat de obţinerea unui teren în concesiune, i-ar fi pretins acestuia suma de 10.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcţionarii publici din cadrul Primăriei comunei Şelimbăr, județul Sibiu, şi pentru a-i determina pe aceştia să îi atribuie denunţătorului un astfel de teren în concesiune, au precizat anchetatorii.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, magistrații s-au pronunțat în procesul în care a fost implicat Emilian Narcis Ciocănel. Judecătorii au decis o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru fostul concurent al show-ului matrimonial. Și mai mult decât atât, l-au obligat pe acesta la plata unei sume de 5.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Cu toate acestea, ”burlacul” din Antenă se poate considera un norocos. Și asta pentru că pedeapsa este una cu suspendare, dar care vine „la pachet” de măsuri de supraveghere și cu o perioadă de 80 de zile de muncă în folosul comunității. Iar, în urma deciziei, Emilian Narcis Ciocănel a scăpat de arestul preventiv. (NU RATA: BREAKING NEWS. EX-IUBITUL MILIONAR AL SEXOASELOR DE LA ”FERMĂ” A FOST ARESTAT ÎN TURCIA: ”MĂ DUC DIN NOU LA ÎNCHISOARE!”)

”În baza art. 291 alin. 1 Cod penal raportat la art. 6 alin. 1 din Legea 78/2000 cu aplicarea art. 396 al.10 C.p.p., condamnă pe inculpatul CIOCĂNEL EMILIAN NARCIS zis Lus, în prezent arestat preventiv în Penitenciarul Aiud, la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. În temeiul art. 67 alin. 2 Cp interzice inculpatului ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de 2 ani, drepturile prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a și lit. b Cp. 

În temeiul art. 65 alin. 1 Cp interzice inculpatului că pedepse accesorii drepturile prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a și lit. b Cp. Deduce din durata pedepsei închisorii aplicate, durata reținerii și arestării preventive a inculpatului din data de 07.08.2019 la zi.

În baza art. 91 c.p. dispune suspendarea executării pedepsei de 2 ani închisoare aplicată inculpatului pe o durată de 3 ani ce constituie termen de supraveghere stabilit în condițiile art. 92 c.p. Pe durata termenului de supraveghere, condamnatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: 

  1.  să se prezinte la Serviciul de Probațiune Sibiu, la datele fixate de acesta;
  2.  să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
  3. să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;
  4.  să comunice schimbarea locului de muncă;
  5.  să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacele sale de existența;

  În baza art. 93 alin. 3 c.p. pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunitătii pe o perioadă de 80 zile la Primăria Comunei Șelimbăr sau la Complexul Național Muzeal Astra. Atrage atenția condamnatului asupra cauzelor de revocare a suspendării sub supraveghere prevăzute de art. 96 c.p.

În temeiul art. 241 alin. 1 ind. 1 Cpp constată încetată de drept măsură arestării preventive a inculpatului. Dispune punerea de indată în libertate a inculpatului dacă nu este arestat în altă cauză.  Obligă inculpatul să plătească statului 5.000 lei cheltuieli judiciare, din care 3.000 lei în cursul urmăririi penale”, se arată în decizia magistraților.

Emilian Narcis Ciocănel a fost condamnat pentru trafic de influență

Amendat cu 20.000 de lei la Constanța, după ce a intrat cu mașina pe plajă

În vara anului 2016, Emilian a fost în prim-planul unui eveniment de-a dreptul revoltător. Bărbatul a vrut să le arate tuturor celor care se aflau pe plajă cam cât de “şmecher” este. Aşa că a intrat direct pe plajă cu bolidul de lux pe care-l conducea.

Mai mult, sibianul s-a filmat din dronă şi s-a şi fotografiat cu maşina, un BMW X5, la malul mării. Isprava nu ar fi fost suficient de spectaculoasă dacă nu avea şi dovezi. Aşa că a rugat un prieten să-l fotografieze alături de bolidul său. Ghinionul acestuia a fost că toată aventura a fost surprinsă și de un alt fotograf aflat pe plajă. Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat şi l-au amendat cu 20.000 lei – sancţiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule. (NU RATA: CUM A FOST FILMAT CRISTI BORCEA LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE LA ELIBERARE)

Emilian Narcis Ciocănel a primit o amendă de 20.000 de lei pentru că a intrat cu bolidul pe plajă

 Are un cazier ”stufos”

Potrivit unor surse judiciare, Emilian are un cazier ”stufos”. Pe lângă faptele menționate mai sus, în cazierul acestuia sunt trecute mai multe infracțiuni. În anul  2011, „burlacul” de la Antena 1 a fost eliberat condiționat, după ce, în prealabil, a executat o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru ucidere din culpă. În plus, în prezent, acesta este trimis în judecată pentru fapte de ultraj. Mai mult decât atât, Emilian pare să aibă numeroase amenzi pentru diferite infracțiuni și contravenții. Anul trecut, sibianul a depus o cerere pentru reabilitare judiciară, dar aceasta a fost respinsă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”
Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda...
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut o ultimă dorință bizară
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut...
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice