Acasă » Horoscop » Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

De: Alice Zotta 01/01/2020 | 23:41

Astrologul CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, dezvăluie, în exclusivitate, ce a pregătit ”Cupidon” fiecăruia dintre noi pentru noul an. Super-horoscopul iubirii pentru 2020 aduce previziuni surprinzătoare și vine cu sfaturi necesare pentru toate zodiile, atrăgând atenția asupra perioadelor delicate în dragoste și cuplu. (Citește și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte)

Horoscop dragoste 2020. Previziuni generale pentru toate zodiile

Față de anul precedent, horoscopul dragostei pentru 2020 vine cu perioade mai tensionate și mai delicate pentru toate zodiile. În primul rând, Venus, planeta iubirii și a armoniei, va retrograda o bună perioadă de timp în zodia Gemeni, o zodie responsabilă cu comunicarea, aspect care va bulversa relațiile de cuplu în 2020 și va aduce ocazia unor reevaluări sentimentale drastice. În perioada de retrogradare, adică între 13 mai și 25 iunie, posibilitatea ca relațiile de cuplu care nu mai funcționează să se încheie este foarte mare și totul poate izbucni în urma unor dialoguri în contradictoriu sau ca urmare a superficialității de care unii pot da dovadă în cuplu.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, va avea trei mari perioade de retrogradare în anul 2020, prin urmare este lesne de înțeles că modul în care interacționăm și relaționăm cu cei din jur va fi mai greoi, mai dificil, iar acei nativi care vor fi impactați în zona iubirii vor avea parte de neplăceri și nemulțumiri, tensiuni și conflicte. Mercur va retrograda în 2020 astfel: între 17 februarie-10 martie, Mercur va fi retrograd în Pești și Vărsător, între 18 iunie-12 iulie, Mercur va fi retrograd în Rac, iar între 14 octombrie-3 noiembrie, Mercur va fi retrograd în Scorpion și Balanță. (VEZI AICI: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020)

În anul 2020 vor exista mai multe eclipse de Lună decât de obicei, iar acestea vor avea impact emoțional puternic și vor avea rolul de a încheia cicluri importante în viața fiecărui nativ, implicit, afectate suplimentar vor fi zodiile și acele sectoare de viață guvernate de Lună și de Soare. În analiza previziunilor astrologice pentru horoscopul dragostei 2020 vom lua în calcul toate aspectele și tranzitele planetare care vor impacta următoarele 12 luni, însă vor fi detaliate în mod particulat, la fiecare zodie în parte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop dragoste 2020, Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec, interesul major va fi cariera în anul 2020 și mai puțin relațiile sentimentale, însă asta nu înseamnă că nu se vor implica în fel și fel de jocuri amoroase. Horoscopul dragostei 2020 aduce o mare deschidere acestor nativi către flirt și aventură. Vor fi dornici să cucerească, să-și pună în evidență sex-appelul și dacă se vor implica în relații, acestea vor trebui să le ofere o mare doză de libertate și independență.

Nativii care sunt singuri vor avea șansa să cunoască persoane noi prin intermediul unor cursuri sau al unor călătorii scurte, dar și prin intermediul internetului. Nativii care sunt în relații de lungă durată își pot consolida legătura prin comunicare și ieșiri dese cu persoana iubită.

Mercur, planeta comunicării, va avea trei mari perioade de retrogradare în anul 2020, prin urmare este lesne de înțeles că modul în care interacționăm și relaționăm cu cei din jur va fi mai greoi, mai dificil, iar acei nativi care vor fi impactați în zona iubirii vor avea parte de neplăceri și nemulțumiri, tensiuni și conflicte © pixabay.com
Mercur, planeta comunicării, va avea trei mari perioade de retrogradare în anul 2020, prin urmare este lesne de înțeles că modul în care interacționăm și relaționăm cu cei din jur va fi mai greoi, iar acei nativi care vor fi impactați în zona iubirii vor avea parte de tensiuni și conflicte © pixabay.com

Perioade delicate în dragoste în 2020

Venus este planeta care le guvernează relațiile și căsătoria nativilor Berbec, iar în perioada în care aceasta va retrograda, adică între 13 mai-25 iunie, este foarte probabil ca multe cupluri să-și pună întrebarea ce anume îi leagă și de ce mai stau împreună. Pe nativii care se află în relații solide și de lungă durată doar comunicarea sinceră îi poate salva, având în vedere că Venus retrogradează în Gemeni, întocmai în sectorul responsabil cu comunicarea pentru Berbeci. Sfatul este ca, în această perioadă, nativii să fie mai îngăduitori și să evite conflictele, dar și luarea unei decizii radicale.

Eclipsele care se vor forma în 2020 vor avea impact major puternic asupra nativilor Berbec pentru că Soarele le guvernează întocmai sectorul iubirii. Astfel, în preajma zilelor de 21 iunie și 14 decembrie 2020, multe cupluri își pot spune adio, mai ales acelea care sunt la început și nu au reușit să-și consolideze relația.

Între 14 octombrie – 3 noiembrie va fi o altă perioadă critică pentru cupluri, deoarece Mercur va retrograda în casa sexualității și a finanțelor deținute împreună cu partenerul. Posibil ca acum să iasă la suprafață o relație extraconjugală, o aventură sexuală sau să apară conflicte pornite de la modul de administrare a banilor. Tot acum se pot discuta partaje în cazul cuplurilor care se află în prag de divorț.

În perioada 10 septembrie-14 noiembrie, Marte, guvernatorul lor, va retrograda întocmai în zodia Berbec și-i va face pe acești nativi irascibili. Va fi o perioadă bună pentru reevaluări personale și relaționale, dar și legate de viața sexuală, având în vedere că Marte le guvernează și sectorul intim.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Din punct de vedere sentimental, perioadele favorabile consolidării relației de cuplu, dar și începerii unei noi povești de iubire sunt luna martie, a doua jumătate din luna august și din septembrie și întreaga luna decembrie.

Horoscop dragoste 2020, Taur

Faptul că Venus, întocmai guvernatoarea lor, va retrograda în 2020 îi va impacta puternic pe cei născuți în zodia Taur, în special în sectorul personal și relațional. Pe de altă parte, nativii vor avea marea șansă să-și schimbe radical percepția asupra iubirii și să treacă prin transformări la nivel interior care să se răsfrângă în mod pozitiv asupra relațiilor cu cei din jur. La modul general, vor exista două mari tendințe. Prima va fi de reîntoarcere la o fostă iubire, având în vedere că Marte, planeta care le guvernează secundar relațiile, se va afla în tranzit prin sectorul trecutului o bună perioadă de timp, și a doua va fi de atracție către persoane de altă cultură și religie, persoane din străinătate sau cunoscute într-o călătorie. Nativii vor fi foarte atrași de parteneri cu care să împartă aceleași filozofii și concepții de viață, persoane evoluate spiritual.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Marte va retrograda între 9 septembrie-14 octombrie și va fi un moment în care mulți nativi ar putea lua decizia de a încheia o relație. Conflictele pot fi legate de putere și manifestarea autorității în cuplu.

Mercur este planeta care le guvernează iubirea celor născuți în zodia Taur, prin urmare momente tensionate în cuplu, în care conflictele pot predomina sunt perioadele de retrogradare a lui Mercur: 17 februarie-10 martie, 18 iunie-12 iulie, și 14 octombrie-3 noiembrie. În aceste perioade se recomandă o reevaluare mai atentă a sentimentelor și a modului în care se raportează la persoana iubită.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Conjuncțiile pe care Pluton, planeta care le guvernează căsătoria și relațiile, le va forma în anul 2020 vor fi favorabile pentru noi începuturi în cazul nativilor singuri, dar și pentru armonizarea și consolidarea relațiilor de cuplu și a căsătoriilor. Astfel, horoscopul dragostei 2020 vine cu vești bune în plan sentimental în perioadele 1 – 24 ianuarie, 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie și 5 – 19 noiembrie.

Horoscop dragoste 2020, Gemeni

Din punct de vedere sentimental, horoscopul dragostei 2020 nu vine cu multe vești bune. Nativii mai degrabă se vor axa pe ei înșiși și mai puțin pe legarea unei relații de lungă durată. Cu toate astea, vor fi cuceritori, aventurieri și vor prefera mai mult relațiile sexuale, acele relații care nu implică obligații.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda de trei ori în anul 2020, în perioada 17 februarie-10 martie, 18 iunie-12 iulie și 14 octombrie-3 noiembrie. Acum va fi nevoie de multă diplomație și mult tact în dialogul nativilor cu cei din jur, în special cu membrii familiei, pentru că tensiunile pot lua naștere din senin. Aceste perioade de reevaluare vor fi benefice pe termen lung în restabilirea armoniei în cămin.

Pe de altă parte, începând cu luna mai, nativii se vor concentra foarte mult pe propria lor persoană și prea puțin pe ceilalți și de aici pot lua naștere, din nou, o serie de conflicte și pot primi reproșuri din partea celor dragi.

O altă perioadă în care relațiile nativilor Gemeni pot fi mult puse sub lupă și la grea încercare este cea cuprinsă între 14 mai-13 septembrie, când Jupiter, guvernatorul relațiilor și căsătoriei, se va afla în retrogradare.

Eclipsa de Lună de la 5 iunie 2020 și cea de Soare de la 14 decembrie 2020 vor fi puncte fierbinți pentru Gemeni, având în vedere că se vor forma întocmai pe casa căsătoriei și a relațiilor de lungă durată. Surprizele și răsturnările de situație de acum vor fi impactante și nu este exclus ca acum să se încheie acele mariaje care nu mai funcționează. (Citește și: Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu)

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Conjuncțiile lui Jupiter cu Saturn și Pluton vor fi favorabile pentru a începe noi relații, dar mai ales pentru a aduce îmbunătățiri, schimbări în căsătorie și în relațiile deja solide. Aceste perioade sunt: 1 ianuarie – 22 martie și 2 iulie – 17 decembrie.

Horoscop dragoste 2020, Rac

 

Cei născuți în zodia Rac vor avea mult de furcă în anul 2020 din cauza faptului că toate planetele grele din astrologie le vor tranzita sectorul parteneriatelor și căsătoriei. Mai mult ca niciodată, acești nativi trebuie să fie răbdători și să depună foarte mult efort dacă-și doresc să rămână alături de partenerul de viață sau dacă-și doresc să înceapă noi relații. Pe de altă parte, viața amoroasă a Racilor va fi amprentată de multă pasiune, de libidou crescut și dorință se intimitate, motiv pentru care nu este exclus să aibă parte de aventuri strict sexuale.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Conjuncția Saturn-Pluton care se va resimți puternic în perioada 1-24 ianuarie 2020 le poate aduce un nou partener celor singuri și poate fi favorabilă pentru consolidarea cuplului, cu condiția ca partenerii să accepte schimbarea în viața lor.

În lunile de vară, atunci când și Pluton și Jupiter retrogradează în sectorul căsătoriei, nativii trebuie să evite asocierile și noile relații pentru că ar putea suferi mai mult decât și-ar imagina.

Eclipsele de Lună din 10 ianuarie, 5 iunie, 4 iulie și 29 noiembrie vor veni cu surprize și răsturnări de situație în viața sentimentală a nativilor, însă nu neapărat că vor încheia capitole, ci vor produce transformări la nivel emoțional.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Perioada 16 februarie – 13 mai 2020 va fi cea mai favorabilă perioadă a anului când Racii pot începe noi povești de iubire sau își pot armoniza relația deja existentă.

Horoscop dragoste 2020, Leu

Modul în care cei născuți în zodia Leu își vor manifesta iubirea și modul în care o vor recepta va fi unul destul de sobru și serios. În primul rând vor fi mult mai dispuși să muncească și să depună efort pentru a lega o relație sau pentru a o consolida. Nativii vor fi mai rigizi în manifestarea sentimentelor în 2020. Pe de altă parte, pot avea șansa de a începe povești de iubire cu colegi sau superiori, cu persoane cunoscute la locul de muncă sau prin intermediul profesiei.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Perioade mai puțin favorabile în dragoste vor fi cele în care retrogradează Jupiter, planeta care le guvernează casa iubirii, și Uranus, planeta care le guvernează relațiile și căsătoria. Astfel, între 14 mai-13 septembrie și după 15 august trebuie evitate conflictele și reevalute sentimentele.

Eclipsele de Soare din 21 iunie și 14 decembrie,  dar și eclipsa de Lună din 5 iunie, vor avea impact major asupra acestor nativi, având în vedere că Soarele le este guvernator. Pot veni cu noi începuturi pentru nativi, însă și cu stări emoționale fluctuante și bulversante.

În perioada 17 februarie – 10 martie 2020, atunci când Mercur va retrograda prin sectorul căsătoriei și al intimității, pot exista confuzii la nivel mental și nativii cu greu pot face diferența între o relație de iubire și una de prietenie.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Abia în luna decembrie, cei născuți în zodia Leu vor avea șanse să pună bazele unei relații solide și toto atunci pot fi ceruți în căsătorie. (CITEȘTE AICI: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: ”Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”)

Horoscop dragoste 2020, Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, horoscopul dragostei 2020 vine cu provocări și momente intense. Planetele grele din astrologie vor tranzita sectorul iubirii și este de la sine înțeles că va fi vorba de mult tumult în această zonă. Riscul cel mai mare în 2020 va fi că nativii vor avea tendința de a se iluziona peste măsură și astfel de a crede că și-au întâlnit sufletul pereche.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Perioadele în care Mercur, guvernatorul lor, va retrograda vor fi destul de tulburătoare pentru acești nativi pentru că ar putea deveni confuzi și bulversați. Aceste perioade sunt între 17 februarie-10 martie, între 18 iunie-12 iulie și între 14 octombrie-3 noiembrie.

Între 29 iunie – 23 noiembrie, atunci când Neptun, guvernatorul relațiilor și al căsătoriei, va retrograda există riscul ca nativii să se iluzioneze peste măsură în privința unei povești de dragoste.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

În luna ianuarie și februarie, nativii au șansa de a începe o nouă relație sau de a-și consolida puternic relația actuală, chiar cu discuții despre căsătorie. De asemenea, în perioada 10 septembrie – 14 noiembrie, Fecioarele care-și doresc să iasă din relații toxice cu zâmbetul pe buze vor fi puternic susținute.

Horoscop dragoste 2020, Balanță

În acest an, cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de multe momente intense. Nativii vor fi mai restrictivi în ceea ce privește modul de manifestare a iubirii, dar pe de altă parte vor avea parte de multă energie în consolidarea cuplului, energie pe care cei singuri o vor canaliza pentru a-și găsi perechea potrivită. Nativii vor fi curioși și dornici să experimenteze, vor fi atrași de relații neconvenționale și de parteneri extrovertiți și nonconformiști. Punctăm că sex-appealul și puterea de seducție vor fi la cote înalte.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Între 10 septembrie-14 noiembrie, atunci când Marte va retrograda în casa relațiilor și a căsătoriei, nativii pot avea parte de conflicte în cuplu și cu greu vor restabili armonia în cuplu. În acest interval de timp, Balanțele ar trebui să-și revizuiască atitudinea față de partener pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Întreaga perioadă în care Venus, guvernatoarea lor, va retrograda va fi tensionată și va aduce confuzii vizavi de ceea ce-și doresc cu adevărat. Viața sexuală va intra într-o amplă perioadă de reevaluare și o serie de schimbări se pot produce la nivel persinal și în intimitate.

În perioadele de retrogradare a lui Mercur, între 17 februarie-10 martie, între 18 iunie-12 iulie și între 14 octombrie-3 noiembrie, nu este exclus ca o fostă poveste de iubire să revină în actualitate, însă nativii sunt sfătuiți să lase totul în spate și să se vindece.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

În decembrie 2020 nativii vor avea parte de tranzitul lui Jupiter prin casa iubirii și vor avea ocazia să-și întâlnească partenerul ideal. Pot fi atrași de persoane mai în vârstă sau care lucrează în mediul academic.

Horoscop dragoste 2020, Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor deveni, în ciuda posesivității caracteristice, mult mai libertini și vor avea nevoie de mai multă independență în cuplu. Pe de altă parte, nativii își vor dori să experimenteze la nivel intim, erotic și pot cu ușurință să intre în aventuri amoroase, relații clandestine sau strict sexuale. Horoscopul dragostei 2020 le aduce acestor nativi ocazia de a se desprinde de trecut, indiferent că este vorba de amintiri rămase nedigerate sau de foste relații.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Venus, planeta care guvernează parteneriatele și relațiile Scorpionilor, va retrograda în 2020 și le va aduce ocazia să-și reevalueze nu doar sentimentele, ci și modul în care se raportează la partenerul de viață. Perioada 13 mai – 25 iunie va fi dificilă pentru acești nativi și nu ar trebui să ia decizii radicale acum.

Neptun, planeta care le guvernează sectorul iubirii, va retrograda între 23 iunie-29 noiembrie și-i poate face pe nativi extrem de visători. Nu este exclus să simtă că și-au găsit jumătatea și apoi să-și dea seama că totul a fost doar o iluzie.

Perioadele de retrogradare a lui Mercur 17 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie și 14 octombrie – 3 noiembrie pot aduce reevaluări legate de sexualitate și de modul în care-și manifestă această latură. Este de preferat ca acum Scorpionii să fie prudenți în tot ce ține de intimitatea lor.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Neptun îi susține atât în consolidarea poveștilor de iubire, cât și în deschiderea unor noi capitole sentimentale, în a doua jumătate a lunii ianuarie, a lunii februarie, luna martie și în perioada 5-15 decembrie. De asemenea, sunt de punctat și perioadele 8 iulie – 7 august și 2-20 octombrie, de care nativii trebuie să profite din plin.

Horoscop dragoste 2020, Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul îndelungat al lui Marte prin sectorul iubirii.  Astfel, horoscopul dragostei 2020 le aduce multă energie, multă pasiune și determinare atât în consolidarea poveștilor de iubire, cât și în construirea unor noi relații sentimentale. Nativii vor avea chef de distracție, de flirt și aventură și vor fi dornici să cunoască noi persoane, iar cei aflați deja în relații solide vor fi capabili să se reîndrăgostească de partener și să aprindă flacăra pasiunii în cuplu. Nativii pot începe noi relații cu persoane din anturaj sau cunoscute prin intermediul unui prieten.

Perioade delicate în dragoste în 2020

În perioada 10 septembrie – 14 noiembrie 2020, când retrogradează Marte, va fi nevoie de mult autocontrol pentru că escapadele vor fi taxate și se pot încheia relațiile aflate la început de drum.

De asemenea, în perioada de retrogradare a lui Venus, 13 mai – 25 iunie, pot lua naștere conflicte în cercul de prieteni din cauza partenerului sau invers și nu este exclus să se facă o mare confuzie între iubire și prietenie.

Cum Mercur le guvernează parteneriatele și căsătoria, sunt posibile conflicte și rupturi de relație în perioadele în care planeta retrogradează, 7 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie și 14 octombrie – 3 noiembrie.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Pentru relații, inclusiv pentru formarea unui cămin sau, cel puțin discuții pe această temă, sunt favorabile perioadele 14 – 27 februarie, 18 iulie – 7 august și 2-20 octombrie 2020.

Horoscop dragoste 2020, Capricorn

În Noul An, care a început deja, Venus, planeta iubirii și a armoniei, va retrograda o bună perioadă de timp în zodia Gemeni, o zodie responsabilă cu comunicarea, iar aspect care va bulversa relațiile de cuplu în 2020 și va aduce ocazia unor reevaluări sentimentale drastice © pixabay.com
În Noul An, care a început deja, Venus, planeta iubirii și a armoniei, va retrograda o bună perioadă de timp în zodia Gemeni, o zodie responsabilă cu comunicarea, aspect care va bulversa relațiile de cuplu în 2020 și va aduce ocazia unor reevaluări sentimentale drastice © pixabay.com

Nu va fi nici pe departe un an ușor din punct de vedere sentimental, însă cei născuți în zodia Cpricorn vor ști să facă față experiențelor noi și provocărilor. Cel mai probabil, nativii vor dori independență și libertate în dragoste și cei singuri vor fugi de angajamente pe termen lung. Horoscopul dragostei 2020 aduce pasiuni puternice, înflăcărare, însă pe cât de repede se  aprind, pe atât de repede se sting. Nativii vor fi mult prea axți pe propria persoană cât să le pese de ceea ce se petrece în viața lor sentimentală. O serie de nativi pot fi atrași de persoane cu care au relații profesionale, posibil chiar colegi de la locul de muncă sau superiori, persoane cu funcție și statut. În 2020 este timpul să se redescopere și să afle ce-și doresc cu adevărat de la persoana de alături.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Venus le guvernează iubirea, iar în perioada de retrogradare, 13 mai – 25 iunie, le poate pune obstacole nativilor în legarea de noi relații, iar în cuplu pot apărea conflicte și tensiuni, cel mai probabil din cauza dezechilibrului dintre carieră și familie, dintre muncă și povestea de dragoste

Eclipsele de Lună vor fi deosebit de impactante pentru Capricorni, Luna fiind guvernatoarea căsătoriei li a relațiilor de lungă durată. Nu este exclus ca în preajma zilelor de 10 ianuarie, 5 iunie, 4 iulie și 29 noiembrie să aibă paryte de surprize și rpsturnări de situație în cuplu. Acest aspect poate însemna ruptură și chiar divorț.

Uranus se află pe casa iubirii în 2020 și în perioada când acesta va retrograda, adică după 15 august și până la fienle anului, este de preferat ca nativii să nu ia decizii sentimentale majore și radicale și să nu devină excesiv de autoritari în relații.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

În perioadele 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5 – 19 noiembrie, horoscopul dragostei 2020 le aduce ocazia mult încercaților Capricorni să se elibereze de tipare toxice, de relații dureroase, nu neapărat sentimentale, și să se vindece de trecut, iar aceste aspecte vor avea o influență benefică în modul în care-și construiesc o relație sau interacționează cu cei din jur.

Horoscop dragoste 2020, Vărsător

Venus va tranzita mare parte din an sectorul iubirii și nativii care sunt singuri vor avea șanse mari să înceapă noi relații. De asemenea, dacă vorbim de cupluri solide, acest tranzit le poate aduce unora ocazia de a deveni părinți și astfel de a-și consolida legătura. Totodată, anul 2020 le aduce o mai mare deschidere către flirt și cucerire și nativii pot fi deschiși către aventuri sentimentale. Vărsătorii pot fi atrași de persoane din străinătate, din mediul academic sau cu care împărtățesc aceleași convingeri, filozofii și mentalități. Posibil ca o nouă dragoste să apară la un drum, într-o călătorie.

Perioade delicate în dragoste în 2020

Se cere multă atenție și prudență în cuplu și în poveștile de dragoste în perioada 13 mai – 25 iunie, atunci când Venus va retrograda și va aduce confuzii, stări de neliniște, iar armonia în cuplu poate fi zdruncinată. Este de preferat ca această perioadă să fie folosită pentru reevaluarea sentimentelor, a modului de raportare la persoana iubită și a atitudinii pe care o manifestă în cuplu.

Mercur le guvernează sectorul iubirii, iar perioadele sale de retrogradare pot fi un motiv în plus de stres în cuplu. De evitat conflictele și discuțiile în contradictoriu în perioadele 7 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie și 14 octombrie – 3 noiembrie. (NU RATA: Profețiile Părintelui Arsenie Boca pentru 2020: ”Bucureștiul va fi noul Ierusalim!”)

Eclipsele de Soare din 21 iunie și 14 decembrie 2020 vor amprenta puternic și vor aduce răsturnări de situație în cuplurile deja solide și în căsătorie, având în vedere că Soarele le guvernează întocmai acest sector. Va fi vorba de crize, momente de impas și nativii tse pot folosi de aceste aspecte astrologice pentru a se desprinde de trecut și pentru a aduce schimbări, îmbunătățiri în viața de cuplu.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

A doua jumătate din luna aprilie și începutul lunii mai sunt perioade propice pentru armonizarea energiilor în cuplu și pentru punerea bazelor unor noi povești de dragoste.

Horoscop dragoste 2020, Pești

Chiar dacă nu au loc evenimente deosebite sau ieșite din comun în viața sentimentală a celor născuți în zodia Pești, nativii vor avea parte de experiențe care să le animeze anul. Cei singuri au ocazia de a întâlni noi parteneri la petreceri, într-un comtext academin sau profesional, iar nativii care au căzut pradă monotoniei și obișnuinței în cuplu, acum vor reuși să învingă rutina și să reaprindă pasiunea. Nativii care asunt dependenți emoțional sau financiar de partener ar putea reuși să se desprindă în anul 2020. (VEZI ȘI: Documentele secrete pe care Vaticanul le-a ascuns cu privire la 2020! Atentate, criză economică prelungită și…)

Perioade delicate în dragoste în 2020

Prima eclipsă de Lună se va petrece în 10 ianuarie chiar în sectorul iubirii și poate marca încheierea unei relații care nu mai funcționează. Folosită în mod constructiv, energia acestei lunații poat aduce ocazia unor noi începuturi care, însă vor necesita schimbăti majore în relație sau în modul în care Peștii se raportează la iubire. De asemenea, un alt moment de impas în iubire este în 21 iunie, atunci când Eclipsa de Soare se formează tot în acest sector ar relațiilor sentimentale.

Mercur le guvernează căstoria și relațiile de lungă durată, iar nativii trebuie să aibă mare grijă  în perioadele sale de retrogradare, 7 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie și 14 octombrie – 3 noiembrie, și să evite conflictele, discuțiile în contradictoriu. În plus, acum pot ieși la suprafață secrete ascunse și se pot spune lucrurilor pe nume, aspecte care pot afecta iremediabil relația.

Perioade favorabile pentru cuplu și începerea unei noi relații

Perioada 13 mai – 25 iunie 2020, se poate dovedi deosebit de benefică pentru cei născuți în zodia Pești, nativii având ocazia, susținuți de Venus, fie să transforme o aventură sexuală într-o relație de lungă durată, fie să treacă la următorul pas în cuplu și să se gândească la întemeierea unui cămin, unei familii.

Text realizat de astrolog Mădălina Manole

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Dovezile unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Dovezile unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe...
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...