Home » Exclusiv » Documentele secrete pe care Vaticanul le-a ascuns cu privire la 2020! Atentate, criză economică prelungită și…

Documentele secrete pe care Vaticanul le-a ascuns cu privire la 2020! Atentate, criză economică prelungită și…

De: Alexandru C. 31/12/2019 | 20:43

În Arhivele Vaticanului, secretele sunt extrem de bine păzite. Nimeni nu-și poate imagina că ar putea intra, fără aprobare, într-un astfel de loc misterios și sacru, acolo unde istoria întreagă a omenirii este așezată pe rafturi, la o temperatură constantă, menținută artificial. Cărți extraordinare, documente cu o vechime impresionantă, artefacte care ți-ar putea tăia respirația. Răspunsuri la întrebări puse de veacuri, revelații la care, din nefericire, nu au acces decât ”inițiații”. Totuși, există informații – e drept, puține – referitoare la unele documente pe care Vaticanul le-ar deține. Anul 2020 va fi unul al deciziilor cu repercusiuni la nivel global, iar ”oamenii de la Vatican” reușesc, aproape de fiecare dată, să fie cu un pas înaintea evenimentelor. Documentele vizează oameni politici importanți ai lumii, lideri incontestabili, oameni de afaceri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații extraordinare referitoare la documentele secrete pe care Vaticanul nu le prezintă opiniei publice, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre istoria sau religiile omenirii, ci despre anul… 2020. (CITEȘTE ȘI: ORGII SEXUALE CU CĂLUGĂRIŢE ÎN „CULTUL INTERZIS”. DEZVĂLUIRI DIN ARHIVA SECRETĂ A VATICANULUI)

Vaticanul este unul dintre cele mai vizitate locuri din lume. Dar este și ținta principală a teoriilor conspiraţiei. Arhivele Vaticanului conțin unele dintre cele mai importante documente secrete, care ar putea chiar să schimbe istoria și, mai ales, destinul omenirii. Este vorba despre mari adevăruri ascunse, iar acestea – dacă ar fi descoperite – ar schimba radical ideea despre viaţă. Surse neoficiale susţin că documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amănunte locul unde au fost ascunse artefacte precum Sfântul Graal, Chivotul Legii sau descriu numeroase evenimente din istorie, dar şi implicarea extratereştrilor în evoluţia umană.

Vaticanul este unul dintre cele mai vizitate locuri din lume

Anul 2020 – atentate, criză economică prelungită, jocuri la nivel geopolitic

Firește, a ”înșfăca” un document secret de la Vatican este o imposibilitate, iar cei care speculează pe marginea unor subiecte ținute ”la secret” sunt de părere că anul 2020 va fi încă unul încărcat de tensiuni majore. Jocurile la nivel geopolitic nu lipsesc din scenariu, ideea fiind aceea că Vaticanul ar deține informații prețioase referitoare la ceea ce ne așteaptă în următoarele luni. Schimbări de regimuri, atentate, lovituri de stat bine ”disimulate” sau nu. (VEZI ȘI AICI: O ROMÂNCĂ ESTE CEA MAI TÂNĂRĂ JURNALISTĂ ACREDITATĂ LA VATICAN. CE A RUGAT-O PAPA SĂ FACĂ DUPĂ CE A VĂZUT-O)

Fiind unul dintre cele mai bine păzite locuri din lume, în arhivele Vaticanului doar patru oameni au acces la aceste documente: Bibliotecarul, doi Arhiviști Emeriți și Șeful Arhivelor Secrete ale Vaticanului. Toţi ceilalţi, inclusiv înalții reprezentanţi ai Sfântului Scaun, atunci când doresc să citească un anumit document din arhivele secrete, trebuie să facă o cerere în acest sens, aștepând apoi aprobarea. De-a lungul timpului, foarte mulți cercetători și jurnaliști au dorit să intre în Arhivele Vaticanului, dar zeci de mii de cereri au rămas, pentru totdeauna, respinse. Numai câțiva ”privilegiați” au putut să pășească în ”zona interzisă” a arhivelor.

Numai câțiva ”privilegiați” au putut să pășească în ”zona interzisă” a arhivelor.

Arhivele Vaticanului ar ascunde informații prețioase despre posibile mișcări ale grupărilor teroriste și chiar planuri ale unor viitoare atentate. Există statistici întocmite cu regularitate și cu minuțiozitate, în ele regăsindu-se date economice care dau fiori. Vaticanul nu întreține doar latura spirituală și aplecarea către comuniunea cu divinitatea. Un întreg serviciu – cu ramificații secrete – studiază, cercetează diferite domenii, adună dovezi irefutabile și trage concluzii care sunt prezentate numai conducerii Bisericii. Atunci când jurnaliștii au întrebat motivul pentru care aceste documente sunt atât de bine păstrate, reprezentanții Vaticanului au replicat – surâzând superior – că este vorba doar despre…  chitanțe, corespondenţă regală, cât și alte numeroase administrative de care nu poate fi nimeni din exterior interesat. (NU RATA: PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PAPEI FRANCISC ŞI ADJUNCTUL ACESTUIA ŞI-AU DAT DEMISIA)

Teleportarea si levitația

Conform celor care cred în așa-zisa ”teorie a conspirației”, Vaticanul ar deține secrete tehnologice precum cronoportarea, teleportarea sau levitația, despre care se crede că ar fi fost descoperite cândva și ”ascunse” în catacombele Vaticanului.

De asemenea, Sfântul Scaun ar mai ascunde adevărul despre începuturile creștinismului, care, dacă ar fi dezvăluite, ar zgudui înseși fundamentele acestei religii și ar putea schimba din temelii nu doar istoria lumii, ci și percepția noastră despre fenomenul religios. Trebuie precizat că, de-a lungul timpului, arhivele Vaticanului au fost accesibile doar prelaților catolici. (CITEȘTE ȘI: PAPA FRANCISC. TU ȘTII CARE ESTE NUMELE LUI REAL?)

Vaticanul ar deține secrete tehnologice precum cronoportarea, teleportarea sau levitația

”Cineva scurge documente de la Vatican”

”Sfântul Scaun” are probleme financiare, iar Episcopul Nunzio Galantino a avertizat în legătură cu relatările „fictive” care „se aseamănă mult cu Codul lui Da Vinci”. Episcopul a respins, totodată, sugestiile conform cărora vechiul şef al securităţii Vaticanului obstrucţiona eforturile de reformă ale Papei Francisc.

Cardinalul Oscar Rodriguez Maradiaga – apropiat al Papei Francisc, cel care prezidează un consiliu având drept scop reforma Curia, administraţia centrală a Vaticanului – este de părere că se dorește destabilizarea… papalității. „La Vatican, continuăm să avem o problemă: cineva scurge documente în presă pentru a destabiliza papalitatea”, a declarat el pentru ziarul La Repubblica. (VEZI ȘI AICI: MARIA GHIORGHIU, O NOUĂ PROFEȚIE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: ”VOR FI 28.109 MORŢI”)

”Cineva scurge documente în presă pentru a destabiliza papalitatea”

Marchizul Andre De La Franquerie și secretele ”bine păstrate” ale Vaticanului

Cel care a avut acces la cele mai secrete documente a fost marchizul Andre De La Franquerie, care a fost omul de încredere a cinci papi. El a avut acces la toată biblioteca Vaticanului și a participat la cele mai secrete discuții purtate între inițiați. Franquerie a susținut că Vaticanul deține documente cu privire la:

atacurile teroriste din întreaga lume

 – secretele oamenilor politici

 – secretele celor mai importanți oameni de afaceri

criza mondială

informații extrem de prețioase despre boli considerate ”incurabile” de oamenii care nu pot avea acces la informații secrete.

Franquerie ar fi spus despre fostul șef al FMI Dominique Strauss-Kahn, spre exemplu, că era un om puternic, știa prea multe și urma să devină președinte al Franței. Trebuia oprit cu orice chip şi a fost oprit din ascensiunea fulminantă. I s-a înscenat că ar fi agresat sexual o menajeră de la un hotel și a fost trecut ”pe linie moartă”. (VEZI ȘI AICI: PAPA FRANCISC. BIOGRAFIA SUVERANULUI PONTIF)

Cine poate avea acces în ”Arhivele Vaticanului”

Potrivit site-ului vatican.va, accesul la Arhiva Secretă Vaticană este ”gratuit și deschis cercetătorilor calificați care sunt interesați să facă aprofundări cu caracter științific. Doritorii trebuie să fie posesori ai unei diplome de specializare (de cinci ani) sau ai altor diplome universitare echivalente (pentru ecleziastici, licența sau doctoratul)”. Se completează o cerere adresată prefectului Arhivei, arătând motivațiile cercetării.

Totodată, cererea trebuie să fie însoțită de o ”scrisoare de prezentare din partea unui Institut de cercetări istorice științifice recunoscut sau din partea unei persoane calificate în domeniul cercetărilor istorice, de exemplu, a unui profesor titular de catedră universitară”. În fine, pe lângă cerere, este necesar să se prezinte certificatul ultimului titlu academic dobândit. (NU RATA: PAPA FRANCISC, OPERAT ÎN SECRET! CUM SE SIMTE SUVERANUL PONTIF DUPĂ INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ DELICATĂ)

Arhivele Secrete ale Vaticanului, informații senzaționale despre… daci

Una dintre mărturii – promovată în diverse publicaţii ca având ca sursă „Arhivele secrete ale Vaticanului” – vorbeşte despre faptul că dacii nu au fost romanizaţi niciodată, că românii sunt descendenţii direcţi ai dacilor sau că strămoşii noştri antici au fost una dintre cele avansate civilizaţie a lumii. De asemenea, limba latină şi-ar avea originea în limba vorbită de daci. (CITEȘTE ȘI: ”BODYGUARD-UL” PAPA FRANCISC AJUNGE LA BUCUREȘTI. MĂRTURISIRILE ULUITOARE ALE SUVERANULUI PONTIF)

Ipotezele au fost contrazise, totuși, de alţi cercetători, aceștia nereușind să descopere argumente pentru a susţine mitul secretelor păstrate de Vatican cu privire la daci.

„Multele goluri şi necunoscute despre civilizaţia dacilor sunt umplute cu mituri, idei care se propagă într-un curent periculos, ce exagerează foarte mult calităţile locuitorilor acestor pământuri, o dorinţă de a ne prezenta lumii ca o civilizaţie cu totul aparte. Este foarte uşor să faci afirmaţii din spatele unei potenţiale secretomanii care ar înconjura bibilioteca Vaticanului.

Realitatea este că aceste arhive au un acces extrem de restrâns din cu totul alte motive. Se adresează doar unor specialişti, cunoscători de limbi medievale, ori aceştia sunt destul de puţini. Prin urmare, nu există nici o conspiraţie, în sensul că «cineva» are grijă ca aceste adevăruri să nu fie publicate, ci sunt foarte puţini cei care le-au cercetat“, susținea, la un moment, istoricul Dorin Stănescu. (NU RATA: UN MISTER VECHI DE 500 DE ANI A FOST ELUCIDAT LA VATICAN)

Conform unor documente păstrate în Arhivele Vaticanului, dacii nu ar fi fost romanizați niciodată

Viața lui Iisus

Cel mai controversat subiect despre care se spune că Vaticanul ar deţine dovezi este viaţa lui Iisus. Conform documentelor din interiorul Vaticanului, Iisus nu ar fi fost cel pe care îl credem noi în ziua de astăzi. Există numeroase scrisori între Sfântul Paul şi împăratul Nero, care detaliază viaţa şi personalitatea lui Iisus. (VEZI ȘI: DESCOPERIRE INCREDIBILĂ! CUM ARĂTA, DE FAPT, IISUS!)

Se spune că Iisus ar fi fost trimisul extratereştrilor pe Terra şi ar fi luat formă fizică umanoidă doar pentru a părea un om ca toţi ceilalţi. De asemenea, în interiorul Arhivelor ar exista numeroase portrete ale acestuia şi ciudat este faptul că niciunul nu seamănă cu cel pe care Biserica îl prezintă în icoanele sale. Mai mult de atât, se vehiculează ideea conform căreia Iisus ar fi fost însurat şi ar fi avut moştenitori. Nu se poate preciza cu exactitate câţi copii a avut, dar ar fi cert, potrivit adepților teoriilor conspirației, faptul că Maria Magdalena a fost soţia sa. (NU RATA: CE L-A RUGAT ANDREEA ESCA PE PAPA FRANCISC ÎN AVION)

Arhivele Vaticanului ar conține documente în care viața lui Iisus este prezentată cu totul altfel decât spun reprezentanții Bisericii

”Extratereștrii există…”, transmit Arhivele Vaticanului

Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului și consilierul științific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat că pot exista extratereștri și aceștia sunt o parte a creației lui Dumnezeu. Funes afirmă că nu există niciun conflict între credința în Dumnezeu și posibilitatea ca alte civilizații extraterestre să fie mai evaluate decât oamenii, informează Daily Galaxy. „În opinia mea, aceasta posibilitate există. Nu putem exclude că viața s-ar fi putut dezvolta în altă parte. Numărul mare de galaxii, cu propriile lor planete, face posibil acest lucru”, a spus reverendul Funes, directorul Observatorului Vaticanului și consilierul științific al Papei Benedict al XVI-lea, într-un interviu acordat ziarului Vaticanului, ‘L’Osservatore Romano’. (VEZI ȘI: PRIMUL EXTRATERESTRU CARE SE LASĂ FILMAT? IMAGINILE CARE AU CUTREMURAT LUMEA ÎN 2018)

Întrebat dacă a făcut referire la ființe similare oamenilor sau chiar mai evoluate, el a declarat:

”Desigur, într-un Univers atât de mare nu poți exclude această ipoteză. Așa cum există o multitudine de creaturi pe Pământ, pot exista alte ființe, chiar inteligente, create de Dumnezeu. Acest lucru nu este în contrast cu credința noastră, deoarece nu putem pune limite pe libertatea de creație a lui Dumnezeu. De ce nu putem vorbi despre un «frate extraterestru»? Ar fi o parte a creației”, a spus Funes. (NU RATA: PAPA FRANCISC ESTE ÎN ROMÂNIA! IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE + INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ)

Vaticanul nu contestă existența extratereștrilor

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
FOTO. Carmen Negoiță, în costum de baie! Fosta nevastă a milionarului arată spectaculos
FOTO. Carmen Negoiță, în costum de baie! Fosta nevastă a milionarului arată spectaculos
Polițiștii au rămas MASCA! O platformă plină cu Dacii Duster a fost controlată
Polițiștii au rămas MASCA! O platformă plină cu Dacii Duster a fost controlată
Ce semne apar pe unghii dacă ai probleme cu ficatul sau tiroida. Bolile care „se citesc” pe unghii
Ce semne apar pe unghii dacă ai probleme cu ficatul sau tiroida. Bolile care „se...
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Cel mai SIMPLU test de CULTURĂ GENERALĂ! Ar trebui să-ți faci GRIJI dacă îl PICI!
Cel mai SIMPLU test de CULTURĂ GENERALĂ! Ar trebui să-ți faci GRIJI dacă îl PICI!
S-a anunțat RETRAGEREA TRUPELOR! Informația momentului în Ucraina. S-a dat deja ordinul
S-a anunțat RETRAGEREA TRUPELOR! Informația momentului în Ucraina. S-a dat deja ordinul
Ce şoc, vedeta a murit la doar 27 de ani, în timpul unei operaţii banale, la un spital privat
Ce şoc, vedeta a murit la doar 27 de ani, în timpul unei operaţii banale,...
BANCUL ZILEI: Soțul intră în pat și-i șoptește la ureche nevestei: Sunt fără chiloți!
BANCUL ZILEI: Soțul intră în pat și-i șoptește la ureche nevestei: Sunt fără chiloți!
"Este reținută de poliție!" Vestea dată în direct despre Viviana Sposub
Detaliul legat de drapelul României care i-a atras atenția lui Elon Musk: De ce nu vorbește lumea?
Detaliul legat de drapelul României care i-a atras atenția lui Elon Musk: De ce nu...
Un lider din Balcani avertizează Ucraina să nu îşi facă iluzii cu aderarea la UE: Macedonia de Nord este candidată de 17 ani, Albania de 8 ani / UE este acuzată de
Un lider din Balcani avertizează Ucraina să nu îşi facă iluzii cu aderarea la UE:...
Omul lui Putin anunță Al Treilea Război Mondial: Prima care VA FI LOVITĂ va fi...
Omul lui Putin anunță Al Treilea Război Mondial: Prima care VA FI LOVITĂ va fi...
Boala cumplită de care suferă Alexandra Stan. „E negativ și toxic în viața mea!” Dezvăluirile vedetei
Boala cumplită de care suferă Alexandra Stan. „E negativ și toxic în viața mea!” Dezvăluirile...
„Interzis minorilor”: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci (VIDEO)
„Interzis minorilor”: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci (VIDEO)
De necrezut! Câți lei primește un profesor pentru lucrările corectate la BAC și Evaluare
De necrezut! Câți lei primește un profesor pentru lucrările corectate la BAC și Evaluare
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Când se afișează, de fapt, notele la Bacalaureat 2022. Atenție! Contestațiile se depun în aceeași zi!
Când se afișează, de fapt, notele la Bacalaureat 2022. Atenție! Contestațiile se depun în aceeași...
Un tik toker a arătat ce mănâncă cu 20 de lei pe zi. Val de reacții online
Un tik toker a arătat ce mănâncă cu 20 de lei pe zi. Val de...
Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!
Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!
Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia: 'Atenție! E țeapă'
Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia: 'Atenție! E...
Accesorii de camping utile, disponibile la Lidl încă 2 zile
Accesorii de camping utile, disponibile la Lidl încă 2 zile