Acasă » Exclusiv » Se anunță ”avalanșă” de nunți în showbiz. O vedetă a Antenei e favorită să îmbrace prima rochia de mireasă!

Se anunță ”avalanșă” de nunți în showbiz. O vedetă a Antenei e favorită să îmbrace prima rochia de mireasă!

De: Cosmin Cîrstoiu 31/12/2019 | 20:47

În anul care tocmai a început se anunță o ”avalanșă” de nunți în showbiz-ul autohton. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, Top 10 cupluri care au cele mai mari șanse să ajungă la altar în Noul An… O vedetă a Antenei e favorită să îmbrace prima rochia de mireasă! Vezi mai jos ce locuri ocupă Andreea Marin, Lidia Buble sau Gina Pistol. (CITEȘTE ȘI: EX-UL ELENEI BĂSESCU A DAT ATACUL LA „FETELE DE ORAȘ”, DAR ȘI-A LUAT REJECT LA FOC AUTOMAT!)

Anul 2020, care tocmai a început, se anunță a fi bogat în nunți. Mai multe vedete de pe scena mondenă par decise, din anumite motive, să facă pasul cel mare și să își treacă relația la ”următorul nivel”, să spună ”Da” în fața ofițerului de stare civilă. (NU RATA: ”LOGODNICA” LUI BOTE S-A CUPLAT CU JUNIORUL UNUI CONTROVERSAT MILIONAR DIN FOTBAL!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cuplurile pentru care Noul An ar putea avea mereu o semnificație aparte.

Locul 10: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de mai bine de șase ani. În mediul virtual, cei doi postează, tot timpul, fotografii în care apar împreună, semn că ar fi mai fericiți ca niciodată. În realitate, Felix Baumgartner nu pare deloc decis să o ia de soție pe Mihaela Rădulescu, sportivul pare să fie mulțumit de felul în care decurge relația în prezent. Motiv pentru care sunt șanse reduse ca, anul acesta, cei doi să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. (VEZI ȘI: PROFEȚIILE PĂRINTELUI ARSENIE BOCA PENTRU 2020: ”BUCUREȘTIUL VA FI NOUL IERUSALIM!”)

Locul 9: Alexandra Dragnea și Alex Mațaev

Fiica lui Liviu Dragnea și ”Bon Jovi de România” sunt împreună de aproximativ cinci ani. Dacă anul acesta tatăl Alexandrei va scăpa de probleme, nu este exclus ca aceasta să urmeze exemplul fratelui ei, Valentin, și să își unească destinele cu logodnicul ei, Alex Mațaev. Rămâne, însă, de văzut dacă cei doi vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă.

Locul 8: Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu 

Îi despart 40 de ani, însă Irinel Columbeanu și iubita sa, Oana Cojocaru par să se înțeleagă foarte bine. Cei doi au trecut peste mai multe episoade tensionate și au demonstrat că sentimentele lor sunt extrem de puternice. Așa că, în 2020, milionarul din Izvorani ar putea să facă ”pasul cel mare”. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU TE ÎNVAȚĂ CUM SĂ-ȚI ALEGI ȚINUTA PENTRU REVELION ÎN FUNCȚIE DE LOCAȚIE: ÎN CLUB, LA MUNTE SAU ÎNTR-UN RESTAURANT ELEGANT)

Locul 7: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

După relația cu Mihaela Rădulescu, “matinalul” de la Antena 1 nu și-a mai asumat nicio iubită, deși au fost câteva domnișoare cu care ar fi început o poveste de dragoste. Dani Oțil și-a încercat din nou norocul în dragoste, de această dată alături de un manechin, Gabriela Prisacariu, fostă concurentă la Supermodels by Cătălin Botezatu. Cei doi se înțeleg destul de bine, iar toate indiciile arată că relația lor este pe drumul cel bun. Cert este că pentru Dani Oțil ar cam fi vremea să ajungă în fața altarului, dat fiind faptul că nu mai este la prima tinerețe.

Locul 6: Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cu toate că fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate în Marea Britanie, relația celor doi e mai înfloritoare ca niciodată. Carismaticul artist are un plan inedit de a-i oferi inelul de logodnă frumoasei vedete, așa că nu este exclus ca anul acesta vedeta de la PRO TV să devină socră mică. (NU RATA: CEL MAI CUNOSCUT CHEF DIN ROMÂNIA RECOMANDĂ ”NEGRU” PENTRU MASA DE REVELION)

Locul 5: Cristina ICH și Alex Pițurcă

Dragoste cu năbădăi, așa se poate descrie relația dintre Cristina ICH și Piți Jr. În 2019, cei doi au devenit părinți, iar anul acesta nu este exclus ca relația lor să treacă la ”nivelul următor”. Mai ales că Alex i-a dăruit iubitei sale un superb inel de logodnă.

Locul 4: Lidia Buble și Răzvan Simion

Dragostea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion ține, încă, prima pagină a ziarelor. Oamenii sunt fascinați să afle încă o filă din povestea lor. Cum, în ultima perioadă, cei doi vorbesc tot mai des despre căsătorie se pare că marele eveniment e tot mai aproape. Șansele ca ”matinalul” de la Antenă să o ducă în fața ofițerului de stare civilă pe sexoasa cântăreață sunt, așadar, mari. (VEZI ȘI: SEXY-CONCURENTA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” A FOST POZATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR FOTOGRAFIILE +18 AU AJUNS LA NOI!)

Locul 3: Gina Pistol și Smiley

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017. Cei doi sunt foarte discreți cu aparițiile în public și preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii. Așa că pozele cu ei împreună sunt extrem de rare! Apropiații îndrăgostiților susțin că fostul “iepuraș” Playboy și artistul au o relație aparte, bazată pe încredere și respect. Dacă, până acum, cei doi erau favoriți ”la nunta anului”, se pare că în 2020 au căzut pe ”locul 3”. Dacă nici anul acesta Smiley nu face ”pasul” are toate șansele ca anul viitor cei doi să ocupe un loc fruntaș în ”Topul despărțirilor”.

Locul 2: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

După divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin și-a găsit, din nou, fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat şarmant, care, în plus, are şi o importantă funcţie peste hotare, cea de consul. Vedeta este îndrăgostită lulea de partenerul său și nu ezită să-și arate iubirea față de el cu fiecare ocazie pe care o are. (NU RATA: FIUL UNUIA DINTRE ACOLIȚII CELUI MAI BOGAT ROMÂN A DERAPAT CU BMW-UL LA 200 KM/H ÎN APROPIEREA REȘEDINȚEI LUI IOHANNIS)

De altfel, pe conturile personale de socializare, Andreea Marin pozează tot timpul într-o femeie fericită și împlinită, semn că relația cu Adrian Brâncoveanu este tot ce-și dorește pentru moment. Tocmai din acest motiv nu este exclus să asistăm în 2019 la încă o nuntă cu fosta “Zână a Surprizelor” în prim-plan.

Locul 1: Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au trecut la următorul nivel al relației, după ce au decis să devină părinți! Anul trecut, cunoscutul dansator a cerut-o pe carismatica blondină de soție, iar ea a spus cel mai frumos și mai hotărât “Da!” din viața sa. Astfel că, fosta ”vecină” de la ”Neatza cu Rzvan și Dani” este favorită să îmbrace prima rochia de mireasă!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...