”Logodnica” lui Bote s-a cuplat cu juniorul unui controversat milionar din fotbal!

Publicat: 30/12/2019 | 23:22

La final de an, ”logodnica” lui Bote a dat ”marea lovitură” în plan sentimental. Sexoasa clujeancă s-a cuplat cu juniorul unui controversat milionar din fotbal. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini din vacanța secretă a celor doi. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN CERE CA STATUL SĂ O AJUTE ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și informații exclusive legate de cel mai nou cuplu care s-a format pe scena mondenă din România. (NU RATA: ”LOGODNICA” LUI BOTE A ZĂPĂCIT UN INVESTITOR STRĂIN)

La final de an, ”logodnica” lui Bote, Monica Hill, a fost lovită de săgeata lui Cupidon. Sexoasa brunetă a făcut o ”achiziție de marcă”. Tânăra clujeancă s-a cuplat cu fiul unuia dintre cei mai controversați milionari din fotbal. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Monica Hill și Adrian Mititelu Jr. formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Vacanță secretă în Bulgaria!

Așa cum le stă bine unor îndrăgostiți cu pretenții, fiul lui Adrian Mititelu și ”puștoaica” lui Bote au decis să petreacă sfârșitul de an departe de plaiurile mioritice. Cei doi se bucură din plin de zăpadă în renumita stațiune montană Bansko din Bulgaria. (NU RATA: CELEBRA CARMEN HARRA ANUNȚĂ “REVOLUȚIA” MEDICINEI)

Monica Hill și Adrian Mititelu Jr, cel mai nou cuplu din showbiz

Monica Hill a zăpăcit un investitor străin! 

Monica Hill a reușit recent să-i atragă atenția unui potent afacerist străin, cunoscut drept unul dintre cei mai mari cheltuitori din viața de noapte. Din câte se pare, legătura dintre sexoasa brunetă și renumitul milionar a debutat în această vară, atunci când cei doi s-au afișat într-un vestit club de pe litoral, NUBA Mamaia. Odată cu trecerea timpului, se pare că relația s-a ”sudat” destul de tare, iar milionarul nu rămâne nepăsător atunci când sexy-clujeanca își dorește câte un lucru senzațional. (NU RATA: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

În urmă cu aproximativ o lună, ”puștoaica lui Bote” a sărbătorit împlinirea a 20 de ani, într-un mod de-a dreptul grandios. Împreună cu o brigadă ”calificată” de reprezentante ale sexului frumos – între care s-a aflat și Anna Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, cu care Monica Hill a legat o prietenie strânsă – puștoaica din Cluj-Napoca a descins la NUBA, acolo unde a petrecut până-n zorii zilei.

La masa sărbătoritei au curs râuri de șampanie și s-au comandat cele mai sofisticate preparate culinare. În mai multe rânduri, ospătarii au adus mai multe sticle de șampanie scumpă cu care fetele s-au delectat. Distracția și buna dispoziție au fost cuvintele de ordine după care s-a ghidat Monica Hill. Împreună cu prietenele ei, ”puștoaica” lui Bote a petrecut la cel mai înalt nivel.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, mega-distracția de care a avut parte Monica Hill în Nuba a fost ”sponsorizată” de afaceristul străin căruia aceasta i-a zăpăcit mințile. Renumitul plătitor de top ar fi achitat o notă de-a dreptul colosală. (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EROTICE CU ”MIRESICA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU)

Puștoaica lui Cătălin Botezatu, una dintre cele mai senzuale tinere din showbiz

A debutat în modeling la 12 ani!

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 20 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. ”Puștoaica lui Bote” a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...