Acasă » Exclusiv » Margherita a recunoscut ce a luat înainte de accident. “Eu știu că sunt niște pastile din farmacie”

Margherita a recunoscut ce a luat înainte de accident. “Eu știu că sunt niște pastile din farmacie”

De: C. C. 24/05/2020 | 00:01

Ziua de sâmbătă a fost una nu prea fericită pentru familia Clejanilor. În cursul dimineții, Margherita a provocat un accident rutier, în urma căruia a ajuns la Institutul Național de Medicină Legală, pentru că avea un comportament suspect. Ulterior, s-ar fi descoperit că ar fi condus sub efectul substanțelor interzise. Pe holurile Poliției, tânăra a fost băgată ”în ședință” de celebrul ei tată. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile halucinante. 

La scurt timp după ce a provocat incidentul rutier, Margherita a ajuns la sediul Poliției rutiere împreună cu Ioniță de la Clejani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ioniță de la Clejani și pe fiica lui pe holul instituției. Probabil că, înainte de începerea audierilor, cunoscutul artist a dorit o scurtă întrevedere, pe hol, cu unul dintre oamenii legii și cu Margherita.

Schimbul de replici dintre cei trei este de-a dreptul halucinant. Din câte se pare, Ioniță ar fi știut că Margherita ar consuma unele substanțe interzise, dar care n-ar fi fost depistate de ”DrugTest”. În schimb, ar fi fost descoperite altele, de care acesta n-ar fi știut. După ce a fost ”prinsă la înghesuială”, Margherita a recunoscut în fața celor doi ce a ”consumat”. Cu privirea ferită de ochelari de soare și sprijinită de zid, Margherita, care părea destul de ”răvășită” de evenimente, a răspuns cu greutate întrebărilor adresate. (NU RATA: IMAGINI HALUCINANTE DIN FAȚA CASEI CLEJANILOR! VIORICA A ÎNJURAT UN REPORTER CA LA UȘA CORTULUI ȘI A ARUNCAT CU O CUTIE DE LAPTE ÎN EL)

Discuțiile din sediul poliției

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: ”Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: ”Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: ”Spune-mi ce?”

Margherita:Cevalcem” (?!?)

Ioniță: ”OK”

Ce spun farmaciștii despre “medicamentul” invocat de fiica lui Ioniță&Viorica din Clejani

Reporterii site-ului nr. 1 din România au cerut părerea specialiștilor. După discuția purtată cu trei farmaciști, am ajuns la concluzia că pastilele pe care Margherita susține că le-a consumat nu există în nomenclatoarele de specialitate. Mai mult decât atât, la o simplă căutare pe Google se poate constata că nici în mediul online nu apare acest ”medicament”, oricum ar fi ortografiat. (VEZI ȘI: CE RISCĂ MARGHERITA DE LA CLEJANI DUPĂ CE A FOST DEPISTATĂ POZITIV LA VOLAN ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE CIRCULAȚIE)

Margherita a recunoscut ce a luat înainte de accident

Comunicatul autorităților!

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA DE LA CLEJANI)

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

Margherita a fost „băgată în ședință” de Ioniță

Margherita, replici bizare!

După audieri, tânăra părea pur și simplu răvășită. Motiv pentru care tatăl ei a refuzat, la început, să o lase să ofere vreo declarație. Ioniță de la Clejani nu a avut însă succes, iar Margherita a oferit niște replici cel puțin bizare la întrebările jurnaliștilor. (NU RATA: ÎI ARDE DE MIȘTOURI! IONIȚĂ DIN CLEJANI, MESAJ HALUCINANT CĂTRE O JURNALISTĂ, DUPĂ ACCIDENTUL FIICEI SALE: „MERG LA O ÎNTÂLNIRE. EȘTI LIBERĂ?” )

Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Polițiștii discută cu Margherita, aflată încă la volan după accident

Reacția lui Ioniță de la Clejani

”Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit!

Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor?!

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească. Până să ajungă la dezintoxicare, Fulgy a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa în mai multe rânduri. A avut, de asemenea, la fel ca și sora lui, interacțiuni cu poliția.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Călărași
O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce ar fi mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul celor două fetițe: „E mai bine pentru amândoi”. La ce concluzie au ajuns cei doi
Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul celor două fetițe: „E mai bine...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă la cazare
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă...
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
S-a vândut o VECHE UZINĂ din România. A fost fondată în urmă cu peste 80 DE ANI
S-a vândut o VECHE UZINĂ din România. A fost fondată în urmă cu peste 80...
Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix
Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
De ce s-a retras Cornel Palade din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum actorul
De ce s-a retras Cornel Palade din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum actorul
S-a stins din viață Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera. În perioada regimului comunist, a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste
S-a stins din viață Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera. În perioada regimului comunist, a...
Orașul care pare desprins din basme. Este locul ideal pentru cei care vor să se bucure de liniște și pace
Orașul care pare desprins din basme. Este locul ideal pentru cei care vor să se...