Acasă » Vedete » Andreea Bălan, mesaje dureroase pentru George Burcea în noua piesă, “Am crezut în basme”! Bărbatul misterios din videoclip seamănă cu tatăl fiicelor sale

Andreea Bălan, mesaje dureroase pentru George Burcea în noua piesă, “Am crezut în basme”! Bărbatul misterios din videoclip seamănă cu tatăl fiicelor sale

De: Alice Zotta 26/05/2020 | 11:31

Astăzi e o zi importantă pentru Andreea Bălan! Cântăreața și-a lansat oficial noua piesă, “Am crezut în basme”, care este inspirată din povestea ei de dragoste alături de George Burcea… cu toate momentele frumoase, dar și cele mai delicate, prin care nicio femeie nu își dorește să le traverseze. Versurile melodiei sunt extrem de emoționante și par a fi mesaje dureroase îndreptate către fostul partener de viață. În plus, artista a folosit una dintre rochiile de mireasă de la nunta lor pentru filmările clipului. Iar în imagini apare de câteva ori un bărbat misterios care seamănă cu tatăl fiicelor sale.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce a dus la ruptura dintre cei doi

Andreea Bălan, mesaje dureroase pentru George Burcea în noua piesă, “Am crezut în basme”

Andreea Bălan a mărturisit azi, chiar în clipa în care a dat vestea cea mare despre noul single: “«Am crezut în basme» spune povestea mea, dar și a celor care au avut un vis și acel vis s-a destrămat. Iubim, suferim și apoi renaștem și o luăm de la capăt”. După cum puteți vedea în clipul de mai jos, în unele cadre în care vedeta apare topless, aceasta se află alături de un bărbat care stă cu spatele, fără să i se vadă chipul. Cu toate acestea, faptul că are părul lung, la fel cum purta în urmă cu ceva vreme George Burcea, i-au făcut pe mulți să se gândească la fostul ei partener de viață.

Află și: Andreea Bălan, complet goală în clipul noului single! Detaliile care au atras atenția la melodia “Am crezut în basme”

“Eu am crezut în basme/Cu final fericit/Până am văzut că-n fiecare castel/E un Făt-Frumos ce a mințit.

Am crezut în povestea/Cu destin împlinit/Până am văzut că și destinul e un drum cam abrupt/Dar eu nu l-am ocolit.

Și căutam povești nescrise să-mi țină de cald/Să fug de lumea asta, plină de fard

Cu sentimente ascunse în telefon/Care iubește doar când apeși pe on” sunt primele versuri ale melodiei Andreei Bălan care a apărut astăzi.

Nu doar mesajele subliminale sunt parcă pentru George Burcea, dar și alte momente create pe platourile de filmare ale clipului, pe care îl puteți viziona mai jos – printre acestea se numără doi miri de marţipan, care se află pe un piedestal și nu pe un tort, așa cum se întâmplă de obicei. Semnificația este profundă și depinde de la persoană la persoană. În plus, talentata artistă a folosit rochia de mireasă personalizată pe care a îmbrăcat-o în ziua nunții cu actorul de 32 de ani. De asemenea, în aceeași ținută spectaculoasă apare și în video-ul făcut pentru piesa “Înger Păzitor, care a fost un cadou de suflet pentru soțul ei cu care are două fetițe: Clara și Ella.

Nu rata: Andreea Bălan a vorbit despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea! Artista a dezvăluit ce face când fostul soț vine în vizită la fetițe

Andreea Bălan a primit mesaje emoționante: Cred că ți-a fost greu să mai fii o dată îmbrăcată în rochia de mireasă

Andreea Bălan a primit sute de mesaje pozitive în doar câteva ore de la lansarea oficială a melodiei “Am crezut în basme”. “Melodia este minunată și te descrie pe tine. Ești o femeie puternică care are un caracter puternic, o mamă model și o femeie de succes care împarte viața de familie cu viața de carieră”, “Cred că ți-a fost greu să mai fii o dată îmbrăcată în rochia de mireasă!”, “Este superbă piesa, ești puternică, știu că ai trecut printr-o perioadă grea, eu asta apreciez cel mai mult la tine: ca ești sinceră și. mai ales. puternică ❤️❤️❤️❤️✨”, “Frumos, actual și ceea ce exprimi e durere, tristețe?”, “Totul a început cu «Înger Păzitor» și s-a terminat cu «Am crezut în basme» ?” sunt cinci dintre comentariile strânse de noua piesă pe canalul de YouTube al vedetei.

Descoperă și: Andreea Bălan, declarații sfâșietoare despre împăcarea cu George Burcea înainte de separarea oficială: “Acum este important ca fiecare să…”

Andreea Bălan își dorește să divorțeze de George Burcea în fața unui judecător și plănuiește să ceară custodia exclusivă a celor două fiice pe care le are cu tânărul actor.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Andreea Bălan se pregătește de “bătălia” în instanță cu George Burcea. “Va cere custodia exclusivă” + “Vrea să rămână cu vila, bunurile și…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Află și: Cu cât se “vând” vedetele pe Insta, FB și YouTube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare, dar și: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a dat instant mesaj: "Și eu mă chinui, dar merge greu"
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar