Acasă » Exclusiv » Cu cât se ”vând” vedetele pe Insta, FB și Youtube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare

Cu cât se ”vând” vedetele pe Insta, FB și Youtube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare

De: Cristian Blanuta 29/02/2020 | 23:07

Unele mai apreciate, altele doar mai iubite, toate au un numitor comun: sunt vedete! Ca în orice competiție, unele câștigă mai mult, altele, mai puțin. Vă propunem un clasament inedit al veniturilor pe care le obțin vedetele. Clasament al banilor ”produși” nu din activitatea artistică, ci din Facebook, Instagram sau Youtube! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă TOP 15 Cele mai bine plătite vedete.

Începuturile au fost grele și s-a întâmplat în urmă cu ceva ani, dar cine a insistat acum trage foloasele: curg banii! Vedetele, pentru că ele au pornit ”ofensiva”, fiind mereu în centrul atenției, au înțeles că audiența personală poate crea o mai bună stare materială. Zis și făcut! Astfel, Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan s-au extins pe Facebook, pe Instagram, pe Youtube, unde fiecare postare este foarte bine plătită. Sigur, în spate trebuie să stea un nume celebru, aducător de ”admirație” în rândul urmăritorilor. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 CEL MAI BINE ÎMBRĂCATE VEDETE CARE AU PĂȘIT PE COVORUL ROȘU ÎNTINS PENTRU PREMIILE OSCAR 2020)

Astfel, companii care doresc să-și extindă zona de influență sunt dispuse să plătească vedetele. Și așa, o postare pe Facebook sau pe Instagram îi poate aduce vedetei sute de euro sau chiar mii. Tocmai de aceea, ”stelele” noastre din showbiz au ”îmbrățișat” ideea și s-au pus pe treabă.

Cu cât se ”vând” vedetele pe rețelele de socializare? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a adunat cifrele a nu mai puțin de 15 personaje și vă prezintă veniturile care li se adaugă la buget.

ANDRA GOGAN

Andra Gogan este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over pentru mai multe personaje îndrăgite, la Disney Channel. Are în platou invitați care vin cu sfaturi și recomandări despre ce să pui pe Instagram ca să aduni mai mulți followeri, cum să arate contul de Youtube ca să fii în trend, dar și mai multe subiecte pe care adolescenții le adoră. Ea avea să intre în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil.” Dincolo de asta, Andra este una dintre cele mai active și mai performante vedete pe rețelele de socializare. Cât adună pe o postare sau pe un clip? 800 de euro câștigă Andra pentru o postare pe Facebook, 1.200 pentru una pe Instagram, iar dintr-un clip pe Youtube încasează nu mai puțin de 3.000 de euro! (NU RATA: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA! CE POZIȚIE OCUPĂ ANNA LESKO, RUBY SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

ANDREEA BĂLAN

Andreea Bălan trece, acum, printr-o perioadă deloc fericită! Este la un pas de divorțul de George Burcea, ruptura dintre cei doi fiind de ceva timp pe site-urile mondene. În schimb, profesional îi merge brici! Nu are săli goale la spectacole, fanii sunt în delir! Banii vin. E un nume, postările ei și filmulețele pe Youtube îi costă ceva pe doritori. Ei bine, Andreea încasează 1.000 postarea pe Facebook, dar și pe Insta, iar de la Youtube ridică nu mai puțin de 2.000 de euro.

FLICK DOMNUL RIMĂ

Este unul dintre cei mai iubiți oameni de radio și a intrat întâmplător în acest domeniu, deși are talent cu carul, pentru că a vrut informatică, atunci când era la vârsta visurilor. Iar acum, Andrei Sebastian, pe numele din buletin, are un succes teribil și în paralel cu munca lui de zi cu zi. Flick face 800 de euro pe postare din Facebook, 500 din Instagram, iar din clipurile video… 2.000! (VEZI AICI: ELE SUNT CELE MAI SEXY EUROPARLAMENTARE! CE LOC OCUPĂ SINGURA ROMÂNCĂ DIN TOP 20)

EMILIA BURGHELEA

Emilly, așa cum este alintată de prieteni, este o fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”, iar din toamna anului trecut este noua asistentă de la Acces Direct. Se pare că Emily se află pe un drum ascendent profesional și financiar, iar veniturile în plus vin din postări. Face mai puțin din Facebook, 200 de euro, 600 ia din Inastagram, dar dintr-un clip pe Youtube ridică 1.000 de euro.

IULIA ALBU

Iulia Albu este stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune. Este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. Vedetele din jurul ei îi știu de frică, pentru că, atunci când se apucă să comenteze vestimentația, nimic nu iartă. Și ea a abordat Fb, Insta și Youtube. De unde are câștiguri bunișoare: câte 500 de euro de postare pe Fb și Insta, 800, clipul pe Youtube.

CORI GRĂMESCU

Cori Grămescu este pasionată de călătorii, gătit, citit, de muzică și automobilism, de kiteboarding și de cumpărături. Îi place să trăiască frumos și o pasionează munca pe care o depune. Așa se caracterizează femeia care este Master trainer Ultimate Pilates și nutriționist. În urmă cu doi ani, a lansat programul online de dietă și exerciții pentru acasă și în 2020 a construit o platformă web care generează dieta personalizată. Nu avea cum să lipsească din topul vedetelor de care vorbeam mai sus. Face, la rându-i, ceva bănuți: 400 de euro din Fb, 200, din Insta, 800 din Youtube.

CRISTINA SPĂTAR

Cristina Maria Spătar este cunoscută drept ”regina muzicii R&B”, dar în ultimul timp a dispărut, oarecum, din viața mondenă. A apărut, însă, pe Facebook și Instagram și ”fructifică” supranumele pe care mass-media i l-a dat pe când era tânără. Câștigă, pentru o postare, câte 500 de euro, pe Facebook și pe Instagram. (AFLĂ AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

CRISTINA ȘIȘCANU

Ultima apariție în showbiz a fostei prezentatoare TV s-a produs la începutul acestui an, la realityshow-ul ”Survivor, România”, de unde a fost eliminată. Nu și din competiția în care a intrat cu ceva ani în urmă. Astfel, își ia de la FB și Insta câte 450 de euro de postare.

Lista e lungă, dar sumele sunt din ce în ce mai mici

DIANA STEJEREANU: Facebook: 300 de euro, Instagram: 400 de euro

MIHAELA DOROBANȚU: Facebook: 350 de euro, Instagram: 350 de euro

MIRCEA EREMIA: Facebook: 350 de euro, Instagram: 350 de euro

LORELEI: Facebook: 250 de euro, Instagram: 200 de euro, Youtube: 350 de euro

FLORIN GROZEA: Facebook: 150 de euro, Instagram: 100 de euro, Youtube: 350 de euro

BIANCA GIURCANU: Instagram: 300 de euro

DEEA MAXER: Instagram: 100 de euro, Youtube: 100 de euro.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...