Ele sunt cele mai sexy europarlamentare! Ce loc ocupă singura româncă din Top 20

Autor: I.D.
Publicat: 25/05/2019 | 22:43

Ele sunt unele dintre cele mai puternice femei din Europa. Au optat pentru o carieră politică, și-au câștigat dreptul de a-și reprezenta țara natală în Parlamentul European, dar atunci când părăsesc sala de plen duc o viață care se desfășoară în parametri absolut normali. Au reușit să îmbine viața de familie cu o carieră politică impresionantă, apărând zâmbitoare într-o lume care ”nu uită și nu iartă”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă un inedit TOP 20 al celor mai sexy europarlamentare ale momentului. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Încearcă din răsputeri să își păstreze viața privată cât mai departe de ”ochiul” insistent al camerelor de luat vederi, iar atunci când sunt surprinse fac tot posibilul pentru a nu apărea în ipostaze nepotrivite. Când vorbești despre o femeie care stăpânește arta politică – a compromisului, în ultimă instanță -, așteptările vizuale pot fi contrazise de realitatea imediată. Aceste femei nu sunt fotomodele, nu apar în pictoriale incendiare, nu își expun – ostentativ – formele. Însă își demonstrează ”puterea” în fața microfoanelor, atunci când militează pentru drepturile omului sau sunt integrate în proiecte europene de anvergură. (NU RATA: TOP 40. ELE SUNT VEDETELE CU CEI MAI PROVOCATORI SÂNI NATURALI DIN ROMÂNIA!)

Atunci când frumusețea face casă bună cu… politica

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă aduce în prim-plan un… altfel de top. Femei stăpâne pe propria carieră, femei care s-au sacrificat pentru o idee sau pentru un țel. De altfel, într-o lume în care – cel puțin la nivel politic – bărbații sunt încă majoritari, aparițiile feminine din Parlamentul European nu aduc doar o notă de frumusețe, abil întreținută, printr-o discreție lăudabilă, ci și un semn al normalității.

GALERIA FOTO care poate fi accesată printr-un singur clic vă aduce mai aproape de reprezentantele unor țări precum Croația, Italia, Malta, Olanda, Grecia, Cehia, Belgia, Finlanda, Bulgaria, Slovenia și… România. Da, în TOP 20 al celor mai sexy europarlamentare ale momentului se află, îmbucurător, și o româncă. Cine este și de ce a ”pătruns” în acest TOP 20 al celor mai sexy europarlamentare ale momentului veți descoperi doar accesând GALERIA FOTO(VEZI ȘI AICI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Citește și...