Topul celor mai apetisante fundulețe celebre din România! Ce poziție ocupă Anna Lesko, Ruby sau Bianca Drăgușanu

Publicat: 09/02/2020 | 09:25

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat – în exclusivitate – topuri senzaționale care s-au bucurat de aprecieri nenumărate în mediul online, printre care TOP 30 „CAMELTOE” – vedetele din România fotografiate cu bikini mult prea mulați și TOP 40 – Sâni naturali din România. Iar seria clasamentelor de succes a continuat, într-un ritm furtunos, vorbind de la sine despre surprizele plăcute pe care le-au avut internauții. Iată că astăzi a venit momentul pentru o altă surpriză. Este vorba despre un incredibil TOP al celor mai apetisante fundulețe… celebre din România. Firește, și de data aceasta putem spune, fără teama de a greși, că senzualele dive ale lumii mondene au cu ce să se laude, iar GALERIA FOTO oferă surprize vizuale cu impact major. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Frumoasele showbizului nu fac excepție de la o regulă nescrisă și doresc să își mențină trupurile la un nivel fizic demn de a fi invidiat. Vedetele sunt mereu admirate, dorite și prețuite de nenumărații fani care le ”invadează” paginile de socializare și le urmăresc, pas cu pas, fiecare mișcare. Fără a mai aduce în discuție bărbații alături de care trăiesc momente sentimentale incendiare. (VEZI ȘI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Cu sau fără ”ajustări”, vedetele ridică tensiunea atunci când se dezbracă

În acest scenariu cu puternice accente erotice avem două puncte de reper fundamentale. Sunt vedete care, privilegiate de ”mama natură”, se pot lăuda cu un funduleț perfect, însă există și cazuri când medicul estetician intervine pentru a corecta ceea ce – din punctul de vedere al posesoarei – nu pare a fi chiar așa cum și-ar dori. Mai ales că avem ca ”obiect de studiu” o parte a corpului care atrage privirile bărbaților de când lumea, iar aparițiile incendiare sunt, uneori, scopul declarat al reprezentantelor sexului frumos. Nu există femeie, de altfel, care să nu viseze ca formele sale să fie perfecte, iar atunci când spui ”vedetă” totul se transformă… la superlativ. (VEZI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă aduce la un click distanță fotografii în care apar vedete precum sexy-blondina Bianca Drăgușanu sau nonconformista Anna Lesko. Însă, alături de ele, se lasă descoperite și privite, fără reținere, alte nume ”grele” din showbiz. Andreea Bălan este una dintre invitate, iar Ramona Olaru sau Roxana Ilie s-ar fi simțit, poate, lezate dacă nu ar fi fost incluse, la rândul lor, în acest clasament.  (NU RATA: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ…)

„Luptă” acerbă pentru fiecare loc al clasamentului

Andreea Mantea are nenumărați urmăritori pe paginile sale de socializare, iar viața personală și profesională sunt puse sub lupă. Admiratorii vor, totuși, nu numai să citească despre tot ceea ce se întâmplă în viața vedetei preferate, ci doresc să o și vadă. Iar dacă este vorba despre posteriorul vedetei, atunci tensiunea se află în creștere. Nu lipsește din acest TOP al celor mai apetisante fundulețe… celebre din România nici Geanina Ilieș. Are de ”luptat” cu contracandidate demne de laudă în ceea ce privește aspectul fizic, însă se ține tare pe poziție și nu face niciun ”compromis”.

Am fotografiat-o pe Roxana Vancea, însă nu a scăpat nici Crina Abrudan. Larisa Tănăsoiu și Carmen Brumă nu aveau cum să nu fie prezente într-un astfel de top, mai ales că sunt vedete care atrag privirile bărbaților la fiecare apariție. Chiar și îmbrăcate ”corespunzător” frâng inimi, așa că fotografiile în care stau… cu fundulețul la vedere nu pot fi decât binevenite pentru fiecare fan. (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Cristina Ich e pe val, Lora îi ține companie, Brigitte spune ”prezent”

Cristina Ich, ”Angelina Jolie de România”, este – de fiecare dată – o apariție la superlativ, fiind considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz. A nu o include într-un astfel de top ar fi ca și cum nu ai vedea pădurea din cauza copacilor, însă ”adversarele” vin tare din urmă. Așa se face că Lora și-a câștigat locul în clasament, iar Brigitte luptă de la egal la egal. Pe ”turnantă” se apropie Loredana Chivu, însă nici Laura Cosoi nu „depune armele”. Topul întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este unul al alegerilor grele. Subiectivismul nu lipsește din decor, iar fanii vor întocmi, în minte, propriul TOP, însă niciuna dintre frumoasele prezente nu poate fi eliminată din schemă.

Elena Gheorghe cântă machedonește și umple sălile de concerte, iar Andreea Bănică are videoclipuri răvășitoare. Stiluri muzicale diferite, dar asta nu înseamnă că – dacă punem în balanță trupurile bine proporționate – nu pot fi, împreună, în aceeași prezentare de nota 10. (VEZI AICI: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!)

Oana Zăvoranu nu se lasă, Lavinia Pîrva nici atât!

Atunci când Oana Zăvoranu are ceva de spus nu se ferește să folosească replici ”contondente”. Numai că vedeta transmite mult și la nivel fizic, în consecință s-a impus în clasament și confirmă statutul de vedetă care întrunește toate ”condițiile” pentru a face parte din orice top. Lavinia Pîrva are, la rându-i, mulți admiratori. Ilinca Vandici și Andra Măruță sunt aici. Plus Roxana Nemeș, ceea ce face ca TOPUL să fie o atracție indiscutabilă. Ceea ce se transformă, inevitabil, într-un adevărat spectacol, la nivelul imaginilor, iar curiozitatea nu poate fi satisfăcută decât trecând cu privirea peste fiecare imagine ”hot” propusă de GALERIA FOTO. Enjoy! (NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Citește și...