Acasă » Exclusiv » Maia Morgenstern revine la Hollywood. Se pregătește premiera mondială a filmului „Patimile lui Hristos 2: Învierea”

Maia Morgenstern revine la Hollywood. Se pregătește premiera mondială a filmului „Patimile lui Hristos 2: Învierea”

De: Mircea Tudose 17/06/2020 | 19:03

În 2004, Mel Gibson a regizat epopeea biblică „Patimile lui Hristos”. Deși au existat multe pelicule despre viața, moartea și învierea lui Iisus, acesta a fost unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei despre Fiul lui Dumnezeu. Conform sondajelor, continuarea „Patimilor” era foarte dorită și de public, dar și de actorii care au jucat în prima parte. De aceea, Mel Gibson ar fi dorit să facă o continuare din care nu avea cum să lipsească marea actriță Maia Morgenstern, cea care a interpretat magistral rolul mamei lui Iisus, Maria. Se pare că filmările ar fi început în secret în urmă cu peste trei ani și s-ar fi dorit ca premiera să fie în acest an. Dar, din cauza pandemiei, totul s-a amânat, căci s-a închis tot Hollywood-ul. CANCAN.RO are detalii exclusive despre noua peliculă.

Cu toate că detaliile despre casting, filmări sau viitoarea premieră au fost ținute la secret de către cei implicați în proiect, recent au început să apară, totuși, câteva informații despre noul film. Pe site-ul imdb.com a apărut deja o parte din distribuție, dar și posibila dată a premierei: 2021. Și am avut bucuria să o regăsim acolo și pe compatrioata noastră, marea actriță Maia Morgenstern. Conform unor surse avizate, vedeta ar fi avut un onorariu foarte mare, cu multe zerouri, ținând cont că primul film, Patimile lui Hristos, deși filmat la Hollywood, nu a avut un buget foarte mare. (CITEȘTE AICI: MAIA MORGENSTERN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE OAMENII CARE SE ROAGĂ LA CHIPUL EI ÎNTR-O CATEDRALĂ DIN COLUMBIA)

„Va fi cel mai mare film din istoria lumii”

Jim Caviezel îl va întruchipa din nou pe Iisus
Jim Caviezel îl va întruchipa din nou pe Iisus

De altfel, nu numai imdb.com a făcut publice câteva nume care se vor regăsi în distribuția „The Passion of The Christ 2”, dar și o parte din echipa filmului a făcut recent declarații în acest sens, pentru câteva ziare din Anglia sau SUA.

Iată ce scria, pe 11 aprilie 2020, ziarul britanic Express: „Acum filmul primește o continuare cu Gibson și Iisus care se va întoarce pe Pământ, interpretat tot de starul Jim Caviezel. Caviezel, el însuși creștin devotat, a dezvăluit anterior că «Patimile lui Hristos 2» se va concentra pe învierea lui Iisus din morți”.  Recent, într-un nou interviu pentru Fox News, Caviezel a oferit o actualizare despre Patimile lui Hristos: se va numi „Resurrection” („Învierea”).

Când a fost întrebat în ce stadiu se află continuarea promisă de Mel Gibson, Caviezel a răspuns: „Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii. Cred că se va baza pe ceea ce simț în inima mea”.

Și site-ul reportdoor.com a scris, în 26 mai 2020, despre acest subiect: „A trecut un pic de când am auzit ceva oficial cu privire la «The Passion of the Christ 2», pe care Mel Gibson îl planifica din iunie 2016. Acum avem o actualizare de la scenaristul Randall Wallace, care dezvăluie că el și Gibson au discutat despre proiect destul de mult. Recent, am avut șansa să vorbesc cu Randall Wallace în onoarea viitoarei aniversări a 25 de ani de la lansarea «Braveheart». În timpul conversației, l-am întrebat pe Wallace despre stadiul continuării «Patimilor», despre care Mel Gibson a spus că va fi intitulată «Învierea», având în vedere că va urma învierea Lui Iisus, în urma răstignirii Sale.”

Maia Morgenstern – „Steaua Dimineții”

Maia Morgenstern și Monica Bellucci
Maia Morgenstern și Monica Bellucci

Gibson a confirmat pentru FoxNews :Numele nu va fi  «Patimile 2». Se numește «Învierea», a declarat Gibson pastorului Greg Laurie la SoCal Harvest, potrivit IndieWire.com. Gibson a explicat că filmul se va concentra pe Învierea lui Iisus. „Desigur, acesta este un subiect foarte important”, a adăugat regizorul. Scenaristul „Passion of the Christ” , Randall Wallace, a declarat pentru The Hollywood Reporter că „este mult mai mult de povestit”. Fanii, nerăbdători să vadă „Învierea”, au montat deja pe YouTube trailere create de ei, evident inventate.

În filmul „Patimile lui Hristos” au jucat Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Monica Bellucci și mulți alți actori mari. A fost un succes enorm de box office, care a adus peste 620 de milioane de dolari.

Maia Morgenstern, al cărei nume înseamnă în limba germană „Steaua Dimineții” (nume atribuit și Fecioarei Maria), este una dintre cele mai mari actrițe din România. Este cunoscută mai ales pentru rolul mamei lui Iisus din „Patimile lui
Hristos“, dar și pentru rolurile jucate în filme precum „Balanța“, „Cel mai iubit dintre pământeni“, „Îngerul albastru“ sau „Park Your Car în Harvard Yard“. (VEZI AICI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE CU UNA DINTRE MARILE ACTRIȚE ALE ROMÂNIEI)

Cariera sa înseamnă zeci de roluri în film, sute de roluri în teatru – interpretate la Teatrul Evreiesc de Stat, la Teatrul Național București, la Teatrul Bulandra, la Teatrul Metropolis, la Odeon, la Teatrul Mic etc. Înainte de începerea pandemiei, Maia Morgenstern juca un rol principal în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, serial care a fost și el sistat din cauza pandemiei COVID-19.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...