Acasă » Exclusiv » Maia Morgenstern revine la Hollywood. Se pregătește premiera mondială a filmului „Patimile lui Hristos 2: Învierea”

Maia Morgenstern revine la Hollywood. Se pregătește premiera mondială a filmului „Patimile lui Hristos 2: Învierea”

De: Mircea Tudose 17/06/2020 | 19:03

În 2004, Mel Gibson a regizat epopeea biblică „Patimile lui Hristos”. Deși au existat multe pelicule despre viața, moartea și învierea lui Iisus, acesta a fost unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei despre Fiul lui Dumnezeu. Conform sondajelor, continuarea „Patimilor” era foarte dorită și de public, dar și de actorii care au jucat în prima parte. De aceea, Mel Gibson ar fi dorit să facă o continuare din care nu avea cum să lipsească marea actriță Maia Morgenstern, cea care a interpretat magistral rolul mamei lui Iisus, Maria. Se pare că filmările ar fi început în secret în urmă cu peste trei ani și s-ar fi dorit ca premiera să fie în acest an. Dar, din cauza pandemiei, totul s-a amânat, căci s-a închis tot Hollywood-ul. CANCAN.RO are detalii exclusive despre noua peliculă.

Cu toate că detaliile despre casting, filmări sau viitoarea premieră au fost ținute la secret de către cei implicați în proiect, recent au început să apară, totuși, câteva informații despre noul film. Pe site-ul imdb.com a apărut deja o parte din distribuție, dar și posibila dată a premierei: 2021. Și am avut bucuria să o regăsim acolo și pe compatrioata noastră, marea actriță Maia Morgenstern. Conform unor surse avizate, vedeta ar fi avut un onorariu foarte mare, cu multe zerouri, ținând cont că primul film, Patimile lui Hristos, deși filmat la Hollywood, nu a avut un buget foarte mare. (CITEȘTE AICI: MAIA MORGENSTERN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE OAMENII CARE SE ROAGĂ LA CHIPUL EI ÎNTR-O CATEDRALĂ DIN COLUMBIA)

„Va fi cel mai mare film din istoria lumii”

Jim Caviezel îl va întruchipa din nou pe Iisus
Jim Caviezel îl va întruchipa din nou pe Iisus

De altfel, nu numai imdb.com a făcut publice câteva nume care se vor regăsi în distribuția „The Passion of The Christ 2”, dar și o parte din echipa filmului a făcut recent declarații în acest sens, pentru câteva ziare din Anglia sau SUA.

Iată ce scria, pe 11 aprilie 2020, ziarul britanic Express: „Acum filmul primește o continuare cu Gibson și Iisus care se va întoarce pe Pământ, interpretat tot de starul Jim Caviezel. Caviezel, el însuși creștin devotat, a dezvăluit anterior că «Patimile lui Hristos 2» se va concentra pe învierea lui Iisus din morți”.  Recent, într-un nou interviu pentru Fox News, Caviezel a oferit o actualizare despre Patimile lui Hristos: se va numi „Resurrection” („Învierea”).

Când a fost întrebat în ce stadiu se află continuarea promisă de Mel Gibson, Caviezel a răspuns: „Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii. Cred că se va baza pe ceea ce simț în inima mea”.

Și site-ul reportdoor.com a scris, în 26 mai 2020, despre acest subiect: „A trecut un pic de când am auzit ceva oficial cu privire la «The Passion of the Christ 2», pe care Mel Gibson îl planifica din iunie 2016. Acum avem o actualizare de la scenaristul Randall Wallace, care dezvăluie că el și Gibson au discutat despre proiect destul de mult. Recent, am avut șansa să vorbesc cu Randall Wallace în onoarea viitoarei aniversări a 25 de ani de la lansarea «Braveheart». În timpul conversației, l-am întrebat pe Wallace despre stadiul continuării «Patimilor», despre care Mel Gibson a spus că va fi intitulată «Învierea», având în vedere că va urma învierea Lui Iisus, în urma răstignirii Sale.”

Maia Morgenstern – „Steaua Dimineții”

Maia Morgenstern și Monica Bellucci
Maia Morgenstern și Monica Bellucci

Gibson a confirmat pentru FoxNews :Numele nu va fi  «Patimile 2». Se numește «Învierea», a declarat Gibson pastorului Greg Laurie la SoCal Harvest, potrivit IndieWire.com. Gibson a explicat că filmul se va concentra pe Învierea lui Iisus. „Desigur, acesta este un subiect foarte important”, a adăugat regizorul. Scenaristul „Passion of the Christ” , Randall Wallace, a declarat pentru The Hollywood Reporter că „este mult mai mult de povestit”. Fanii, nerăbdători să vadă „Învierea”, au montat deja pe YouTube trailere create de ei, evident inventate.

În filmul „Patimile lui Hristos” au jucat Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Monica Bellucci și mulți alți actori mari. A fost un succes enorm de box office, care a adus peste 620 de milioane de dolari.

Maia Morgenstern, al cărei nume înseamnă în limba germană „Steaua Dimineții” (nume atribuit și Fecioarei Maria), este una dintre cele mai mari actrițe din România. Este cunoscută mai ales pentru rolul mamei lui Iisus din „Patimile lui
Hristos“, dar și pentru rolurile jucate în filme precum „Balanța“, „Cel mai iubit dintre pământeni“, „Îngerul albastru“ sau „Park Your Car în Harvard Yard“. (VEZI AICI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE CU UNA DINTRE MARILE ACTRIȚE ALE ROMÂNIEI)

Cariera sa înseamnă zeci de roluri în film, sute de roluri în teatru – interpretate la Teatrul Evreiesc de Stat, la Teatrul Național București, la Teatrul Bulandra, la Teatrul Metropolis, la Odeon, la Teatrul Mic etc. Înainte de începerea pandemiei, Maia Morgenstern juca un rol principal în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, serial care a fost și el sistat din cauza pandemiei COVID-19.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea