Acasă » Exclusiv » Cum se împart cele trei vile între Ionel Ganea și soția lui. „A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”

Cum se împart cele trei vile între Ionel Ganea și soția lui. „A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”

De: Răzvan Scarlat 10/07/2020 | 16:05

Ionel Ganea a câștigat un proces cu Dana Iaru, însă cea din urmă pare decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-și găsi dreptatea. Trei vile au fost miza, de această dată. Femeia dorea să aibă acces într-una dintre ele. Magistrații i-au refuzat, însă, solicitarea. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile litigiului, dar și declarații în exclusivitate.

Pe 24 iunie, CANCAN.RO dezvăluia, în premieră, că Dana Iaru a deschis un proces la Judecătoria Făgăraș prin care solicita să aibă acces la măcar una dintre cele trei vile pe care le deține alături de Ionel Ganea, cu care se află încă în divorț.

„Vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva”

Am deschis un nou proces cu domnul Ganea. Este vorba de pretenții. Vreau să-mi dea o cheie de la o casă. Noi suntem pe drumuri, cu trei case. Că așa vrea el. E împăcat că și-a lăsat familia pe drumuri, că nu avem o locuință a noastră unde să ne putem întâlni cu toții. Ne întâlnim pe ascuns, unde putem. Lumea e curioasă de ce nu îl las în pace și vin acum cu declarații. Păi eu vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva. După 24 de ani cred că merităm și noi asta. Nu avem acces la nicio casă, el le folosește pe toate trei. Una este la Gura Văii și două în Pipera”, ne declara, la momentul respectiv, Dana Iaru.

(VEZI AICI: EX-FOTBALISTUL DIN GENERAȚIA DE AUR, ACUZAT CĂ AR FI “SECHESTRAT” BUNURILE FIULUI ȘI FIICEI SALE. „GATA CU CERȘEALA. LA MUNCĂ, TOȚI!”)

Zilele trecute a venit și decizia magistraților. Una defavorabilă Danei Iaru. Ionel Ganea a avut, din nou, câștig de cauză, motiv pentru care femeia, pe bună dreptate, este disperată.

Respinge excepția prematurității formulării acțiunii, excepție invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Ganea Daniela Marcela, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan Viorel, având ca obiect pretenții”, este decizia instanței.

(NU RATA: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

Acuze grave: “A venit în curte la noi, la grătar!”

Pe marginea acestui subiect, CANCAN.RO a luat legătura cu Dana Iaru. Aceasta este, pur și simplu, oripilată de verdictul magistraților și susține, încă o dată, că Ionel Ganea ar avea influență maximă în justiție. Mai mult, potrivit Danei Iaru, judecătoarea care a decis a fost colegă de școală cu fostul internațional, între ei fiind o relație specială.

Sincer, parcă trăiesc într-o altă lume. Acum încep să realizez și să pun cap la cap toate mesajele de amenințare din partea lui Ganea Ioan Viorel. Care sună așa: «Nu îți mai cheltui banii pe procese că nu o să câștigi nimic, am avut eu grijă să nu dorm», «O să câștigi ce ai câștigat și la divorț, adică nimic». Întreb și eu dacă este corect, legal, normal, ca unul să încaseze chiria în totalitate și altul să plătească taxe și impozite…

Să ai în proprietate trei case și să nu poți folosi măcar una până la definitivarea partajului este strigător la cer. Clar și fără niciun dubiu, atitudinea doamnei judecător care, în prima fază, trebuia să se abțină de la această cauză, dânsa fiind fostă colegă de școală cu Ganea Ioan Viorel. Și mai ales că a fost în vizită la reședința noastră din Gura Văii. I-a trebuit mai bine de un an și jumătate să dea o asemenea soluție. Era de așteptat… A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”, ne-a declarat Dana Iaru.

Dana Iaru are doi copii împreună cu Ionel Ganea
Dana Iaru are doi copii cu Ionel Ganea

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DE FRONTIERĂ SE SPALĂ PE MÂINI ÎN CAZUL GANEA. „EL ARE VOIE SĂ FACĂ ORICE…”)

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru se află, încă, în plin proces de divorț. În primă fază, magistrații au decis separarea, dar fostul atacant a făcut apel. În ultima perioadă, femeia l-a acuzat pe ex-“tricolor” că, de-a lungul căsniciei, a fost violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu
Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”. A fost coechipier în echipa națională cu fotbaliști precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai productivi atacanți sub “tricolor”. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. După ce a agățat ghetele în cui, a ales meseria de antrenor, dar nu a avut succesul la care se aștepta. În prezent este liber de contract.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Codin Maticiuc, replică pentru cei care îl acuză că fură din banii de caritate. „muncesc mai mult de 10.000 de euro”
Codin Maticiuc, replică pentru cei care îl acuză că fură din banii de caritate. „muncesc...
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...