Ex-fotbalistul din Generația de Aur, acuzat că ar fi “sechestrat” bunurile fiului și fiicei sale. „Gata cu cerșeala. La muncă, toți!”

Publicat: 04/07/2020 | 23:18

Litigiul pare fără sfârșit. Dana Iaru îl acuză, de această dată, pe Ionel Ganea că ar “sechestra” lucrurile personale ale fiicei lor, Ioana, și că lui George, fotbalist legitimat la Viitorul Constanța, nu ar vrea să-i înapoieze o mașină. Părțile care se simt nedreptățite ar fi fost trimise “la muncă” de fostul internațional în momentul în care soția cu care se află în divorț a încercat să rezolve situația. CANCAN.RO vă prezintă detalii și declarații în exclusivitate.

(VEZI AICI: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

Pe 26 iunie, CANCAN.RO dezvăluia, în premieră, că Ionel Ganea este vizat de o plângere penală din partea propriei fiice, Ioana. În plus, tânăra își mai acuza tatăl că ar fi dat-o afară din casă, la 1 noaptea, cu copilul în brațe. Dana Iaru, încă soția fostului internațional român, vine acum cu o dezvăluire incredibilă.

Ionel Ganea, către propria familie: „Gata cu cerșeala…”

Potrivit spuselor Danei Iaru, Ionel Ganea ar “sechestra” în prezent lucrurile Ioanei, pe care sub nicio formă nu ar vrea să i le restituie. În plus, fiului lor, George, i-ar fi luat până și mașina pe care a primit-o cadou. Dana Iaru ar fi încercat să rezolve amiabil situația, însă ex-internaționalul român a trimis-o pe ea, dar și pe copiii lor, “la muncă”, transmițându-le – prin intermediul unui SMS, pe care îl și prezentăm, în exclusivitate – să termine cu “cerșeala”.

Ar mai fi ceva de adăugat, care pe mine m-a durut foarte tare. I-am cerut domnului Ganea să-i trimită lucrurile personale Ioanei, adică îmbrăcămintea, încălțămintea, amintirile ei… Iar lui George să-i dea mașina înapoi, mașina pe care i-am făcut-o cadou de ziua lui. Răspunsul lui a fost «Gata cu cerșeala. La muncă, toți!». Răspuns de mondiale… Ăsta este el… Pentru străini și femei este în stare să facă orice, pentru noi nimic. Să te răzbuni pe copiii tăi este cel mai cumplit lucru. Ăsta, da, părinte!”, a declarat Dana Iaru pentru CANCAN.RO.

Ionel Ganea
Mesajul primit de Dana Iaru din partea lui Ionel Ganea

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DE FRONTIERĂ SE SPALĂ PE MÂINI ÎN CAZUL GANEA. „EL ARE VOIE SĂ FACĂ ORICE…”)

În concluzie, războiul dintre părțile implicate pare fără sfârșit. Nu este exclus să fie deschis încă un proces, deși Dana Iaru a susținut tot timpul că nu ar avea nicio șansă în instanță, pentru că Ionel Ganea ar fi o persoană extrem de influentă. Pe de altă parte, femeia și-a pierdut orice speranță că va ajunge, într-un final, la un numitor comun cu bărbatul cu care a fost măritată timp de 24 de ani. Dana şi Ionel Ganea au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori.

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru se află, încă, în plin proces de divorț. În primă fază, magistrații au decis separarea, dar fostul atacant a făcut apel. În ultima perioadă, femeia l-a acuzat pe ex-“tricolor” că, de-a lungul căsniciei, a fost violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a fost component al “Generației de Aur”, coleg cu Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai buni atacanți în tricoul echipei naționale. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe renumite precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. Și-a încercat norocul și în meseria de antrenor, dar nu a reușit aceleași performanțe, până în prezent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.