Cum se împart cele trei vile între Ionel Ganea și soția lui. „A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”

Publicat: 10/07/2020 | 16:05

Ionel Ganea a câștigat un proces cu Dana Iaru, însă cea din urmă pare decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-și găsi dreptatea. Trei vile au fost miza, de această dată. Femeia dorea să aibă acces într-una dintre ele. Magistrații i-au refuzat, însă, solicitarea. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile litigiului, dar și declarații în exclusivitate.

Pe 24 iunie, CANCAN.RO dezvăluia, în premieră, că Dana Iaru a deschis un proces la Judecătoria Făgăraș prin care solicita să aibă acces la măcar una dintre cele trei vile pe care le deține alături de Ionel Ganea, cu care se află încă în divorț.

„Vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva”

Am deschis un nou proces cu domnul Ganea. Este vorba de pretenții. Vreau să-mi dea o cheie de la o casă. Noi suntem pe drumuri, cu trei case. Că așa vrea el. E împăcat că și-a lăsat familia pe drumuri, că nu avem o locuință a noastră unde să ne putem întâlni cu toții. Ne întâlnim pe ascuns, unde putem. Lumea e curioasă de ce nu îl las în pace și vin acum cu declarații. Păi eu vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva. După 24 de ani cred că merităm și noi asta. Nu avem acces la nicio casă, el le folosește pe toate trei. Una este la Gura Văii și două în Pipera”, ne declara, la momentul respectiv, Dana Iaru.

(VEZI AICI: EX-FOTBALISTUL DIN GENERAȚIA DE AUR, ACUZAT CĂ AR FI “SECHESTRAT” BUNURILE FIULUI ȘI FIICEI SALE. „GATA CU CERȘEALA. LA MUNCĂ, TOȚI!”)

Zilele trecute a venit și decizia magistraților. Una defavorabilă Danei Iaru. Ionel Ganea a avut, din nou, câștig de cauză, motiv pentru care femeia, pe bună dreptate, este disperată.

Respinge excepția prematurității formulării acțiunii, excepție invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Ganea Daniela Marcela, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan Viorel, având ca obiect pretenții”, este decizia instanței.

(NU RATA: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

Acuze grave: “A venit în curte la noi, la grătar!”

Pe marginea acestui subiect, CANCAN.RO a luat legătura cu Dana Iaru. Aceasta este, pur și simplu, oripilată de verdictul magistraților și susține, încă o dată, că Ionel Ganea ar avea influență maximă în justiție. Mai mult, potrivit Danei Iaru, judecătoarea care a decis a fost colegă de școală cu fostul internațional, între ei fiind o relație specială.

Sincer, parcă trăiesc într-o altă lume. Acum încep să realizez și să pun cap la cap toate mesajele de amenințare din partea lui Ganea Ioan Viorel. Care sună așa: «Nu îți mai cheltui banii pe procese că nu o să câștigi nimic, am avut eu grijă să nu dorm», «O să câștigi ce ai câștigat și la divorț, adică nimic». Întreb și eu dacă este corect, legal, normal, ca unul să încaseze chiria în totalitate și altul să plătească taxe și impozite…

Să ai în proprietate trei case și să nu poți folosi măcar una până la definitivarea partajului este strigător la cer. Clar și fără niciun dubiu, atitudinea doamnei judecător care, în prima fază, trebuia să se abțină de la această cauză, dânsa fiind fostă colegă de școală cu Ganea Ioan Viorel. Și mai ales că a fost în vizită la reședința noastră din Gura Văii. I-a trebuit mai bine de un an și jumătate să dea o asemenea soluție. Era de așteptat… A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”, ne-a declarat Dana Iaru.

Dana Iaru are doi copii împreună cu Ionel Ganea
Dana Iaru are doi copii cu Ionel Ganea

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DE FRONTIERĂ SE SPALĂ PE MÂINI ÎN CAZUL GANEA. „EL ARE VOIE SĂ FACĂ ORICE…”)

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru se află, încă, în plin proces de divorț. În primă fază, magistrații au decis separarea, dar fostul atacant a făcut apel. În ultima perioadă, femeia l-a acuzat pe ex-“tricolor” că, de-a lungul căsniciei, a fost violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu
Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”. A fost coechipier în echipa națională cu fotbaliști precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai productivi atacanți sub “tricolor”. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. După ce a agățat ghetele în cui, a ales meseria de antrenor, dar nu a avut succesul la care se aștepta. În prezent este liber de contract.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.