Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

De: Alice ZottaMadalina Manole 16/07/2020 | 19:29
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 17 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi, nativii din zodia Vărsător au șanse mari să se îndrăgosteasă. 

Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansă să cunoască astăzi persoane noi, chiar persoane care să le incite simțurile și cu care să înceapă să flirteze, să înceapă povești de dragoste. Nativii vor da dovadă de un talent remarcabil în a comunica cu cei din jur, devenind magnetici prin ceea ce spun și modul în care o spun. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe nativii care negocieză contracte financiare. Zi bună pentru exprimarea sentimentelor, a ideilor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte bine susținuți în toate acțiunile financiare, care implică o negociere, o discuție despre un bun material, despre valorificarea unui obiect, chiar ș unui talent. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o doză mare de creativitate, de simț artistic, pus mai ales în evidență prin acțiuni ce implică comunicarea, scrisul, cititul, discursul.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna, aflată încă în tranzit prin semnul lor, face astăzi o frumoasă conjuncție cu Venus, planeta iubirii, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de mult calm, înțelepciune în dialog, poftă să petreacă timpul într-un mod liniștit, relaxant. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a întâlni noi persoane cu care să empatizeze la nivel intelectual, rațional. Zi bună pentru dragoste și manifestarea sentimentelor. Posibile flirturi online și cuceriri, mai ales pentru cei care ies cu prietenii.

Vezi și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac reușesc să-și liniștească gândurile, să-și aplaneze conflictele interioare și să-și relaxeze mintea, să-și înlăture gândurile negative. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a clarifica o tensiune ce ține de carieră. Nativii pot privi o situație cu mai multă înțelepciune decât până acum, cu mai multă îngăduință.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot profita de ziua de astăzi pentru a clarifica unele aspecte din trecut ce țin de cuplu, mai ales dacă la mijloc su fost idei și convingeri diferite. Zi bună pentru a petrece cu prietenii și a lega noi cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate scoate în cale o persoană care să le incite mintea, să le trezească curiozitatea și cu care să empatizeze la nivel spiritual.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de discuții interesante legate de direcția lor profesională, pot cunoaște oameni care să le aprecieze la alt nivel munca și care să-i susțină în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în discuții și acțiuni financiare, care privesc o negociere sau o valorificare a unui bun material.

Vezi și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte astăzi de o adevărată revelație legată de viața lor profesională. Posibil ca o idee a nativilor să fie aprobată sau o diplomă obținută să aibă șansa de a fi pusă în practică, valorificată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a planifica o călătorie sau de a cunoaște o persoană interesantă, cel mai probabil de altă naționalitate sau cu un sistem de valori, cu un bagaj de cunoștințe care va impresiona nativii.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de multă intensitate în povestea de iubire pe care o trăiesc sau, de la caz la caz, nativii pot da curs unei aventuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce susținere în zona de flirt, iar cei singuri pot fi foarte cuceritori, pot purta discursuri atrăgătoare și fascinante.

Horoscop zilnic Săgetător

Este o zi intensă în plan relațional, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi destul de pasionali în cuplu, pot să-și pună în valoare farmecele pentru a obține ceea ce-și doresc cu multă ușurință. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să primească un ajutor de la o femeie într-o situație profesională, ce ține, cel mai probabil, de acte.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn simt nevoia de calm și relaxare și nu este exclus ca multe dintre planurile făcute să aibă parte de o reprogramare. Nativii vor liniște la locul de muncă și se retrag din zonele de conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că există marea posibilitate să fie atrași, cuceriți, de o persoană cunoscută, cel mai probabil, la locul de muncă sau la un salon, clinică, sală de sport.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au azi parte de momente foarte plăcute în plan sentimental. Cei singuri pot cunoaște, pot începe o relație, se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot trezi la viață noi emoții și pasiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează puternic contextele care vizează arta, zona creativă. Unii nativi pot simți nevoia unei schimbări de look.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de o discuție foarte deschisă sinceră cu cineva din familie, în special cu mama. Pot fi vizate teme financiare, pot primi sprijin material, susținere morală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate aduce multă atractivitate nativilor, magnetism și pot cuceri prin dialog, pot face declarații de dragoste pasionale.

Descoperă și:Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Sursa foto: pixabay.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...