Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Publicat: 16/07/2020 | 19:29
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2020. Vărsătorii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 17 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi, nativii din zodia Vărsător au șanse mari să se îndrăgosteasă. 

Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansă să cunoască astăzi persoane noi, chiar persoane care să le incite simțurile și cu care să înceapă să flirteze, să înceapă povești de dragoste. Nativii vor da dovadă de un talent remarcabil în a comunica cu cei din jur, devenind magnetici prin ceea ce spun și modul în care o spun. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe nativii care negocieză contracte financiare. Zi bună pentru exprimarea sentimentelor, a ideilor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte bine susținuți în toate acțiunile financiare, care implică o negociere, o discuție despre un bun material, despre valorificarea unui obiect, chiar ș unui talent. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o doză mare de creativitate, de simț artistic, pus mai ales în evidență prin acțiuni ce implică comunicarea, scrisul, cititul, discursul.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna, aflată încă în tranzit prin semnul lor, face astăzi o frumoasă conjuncție cu Venus, planeta iubirii, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de mult calm, înțelepciune în dialog, poftă să petreacă timpul într-un mod liniștit, relaxant. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a întâlni noi persoane cu care să empatizeze la nivel intelectual, rațional. Zi bună pentru dragoste și manifestarea sentimentelor. Posibile flirturi online și cuceriri, mai ales pentru cei care ies cu prietenii.

Vezi și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac reușesc să-și liniștească gândurile, să-și aplaneze conflictele interioare și să-și relaxeze mintea, să-și înlăture gândurile negative. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a clarifica o tensiune ce ține de carieră. Nativii pot privi o situație cu mai multă înțelepciune decât până acum, cu mai multă îngăduință.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot profita de ziua de astăzi pentru a clarifica unele aspecte din trecut ce țin de cuplu, mai ales dacă la mijloc su fost idei și convingeri diferite. Zi bună pentru a petrece cu prietenii și a lega noi cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate scoate în cale o persoană care să le incite mintea, să le trezească curiozitatea și cu care să empatizeze la nivel spiritual.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de discuții interesante legate de direcția lor profesională, pot cunoaște oameni care să le aprecieze la alt nivel munca și care să-i susțină în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în discuții și acțiuni financiare, care privesc o negociere sau o valorificare a unui bun material.

Vezi și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte astăzi de o adevărată revelație legată de viața lor profesională. Posibil ca o idee a nativilor să fie aprobată sau o diplomă obținută să aibă șansa de a fi pusă în practică, valorificată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a planifica o călătorie sau de a cunoaște o persoană interesantă, cel mai probabil de altă naționalitate sau cu un sistem de valori, cu un bagaj de cunoștințe care va impresiona nativii.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de multă intensitate în povestea de iubire pe care o trăiesc sau, de la caz la caz, nativii pot da curs unei aventuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce susținere în zona de flirt, iar cei singuri pot fi foarte cuceritori, pot purta discursuri atrăgătoare și fascinante.

Horoscop zilnic Săgetător

Este o zi intensă în plan relațional, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi destul de pasionali în cuplu, pot să-și pună în valoare farmecele pentru a obține ceea ce-și doresc cu multă ușurință. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să primească un ajutor de la o femeie într-o situație profesională, ce ține, cel mai probabil, de acte.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn simt nevoia de calm și relaxare și nu este exclus ca multe dintre planurile făcute să aibă parte de o reprogramare. Nativii vor liniște la locul de muncă și se retrag din zonele de conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că există marea posibilitate să fie atrași, cuceriți, de o persoană cunoscută, cel mai probabil, la locul de muncă sau la un salon, clinică, sală de sport.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au azi parte de momente foarte plăcute în plan sentimental. Cei singuri pot cunoaște, pot începe o relație, se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot trezi la viață noi emoții și pasiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează puternic contextele care vizează arta, zona creativă. Unii nativi pot simți nevoia unei schimbări de look.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de o discuție foarte deschisă sinceră cu cineva din familie, în special cu mama. Pot fi vizate teme financiare, pot primi sprijin material, susținere morală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate aduce multă atractivitate nativilor, magnetism și pot cuceri prin dialog, pot face declarații de dragoste pasionale.

Descoperă și:Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Sursa foto: pixabay.com