Acasă » Exclusiv » Cum îl umileau Duduienii pe Florin Salam. „Regele”, obligat să cânte în genunchi și…

Cum îl umileau Duduienii pe Florin Salam. „Regele”, obligat să cânte în genunchi și…

De: Beatrice Dumitru 22/07/2020 | 23:38

Marți seară, autoritățile au descins în ”cartierul general” al Duduienilor și au reținut nouă persoane, într-un dosar penal în care membri importanți ai temutului clan sunt acuzați că ar fi tâlhărit mai mulți cântăreți de manele. Printre cei terorizați de temuții interlopi se află însuși Florin Salam, ”Regele manelelor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini uluitoare.

Peste 100 de polițiști au făcut, marți, percheziții în răsunătorul caz. Oamenii legii au descins la mai multe adrese din București și din județele Ilfov și Teleorman, unde au luat la puricat 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis. (NU RATA: DUDUIENII, DUȘI LA MANDAT! INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ DESPRE CUM ÎI STORCEAU DE BANI PE FLORIN SALAM & NICOLAE GUȚĂ)

„Regele”, în genunchi în fața șefului de clan

Membrii temutului clan sunt acuzați că au tâlhărit și amenințat mai mulți cântăreți de manele. Printre victimele Duduienilor se numără și cel supranumit ”Regele manelelor”. De-a lungul timpului, Florin Salam a fost pus în ipostaze cel puțin jenante de capii temutului clan.

În ultima perioadă, se pare că n-ar fi fost eveniment în care ”Regele manelelor” să nu fie umilit în public de către liderul Duduienilor, Emi Pian. La fiecare show pe care Florin Salam îl făcea pentru clanul interlop, acesta avea câte un moment în care, pur și simplu îngenuchea în fața lui Emi Pian. (NU RATA: CUM L-A UMILIT POLIȚIA ROMÂNĂ PE NELSON DUDUIANU)

Florin Salam alături de liderul clanului Duduianu

Interlopii n-ar fi ratat ocazia de a-l umili pe Florin Salam nici la evenimentele mai puțin fericite. Mai exact, în iarna anului 2018, atunci când s-a stins legendarul lider al Duduienilor, Cristofor, Florin Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul acestuia.

Nici la priveghi Salam n-ar fi fost ocolit de pretențiile interlopilor, care l-au pus să cânte în genunchi pentru răposatul lider. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM, TZANCA URAGANUL ȘI MIRAJ TSUNAMI, PUȘI ÎN GARDĂ DE ELVIS)

Florin Salam, chemat de Duduieni să cânte la căpătâiul lui Cristofor, legendarul lider al interlopilor

Elvis Pian, mesaj dur pentru maneliști!

În urmă cu câteva luni, Elvis Pian l-a luat în colimator pe Florin Salam după ce manelistul a apărut în public înconjurat de bodyguarzi, în timp ce fraților Tzanca Uraganul și Miraj Tsunami le-a reproșat că se laudă cu rudele. Cei doi sunt chiar veri ai fraților Pian!

Miraj, ai plecat de la o căruță, de la pantofi dezlipiți… Tu ai mai vorbit prost. Și tu și frac-tu (n.r. Tzanca)… Terminați, mă nene, mă! Și voi, ceilalți lăutari. Reveniți-vă, că ne săturăm și noi de voi. Și, dacă ne săturăm noi de voi, stăm de voi și atunci e problemă”, a anunțat Elvis Pian, în urmă cu ceva timp.

În plus, Elvis Pian i-a atenționat pe cântăreții de manele că vor avea mari probleme cu adevărații interlopi, imediat ce criza pandemică va lua sfârșit.

Gândiți-vă, a venit coronavirus, vi s-au anulat petrecerile, nunțile, dar când o să începeți să cântați, o să fiți luați de urechi de urechi la intrare și la ieșire. Să mor, dacă nu vorbesc serios!”, a mai spus fiul celebrului Nicolae Duduianu.

Salam, umilit adesea de clanul Duduianu

Salam și Guță, agresați de interlopi

Florin Salam a dezvăluit că fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care artistul ar fi băut mai multe pahare. La rândul său, Nicolae Guță a fost agresat în urmă cu câțiva ani în toaleta unui bar din Petroșani.

Manelistul a fost luat pe sus de mai mulți indivizi, care i-au cerut să plătească o anumită sumă de bani, pe care le-o datora, însă nu a depus plângere împotriva agresorilor.

Acesta nu este primul dosar în care Duduienii sunt implicați. Membrii clanului au fost reținuți și alte dăți, pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj. Cele mai multe dintre infracțiunile comise de ei au fost cu violență și au avut loc în cartierul Pantelimon din Capitală, zonă controlată de grupare.

În grupuri de 4-5 persoane, înarmați cu săbii sau topoare, Duduienii intrau în locuințele victimelor, pe care le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile. (NU RATA: MEMBRII CLANULUI DUDUIANU, EXECUTAȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE)

Salam și Adi Minune, show pentru liderul Duduienilor

Liderul Duduienilor, foc de artificii la eliberare

În toamna anului trecut, rudele și prietenii lui Emi Pian au pus-o de petrecere cu lăutari și focuri de artificii în fața Penitenciarului Rahova, după ce temutul interlop a fost eliberat. Momentul în care Emi Pian a ieșit din închisoare părea desprins din celebra emisiune ”Surprize, surprize”. După ce prietenii i-au strigat numele, porțile penitenciarului s-au deschis și interlopul a pășit în libertate. Imediat, în față la Rahova a început paranghelia.

Lăutarii au cântat până la extenuare pentru renumitul interlop, iar cerul a fost brăzdat de artificii. Așa cum se face în zi de sărbătoare, rudele lui Emi Pian n-au ezitat și au ”spart” câteva sticle de șampanie. N-au lipsit nici îmbrăţişările. Cei care l-au așteptat pe interlop l-au felicitat pentru că este din nou liber.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...