Acasă » Vedete » HIT-ul verii vine din întâmplare! Karym, ”Prințesa” și ”Regele” își șochează fanii: ”Nebunie!”

HIT-ul verii vine din întâmplare! Karym, ”Prințesa” și ”Regele” își șochează fanii: ”Nebunie!”

De: Cristian Blanuta 30/07/2020 | 14:46
HIT-ul verii vine din întâmplare! Karym, ”Prințesa” și ”Regele” își șochează fanii: ”Nebunie!”

Karim, ”Prințesa muzicii populare din Ardeal” și ”Regele saxofonului din Banat” au ”pus-o” de o piesă care se anunță a fi HIT-ul verii! Și totul dintr-o întâmplare, așa cum susțin ei. ”Nebunie”, spune unul unul dintre cei artiști că a ieșit din colaborarea lor.

Asta da surpriză pentru fani! Karym, un cunoscut cântăreț de muzică ușoară, se pregătește intens să își surprindă admiratorii cu o schimbare radicală de stil. A pregătit o super piesă, alături de Georgiana Lobonț, numită și „Prințesa muzicii populare din Ardeal”, și de Armin Nicoară, cunoscut drept „Regele saxofonului din Banat”, iar admiratorii lor sunt în culmea fericirii! Colaborarea este surprinzătoare, pentru că artiștii provin din domenii muzicale total diferite: Georgiana Lobont vine din zona muzicii populare, Armin Nicoara, din zona muzicii de petrecere, în timp ce Karim cântă muzică ușoară. Când va avea loc marea lansare? (CITEȘTE ȘI: ASTA LE ÎNTRECE PE TOATE! CE A FĂCUT UN CUNOSCUT ARTIST ROMÂN PE FACEBOOK: ”SĂ MĂ INVIDIEZE TOȚI TRACTORIȘTII!” S-A DEZBRĂCAT ȘI…)

Karym, Georgiana Lobonț și Armin Nicoara colaborează pentru o piesă la care nu se aștepta nimeni. Cei trei artiști și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru o piesa de petrecere, veselă și de stare, despre o poveste de dragoste pură! Toate ingredientele le are piesa pentru a deveni un HIT al acestei veri. Piesa va fi lansată la mijlocul lunii august și este produsă de Cipri Popescu. Va avea, desigur, și un videoclip de excepție, filmat în Oradea.

Cum au ajuns Karym, Georgiana Lobonț și Armin Nicoară să colaboreze? Dintr-o întâmplare! Prima înregistrare împreună a fost una plină de peripeții, după cum au povestit chiar artiștii. „Dacă ar fi să descriu într-un singur cuvânt acest proiect… acela ar fi „nebunie” și o să vă explic și de ce. Colaborarea dintre mine și Georgiana a fost pusă în mișcare de PR-ul nostru comun, Teddy… el știa că-mi doresc acest lucru iar el l-a făcut posibil și țin să-i mulțumesc Georgianei Lobonț pentru încrederea acordată. Când am decis să colaborăm, nu știam piesa nu știam nimic…

Am plecat de acasă la Oradea acolo unde are studioul Cipri Popescu, producătorul piesei, urmând ca între timp să primesc o variantă. Într-adevăr am primit o variantă în seara de înaintea filmărilor, una care mi-a plăcut și îmi place enorm de mult… A doua zi, cu o oră înainte de înregistrări, am decis să schimbăm piesa. Ne-am întâlnit cu toții la studio, iar Cipri Popescu a făcut o treabă excepțională, mai ales că în aceiași seară am și filmat videoclipul piesei. Pentru mine, nu stilul piesei este noutatea, ci faptul că eu chiar cânt acel stil pe piesă. Nu este înserată în ea o parte din stilul meu de muzică ușoară așa cum se obișnuiește. Nu este un mix de stiluri, este stilul Georgianei și al lui Armin, iar eu am încercat să fiu parte din acest tot și sper că am făcut o treabă bună.

Este o melodie foarte bună, veselă și de stare. Colaborarea e menită pentru ca oamenii să vadă și o altă parte a mea, artiștii sunt versatili în general și muzica e forma de exprimare indiferent de stilul abordat. Voi continua după acest proiect cu o melodie puțin mai aproape de zona mea, însă păstrând direcția pe care mi-am propus-o”, a dezvăluit Karym.

Georgiana Lobonț: „Colaborarea a luat naștere dintr-o joacă…”

Georgiana Lobonț avea să clarifice lucrurile în privința colaborării. „Urmează o super piesă care va apărea la jumătatea lunii august în colaborare cu Armin și Karym. O numesc super piesă pentru că, cu toată modestia, se simte a fi HIT. Un HIT făcut în doar două ore înainte de filmări, asta e partea amuzantă, pentru că noi trebuia să cântăm o cu totul altă piesă, dar pentru că simțeam că nu e chiar ce trebuie ne-am întors pe moment și am compus împreună cu producătorul nostru Cipri Popesc alta, la foc automat. Eram contra cronometru și am schimbat pe ultima sută de metri și textul, și linia, dar acum suntem 100% împăcați că o să iasă exact ce ne dorim. Colaborarea aceasta între mine, Armin și Karym a luat naștere dintr-o joacă, eu și Karym avem același PR și vorbind cu el la telefon. Îmi spunea de Karym că i-ar plăcea mult să cânte o dată și-o dată și el muzică de petrecere pe stilul meu. Mie instant mi s-a aprins beculețul și i-am răspuns PR-ului meu că o să fac un duet cu el.

Ca să fie treaba bună și să răsune și mai mult această piesă, l-am invitat și pe colegul și prietenul meu Armin Nicoară să fie părtaș la această colaborare pentru că, știm cu toții, se bucură de un mare succes și, unindu-ne fanii, piesa va fi ascultată de mult mai multă lume. Dorința aceasta a fost concretizată și organizată într-o săptămână, iar Cipri Popescu, în studioul lui, a făcut posibil ca noi să cântăm ceva superb, care sigur va plăcea.

Pe canalul lui va apărea și melodia noastră și sunt foarte nerăbdătoare pentru că, spre surprinderea mea, vocile noastre, a mea și a lui Karym, se potrivesc mănușă, iar Armin cu saxofonul face senzație. Am filmat piesa pe la 1 noaptea și a fost mare distracție și veselie pentru că nu ne venea să credem că am reușit. Dar este o vorbă, de mult ori, ce gândești și-ți dorești atragi! Așa a fost și la noi. Stați aproape de noi și urmăriți-ne, pentru că vine HIT-ul”, a adăugat Georgiana Lobonț.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL de la bancă
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Floarea din România ce nu trebuie ruptă. Riscurile sunt foarte mari
Floarea din România ce nu trebuie ruptă. Riscurile sunt foarte mari
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să le îndepărtezi neapărat de lângă router pentru un internet mai rapid. O să vezi imediat diferența
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...