HIT-ul verii vine din întâmplare! Karym, ”Prințesa” și ”Regele” își șochează fanii: ”Nebunie!”

Publicat: 30/07/2020 | 14:46
HIT-ul verii vine din întâmplare! Karym, ”Prințesa” și ”Regele” își șochează fanii: ”Nebunie!”

Karim, ”Prințesa muzicii populare din Ardeal” și ”Regele saxofonului din Banat” au ”pus-o” de o piesă care se anunță a fi HIT-ul verii! Și totul dintr-o întâmplare, așa cum susțin ei. ”Nebunie”, spune unul unul dintre cei artiști că a ieșit din colaborarea lor.

Asta da surpriză pentru fani! Karym, un cunoscut cântăreț de muzică ușoară, se pregătește intens să își surprindă admiratorii cu o schimbare radicală de stil. A pregătit o super piesă, alături de Georgiana Lobonț, numită și „Prințesa muzicii populare din Ardeal”, și de Armin Nicoară, cunoscut drept „Regele saxofonului din Banat”, iar admiratorii lor sunt în culmea fericirii! Colaborarea este surprinzătoare, pentru că artiștii provin din domenii muzicale total diferite: Georgiana Lobont vine din zona muzicii populare, Armin Nicoara, din zona muzicii de petrecere, în timp ce Karim cântă muzică ușoară. Când va avea loc marea lansare? (CITEȘTE ȘI: ASTA LE ÎNTRECE PE TOATE! CE A FĂCUT UN CUNOSCUT ARTIST ROMÂN PE FACEBOOK: ”SĂ MĂ INVIDIEZE TOȚI TRACTORIȘTII!” S-A DEZBRĂCAT ȘI…)

Karym, Georgiana Lobonț și Armin Nicoara colaborează pentru o piesă la care nu se aștepta nimeni. Cei trei artiști și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru o piesa de petrecere, veselă și de stare, despre o poveste de dragoste pură! Toate ingredientele le are piesa pentru a deveni un HIT al acestei veri. Piesa va fi lansată la mijlocul lunii august și este produsă de Cipri Popescu. Va avea, desigur, și un videoclip de excepție, filmat în Oradea.

Cum au ajuns Karym, Georgiana Lobonț și Armin Nicoară să colaboreze? Dintr-o întâmplare! Prima înregistrare împreună a fost una plină de peripeții, după cum au povestit chiar artiștii. „Dacă ar fi să descriu într-un singur cuvânt acest proiect… acela ar fi „nebunie” și o să vă explic și de ce. Colaborarea dintre mine și Georgiana a fost pusă în mișcare de PR-ul nostru comun, Teddy… el știa că-mi doresc acest lucru iar el l-a făcut posibil și țin să-i mulțumesc Georgianei Lobonț pentru încrederea acordată. Când am decis să colaborăm, nu știam piesa nu știam nimic…

Am plecat de acasă la Oradea acolo unde are studioul Cipri Popescu, producătorul piesei, urmând ca între timp să primesc o variantă. Într-adevăr am primit o variantă în seara de înaintea filmărilor, una care mi-a plăcut și îmi place enorm de mult… A doua zi, cu o oră înainte de înregistrări, am decis să schimbăm piesa. Ne-am întâlnit cu toții la studio, iar Cipri Popescu a făcut o treabă excepțională, mai ales că în aceiași seară am și filmat videoclipul piesei. Pentru mine, nu stilul piesei este noutatea, ci faptul că eu chiar cânt acel stil pe piesă. Nu este înserată în ea o parte din stilul meu de muzică ușoară așa cum se obișnuiește. Nu este un mix de stiluri, este stilul Georgianei și al lui Armin, iar eu am încercat să fiu parte din acest tot și sper că am făcut o treabă bună.

Este o melodie foarte bună, veselă și de stare. Colaborarea e menită pentru ca oamenii să vadă și o altă parte a mea, artiștii sunt versatili în general și muzica e forma de exprimare indiferent de stilul abordat. Voi continua după acest proiect cu o melodie puțin mai aproape de zona mea, însă păstrând direcția pe care mi-am propus-o”, a dezvăluit Karym.

Georgiana Lobonț: „Colaborarea a luat naștere dintr-o joacă…”

Georgiana Lobonț avea să clarifice lucrurile în privința colaborării. „Urmează o super piesă care va apărea la jumătatea lunii august în colaborare cu Armin și Karym. O numesc super piesă pentru că, cu toată modestia, se simte a fi HIT. Un HIT făcut în doar două ore înainte de filmări, asta e partea amuzantă, pentru că noi trebuia să cântăm o cu totul altă piesă, dar pentru că simțeam că nu e chiar ce trebuie ne-am întors pe moment și am compus împreună cu producătorul nostru Cipri Popesc alta, la foc automat. Eram contra cronometru și am schimbat pe ultima sută de metri și textul, și linia, dar acum suntem 100% împăcați că o să iasă exact ce ne dorim. Colaborarea aceasta între mine, Armin și Karym a luat naștere dintr-o joacă, eu și Karym avem același PR și vorbind cu el la telefon. Îmi spunea de Karym că i-ar plăcea mult să cânte o dată și-o dată și el muzică de petrecere pe stilul meu. Mie instant mi s-a aprins beculețul și i-am răspuns PR-ului meu că o să fac un duet cu el.

Ca să fie treaba bună și să răsune și mai mult această piesă, l-am invitat și pe colegul și prietenul meu Armin Nicoară să fie părtaș la această colaborare pentru că, știm cu toții, se bucură de un mare succes și, unindu-ne fanii, piesa va fi ascultată de mult mai multă lume. Dorința aceasta a fost concretizată și organizată într-o săptămână, iar Cipri Popescu, în studioul lui, a făcut posibil ca noi să cântăm ceva superb, care sigur va plăcea.

Pe canalul lui va apărea și melodia noastră și sunt foarte nerăbdătoare pentru că, spre surprinderea mea, vocile noastre, a mea și a lui Karym, se potrivesc mănușă, iar Armin cu saxofonul face senzație. Am filmat piesa pe la 1 noaptea și a fost mare distracție și veselie pentru că nu ne venea să credem că am reușit. Dar este o vorbă, de mult ori, ce gândești și-ți dorești atragi! Așa a fost și la noi. Stați aproape de noi și urmăriți-ne, pentru că vine HIT-ul”, a adăugat Georgiana Lobonț.