Acasă » Cancan » Andreea Bănică nu a “stricat” o mască pe noul look. Cum am fotografiat-o pe artistă când a ieșit de la salon

Andreea Bănică nu a “stricat” o mască pe noul look. Cum am fotografiat-o pe artistă când a ieșit de la salon

De: Alina Nistor 07/11/2020 | 23:58

Zilele trecute, Andreea Bănică și-a făcut un tratament facial la un salon de înfrumusețare din Capitală. Artista, însă, nu a “stricat” o mască pentru noul look. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu îndrăgita cântăreață, după ultima intervenție non-invazivă pe care și-a făcut-o.

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț care o iubește și o sprijină necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Artista ține enorm la imaginea ei, așa că, atunci când are timp, trage o fugă și la salonul de înfrumusețare pentru diverse tratamente faciale.

Zilele trecute, vedeta a decis că este timpul pentru o ”împrospătare” a look-ului. Îmbrăcată cu un pardesiu cu imprimeu de leopard, jeans, maletă galbenă, bască fashion și bocanci în aceeași nuanță, Andreea Bănică a mers la unul dintre saloanele ei preferate din Capitală și a avut pate de un răsfăț de zile mari. După tratamentul regesc, artista a ieșit din clinică, a scăpat rapid de ”papucii” de unică folosință și s-a îndreptat spre bolidul ei de lux.

În ciuda pandemiei de coronavirus și a numărului crescut de infectări și decese, Andreea Bănică a preferat să nu folosească masca de protecție, pentru a nu-și irita tenul. Ce-i drept, mașina era parcată aproape de clinică, iar artista nu a interacționat cu nicio persoană, în timp ce ținea masca în mână.

Andreea Bănică nu și-a pus masca de protecție ca să nu-și irite tenul, după tratamentul facial

Andreea Bănică nu și-a lăsat fiica la școală, de teama coronavirusului

După ce numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut, Andreea Bănică a luat niște decizii. Artista a hotărât să-și anuleze spectacolele pe care le avea, nu a mai apărut în cadrul emisiunilor televizate și a preferat să-și petreacă majoritatea timpului alături de familia ei. De asemenea, a decis ca fetița ei să facă cursurile online, chiar din momentul în care se lua în calcul și sistemul hibrid.

”E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid. Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru.

Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus COVID-19, care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii.

Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă, pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți”, declara Andreea Bănică.

Andreea Bănică, mărturisiri despre operațiile estetice

Fără doar și poate, Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. La 42 de ani, Andreea Bănică are o siluetă de invidiat și poate fi confundată, oricând, cu o puștoaică.

Vedeta recunoaște că apelează la medicii esteticieni, fără însă a face excese. Soțul ei nu o influențează în niciun fel și îi dă mână liberă să facă ce-și dorește, deși, în opinia lui, ea nu ar avea nevoie să-și facă vreo intervenție. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ, FĂCUTĂ PRAF DE FANI! CUM AU CRITICAT-O, DUPĂ CEA MAI RECENTĂ INTERVENȚIE ESTETICĂ)

”Merg si eu la estetician, ca orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții. Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”, a declarat Andreea Bănică.

Cum a ajuns Andreea Bănică să pozeze pentru Playboy

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Ea a mărturisit că s-a simțit rușinată după ce a apărut în revistă și nu a mai ieșit din casă câteva zile.

În cadrul unui interviu, vedeta a oferit amănunte despre apariția în celebra revistă dedicată bărbaților. Din banii primiți atunci pentru pictorial, Andreea Bănică și-a achiziționat un apartament. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂNICĂ S-A ÎNTINS PE IARBĂ, ÎN TIMP CE FIICA EI, SOFIA, A FUGIT DUPĂ AJUTOR! JUMĂTATE DE ORĂ MAI TÂRZIU …)

”Inițial, n-am vrut să pozez… Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop.

Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă.

Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, a declarat Andreea Bănică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Risc de amendă mare de 1 Mai. Ce spune legea despre picnic și grătar
Risc de amendă mare de 1 Mai. Ce spune legea despre picnic și grătar
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...