Acasă » Exclusiv » Andreea Bănică s-a întins pe iarbă, în timp ce fiica ei, Sofia, a fugit după ajutor! Jumătate de oră mai târziu …

Andreea Bănică s-a întins pe iarbă, în timp ce fiica ei, Sofia, a fugit după ajutor! Jumătate de oră mai târziu …

De: Cristian Blanuta 29/07/2020 | 23:45

Nici prin gând nu i-a trecut că o programată ieșire în parc, la o ”bicicletă”, alături de cei doi copii, se va transforma în momente de panică! Andreea Bănică este personajul principal, de pe o alee din Herăstrău, care a atras privirile speriate ale trecătorilor atunci când s-a întins, sleită de puteri, în iarba din spatele unei bănci. Sofia Maria, fiica ei de 11 ani, i-a sărit în ajutor. CANCAN.RO a surprins imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ A DEZVĂLUIT LOCURILE PUBLICE ÎN CARE A FĂCUT AMOR! UNA DINTRE PARTIDELE FIERBINȚI CU SOȚUL EI A FOST ÎNTRERUPTĂ: “A VENIT POLIȚISTUL ȘI…”

Îmbrăcată cu o rochiță roz, care a lăsat la vedere frumusețe de picioare, Andreea Bănică și-a făcut apariția în parcul Herăstrău, ținându-i de mânuțe pe cei doi copii ai ei, Sofia Maria și micuțul Noah. Mai greu cu băiețelul, care abia își trăgea piciorușele. Dar artista a scos-o la capăt, că doar nu era prima ieșire la plimbărică. Sub privirile entuziasmate ale unor puștoaice, care au și recunoscut-o imediat, Andreea a tras către locul de unde se închiriază biciclete. A luat una cu patru roți și cu două locuri. A încălecat pe-o șa, tot acolo a urcat-o pe Sofia ei de 11 ani, iar pe Noah l-a ”aruncat” pe locul liber din fața ghidonului. Și a început să pedaleze, spre bucuria celor doi. A făcut mai multe ture, s-a învârtit în loc, ce mai, distracția, ca și rezolvată.

Andreea Bănică, Sofia Maria și Noah, la plimbare, cu bicicleta, prin Herăstrău

Doar că neprevăzutul și-a băgat coada. Andreea nu mai e în apele ei, așa că a tras de ghidon, chiar în fața unui chioșc cu sucuri, apă, stixuri, chipsuri și multe dulciuri, a coborât din șa și direct pe iarbă, în spatele unei bănci aglomerate, s-a întins. I se făcuse, brusc, rău. Cei de pe bancă i-au sărit, imediat, în ajuor. Au întrebat-o ce și cum, dar cântăreața tot pe fiica ei s-a bazat. Și de la ea a venit ajutorul. Sofia a cumpărat un pet de apă, pe care, în cea mai mare viteză, i l-a adus mamei. Andreea a luat, pentru început, câteva guri, dar nu s-a mișcat din iarbă. Jumătate de oră i-a trebuit pentru a-și reveni. A terminat sticla cu apă și abia apoi s-a ridicat. Era mult mai bine. Dar nici vorbă ca plimbarea să continue. I-a luat pe copii și s-a îndreptat către ieșirea din parc, unde parcase mașina, apoi, direct acasă a ajuns.

Andreei Bănică i se face rău și se întinde pe iarbă, după o bancă

Andreea Bănică, iritată la culme: ”Nu am silicoane!”

Un subiect discutat ani de-a rândul și care a enervat-o la culme pe Andreea Bănică: dacă are sau nu silicoane! Răspunsul l-a dat, tranșant și cerând ca întrebarea să fie pentru ultima dată, chiar Andreea Bănică. A făcut-o recent, pe Instagram, elucidând misterul. “Poate că voi lămuri odată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani. De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun odată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci, nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!”, a scris Andreea.

NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ A LĂMURIT MISTERUL. A ANUNȚAT PE INSTAGRAM DACĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. “DA, SUNT…”

“Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a mai precizat îndrăgita cântăreață.

Sofia Maria îi aduce mamei sale un pet cu apă, pentru a-și reveni

Andreea Bănică, unicat în showbiz-ul românesc

Andreea Bănică ar fi unicat în showbiz-ul autohton, cel puțin într-o privință: este căsătorită cu acela care i-a făcut ochi dulci în clasa a 10-a, fiind chiar coleg de școală cu ea. Este vorba de Lucian Mitrea, soțul devenit de mult timp și impresar. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au doi copii, Sofia Maria, care de curând a împlinit 11 ani, și Noah, de trei ani și jumătate.

Pe scena muzicală, Andreea Bănică a debutat la Festivalul de la Mamaia, în anul 1998. Imediat, a apărut în trupa nou înființată, Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și de Iulia Chelaru. Deși cele trei au avut un mare succes la acea vreme, trupa s-a ”rupt” după doi ani. La fel de repede, Andreea Bănică apărea, alături de Cristina Rus, în trupa Blondy, la fel de căutată de tineret, după cele trei albune de succes pe care cele două le-au scos.

VEZI AICI: ANDREEA BĂNICĂ, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU SOȚUL EI: „NU L-AȘ DA NICI PE…”

Formația avea să se destrame, în 2005, moment în care artista a decis să îmbrățișeze o carieră solo. A scos multe piese, apreciate, a avut concerte, a câștigat o grămadă de bani pe care i-a investit în imobiliare. De altfel, Andreea se poate mândri că este printre cele mai bogate cântărețe din România.

Andreea Bănică, Noah și Sofia Maria se retrag spre locul unde artista a parcat mașina

A avut și o carieră în televiziune, deși visul ei, îndeplinit de altfel, a fost cariera muzicală. A fost prezentatoarea emisiunii Cocktail, a prezentat ”Folclorul Contraatacă”, pe Antena 1, dar și emisiunea În papuci de vedetă, de pe Kanal D. A urmat TVR, la emisiunea Provocarea starurilor. Asta după ce a ”jonglat” puțin cu ”Bravo, ai stil”, ținându-i locul Ilincăi Vandici, care intrase în concediu de maternitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Ce scrie în actul de divorț al Deei și al lui Dinu Maxer:
Ce scrie în actul de divorț al Deei și al lui Dinu Maxer: "Ne-am uitat...
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...