Andreea Bănică s-a întins pe iarbă, în timp ce fiica ei, Sofia, a fugit după ajutor! Jumătate de oră mai târziu …

Publicat: 29/07/2020 | 23:45

Nici prin gând nu i-a trecut că o programată ieșire în parc, la o ”bicicletă”, alături de cei doi copii, se va transforma în momente de panică! Andreea Bănică este personajul principal, de pe o alee din Herăstrău, care a atras privirile speriate ale trecătorilor atunci când s-a întins, sleită de puteri, în iarba din spatele unei bănci. Sofia Maria, fiica ei de 11 ani, i-a sărit în ajutor. CANCAN.RO a surprins imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ A DEZVĂLUIT LOCURILE PUBLICE ÎN CARE A FĂCUT AMOR! UNA DINTRE PARTIDELE FIERBINȚI CU SOȚUL EI A FOST ÎNTRERUPTĂ: “A VENIT POLIȚISTUL ȘI…”

Îmbrăcată cu o rochiță roz, care a lăsat la vedere frumusețe de picioare, Andreea Bănică și-a făcut apariția în parcul Herăstrău, ținându-i de mânuțe pe cei doi copii ai ei, Sofia Maria și micuțul Noah. Mai greu cu băiețelul, care abia își trăgea piciorușele. Dar artista a scos-o la capăt, că doar nu era prima ieșire la plimbărică. Sub privirile entuziasmate ale unor puștoaice, care au și recunoscut-o imediat, Andreea a tras către locul de unde se închiriază biciclete. A luat una cu patru roți și cu două locuri. A încălecat pe-o șa, tot acolo a urcat-o pe Sofia ei de 11 ani, iar pe Noah l-a ”aruncat” pe locul liber din fața ghidonului. Și a început să pedaleze, spre bucuria celor doi. A făcut mai multe ture, s-a învârtit în loc, ce mai, distracția, ca și rezolvată.

Andreea Bănică, Sofia Maria și Noah, la plimbare, cu bicicleta, prin Herăstrău

Doar că neprevăzutul și-a băgat coada. Andreea nu mai e în apele ei, așa că a tras de ghidon, chiar în fața unui chioșc cu sucuri, apă, stixuri, chipsuri și multe dulciuri, a coborât din șa și direct pe iarbă, în spatele unei bănci aglomerate, s-a întins. I se făcuse, brusc, rău. Cei de pe bancă i-au sărit, imediat, în ajuor. Au întrebat-o ce și cum, dar cântăreața tot pe fiica ei s-a bazat. Și de la ea a venit ajutorul. Sofia a cumpărat un pet de apă, pe care, în cea mai mare viteză, i l-a adus mamei. Andreea a luat, pentru început, câteva guri, dar nu s-a mișcat din iarbă. Jumătate de oră i-a trebuit pentru a-și reveni. A terminat sticla cu apă și abia apoi s-a ridicat. Era mult mai bine. Dar nici vorbă ca plimbarea să continue. I-a luat pe copii și s-a îndreptat către ieșirea din parc, unde parcase mașina, apoi, direct acasă a ajuns.

Andreei Bănică i se face rău și se întinde pe iarbă, după o bancă

Andreea Bănică, iritată la culme: ”Nu am silicoane!”

Un subiect discutat ani de-a rândul și care a enervat-o la culme pe Andreea Bănică: dacă are sau nu silicoane! Răspunsul l-a dat, tranșant și cerând ca întrebarea să fie pentru ultima dată, chiar Andreea Bănică. A făcut-o recent, pe Instagram, elucidând misterul. “Poate că voi lămuri odată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani. De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun odată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci, nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!”, a scris Andreea.

NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ A LĂMURIT MISTERUL. A ANUNȚAT PE INSTAGRAM DACĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. “DA, SUNT…”

“Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a mai precizat îndrăgita cântăreață.

Sofia Maria îi aduce mamei sale un pet cu apă, pentru a-și reveni

Andreea Bănică, unicat în showbiz-ul românesc

Andreea Bănică ar fi unicat în showbiz-ul autohton, cel puțin într-o privință: este căsătorită cu acela care i-a făcut ochi dulci în clasa a 10-a, fiind chiar coleg de școală cu ea. Este vorba de Lucian Mitrea, soțul devenit de mult timp și impresar. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au doi copii, Sofia Maria, care de curând a împlinit 11 ani, și Noah, de trei ani și jumătate.

Pe scena muzicală, Andreea Bănică a debutat la Festivalul de la Mamaia, în anul 1998. Imediat, a apărut în trupa nou înființată, Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și de Iulia Chelaru. Deși cele trei au avut un mare succes la acea vreme, trupa s-a ”rupt” după doi ani. La fel de repede, Andreea Bănică apărea, alături de Cristina Rus, în trupa Blondy, la fel de căutată de tineret, după cele trei albune de succes pe care cele două le-au scos.

VEZI AICI: ANDREEA BĂNICĂ, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU SOȚUL EI: „NU L-AȘ DA NICI PE…”

Formația avea să se destrame, în 2005, moment în care artista a decis să îmbrățișeze o carieră solo. A scos multe piese, apreciate, a avut concerte, a câștigat o grămadă de bani pe care i-a investit în imobiliare. De altfel, Andreea se poate mândri că este printre cele mai bogate cântărețe din România.

Andreea Bănică, Noah și Sofia Maria se retrag spre locul unde artista a parcat mașina

A avut și o carieră în televiziune, deși visul ei, îndeplinit de altfel, a fost cariera muzicală. A fost prezentatoarea emisiunii Cocktail, a prezentat ”Folclorul Contraatacă”, pe Antena 1, dar și emisiunea În papuci de vedetă, de pe Kanal D. A urmat TVR, la emisiunea Provocarea starurilor. Asta după ce a ”jonglat” puțin cu ”Bravo, ai stil”, ținându-i locul Ilincăi Vandici, care intrase în concediu de maternitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.