Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec

De: Madalina Manole 13/11/2020 | 23:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec se bucură de ieșirea lui Marte din retrogradare întocmai în zodia lor.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, își încheie astăzi mersul retrograd prin zodia Berbec, după o perioadă de 2 luni de blocaje, amânări, tensiuni și frustrări interioare. Dacă până acum ni s-a cerut să ne reevaluăm acțiunile, să fim mai atenți la atitudinea noastră și am avut parte de obstacole în demararea unor acțiuni, am simțit că lucrurile nu merg după cum am vrea noi, iată că de acum ni se vor debloca acțiunile și avem șanse mult mai mari să le ducem la capăt. De asemenea, posibil să nu fi simțit acel entuziasm necesar pentru a pune lucrurile în mișcare și le-am tot amânat, însă de acum vom găsi resursele necesare să acționăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor resimți din plin ieșirea din retrogradare a lui Marte, dat fiind că se petrece în zodia lor și Marte le este întocmai guvernator. Nativii vor avea ocazia să-și ducă planurile la capăt, să ia decizii, să acționeze în direcțiile dorite, mai ales în sfera profesională, și să facă acele schimbări de care s-au temut. Si atitidinea nativilor va fi alta, iar cei care au acumulat frustrări, cum le pot exterioriza. Starea de sănătate, de asemenea, se va îmbunătăți, mai ales dacă în această perioadă au existat afecțiuni sau intervenții chirurgicale. Nativii își recâștigă vitalitatea, pofta de viață și curajul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se odihnească mai mult pentru a echilibra momentul ieșirii din retrogradare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au trecut prin multe frământări sufletești și mentale în această perioadă de retrogradare a lui Marte, dat fiind că s-a petrecut pe o casă a introspecției, iar Marte le guvernează relațiile. Nu au mers lucruri așa cum visau nativii, nu au funcționat relații așa cum își doreau, dar Taurii au avut timp să reevalueze, așa că de acum vor ști care este direcția pe care pornesc. Mulți vor lăsa în spate trecutul, fricile, obsesiile, dependențele, viciile și mai ales acei parteneri toxici. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să se repună pe picioare din punct de vedere al sănătății, să-și recâștige vitalitatea și optimismul pierdut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-au confruntat cu o perioadă de frustrări în relațiile de prietenie, în relațiile cu persoane cu care întreprind acțiuni comune și au avut obstacole în activitățile profesionale sau în proiectele în care erau implicați sau pe care își doreaă să le demareze. De acum, odată ce Marte iese din retrogradare, aceste contexte se detensionează și mulți nativi pt să-și pună planurile în acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se dedica mai mult vieții sociale, de a se împăca cu o persoană din anturaj cu care au fost certați.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura din plin de ieșirea lui Marte din retrogradare în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. După o perioadă de frustrări, o perioadă în care au simțit că nimic nu le iese profesional, în care posibil că au avut tensiuni cu superiorii sau s-au măcinat din cauza acestora, iată că nativii se vor bucura din plin de o nouă etapă, o etapă încare vor lua frâiele în mțini și vor acționa profesional. Cei care nu au fost mulțumiți de locul de muncă, vor avea mai mult curaj să facă schimbări. Pot veni oferte noi acum și ocazia de a-și atinge niște obiective, țeluri va fi mai mare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și traseze strategia de avansare pentru că acum acțiunile vor fi înlesnite mult.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia ca odată cu ieșirea din retrogradare alui Marte să vadă altfel lucrurile în jurul lor și să acționeze diferit de cât au făcut-o până acum pentru că principiile și idealurile nativilor s-au schimbat. Vor începe să pună în practică noi filozofii de viață, se pot înscrie la cursuri și seminarii, pot să dea un examen să obțină o diplomă sau un atestat sau pot pune în practică o diplomă obținută. De asemenea, pot învăța o limbă străină, pot observa că o serie de proiecte cu străinătatea se vor debloca. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că în acest context pot avea mai mult curaj pentru a pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa cu Marte în mers direct să rezolve contexte financiare, să acționeze în direcția obținerii unui credit, unei sume de bani, unui bun material, poate chiar să returneze o datorie. Pe de altă parte, viața sexuală se îmbunătățește, pasiunea și libidoul cresc, și cei singuri se vor implica cu mai mult curaj în relații amoroase. De acum nativii vor ști ce să facă în cazul în care s-au aflat într-o relație ascunsă, secretă. Fecioarele se despart de frici și au șansa să se regenereze emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce mai mult curaj interior.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Marte întocmai în sectorul relațiilor. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile de cuplu, dar și relațiile profesionale, după o perioadă în care nimic nu părea că merge. Unele relații, probabil, s-au încheiat deja, iar cele care au ajuns până în acest punct fie devin oficiale, fie nativii prind curaj și le încheie. De asemenea, contractele profesionale care au adus frustrări au șanse să se încheie pentru că nativii prind curaj și spun lucrurilor pe nume. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia ca în acaestă perioadă să rezolve neînțelegeri cu colaboratorii și asociații.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Marte, dat fiind că le-a amprentat casa muncii și a sănătății, și în plus Marte le este guvernator secundar. Nativii își recapătă vitalitatea și starea de sănătate se îmbunătățește remarcabil și, în plus, au curaj să întreprindă anumite acțiuni în acest sens. De exemplu, cei care au ezitat și amânat o intervenție chirurgicală, acum o pot face. Profesional, se deblochează contexte la locul de muncă, nativii se vor înțelege mai bine cu colegii, vor avea șansa de a se angaja dacă-și căutau un job și vor avea curaj mai mult să acționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să profite de acest context și să aducă îmbunătățiri stilului de viață. Posibil ca unii nativi să se apuce de sport.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ieșirea din retrogradare a lui Marte întiocmai în sectorul iubirii. După o perioadă de frustrări interioare, de nemulțumiri în relațiile parteneriale sau, în cazul celor singuri, limitări și obstacole în legarea noilor relații, iată că se îmbunătățește contextul. De asemenea, nativii vor simți deblocări în în relațiile cu copiii, dacă sunt părinți, iar cei care nu au avut curaj să se exprime artistic, de acum îți vor recăpăta creativitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia ca de acum înainte să se dedice mai mult sportului, activităților distractive și să fie mai responsabili vizavi de timpul liber, maia les dacă s-au simțit îngrădiți.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia ca odată cu ieșirea din retrogradare a lui Marte să-și îmbunătățească considerabil relația cu membrii familiei și mai ales vor observa că o serie de obstacole legate de locuință se vor ridica, indiferent că este vorba de o renovare, construcție, reamenajare, mutare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia ca de acum înainte să fie mai liniștiți emoțional și asta pentru că nativii regăsesc curajul interior de a se desprinde de trecut, de amintiri dureroase, relații parentale toxice și emoții negative. Într-un fel, universul interior se vindecă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să se bucure din plin de ieșirea din retrogradare a lui Marte în sectorul comunicării, al deplasărilor și al relațiilor cu cei apropiați, rude, frați, vecini. Nativii care au tăcut prea mult în ultima vreme, frământați de gânduri și idei, acum vor avea curajul să vorbească și vor spune ceea ce au pe suflet. Se pot face atât declarații de dragoste, cțt și reproșuri. De asemenea, se vor înlesni activitățile care țin de comerț, transport și se pot îmbunătăți negocierile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o creștere a curajului de a ieși din casă, de a pleca în scurte excursii, deplasări, plimbări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de ieșirea din retrogradare a lui Marte întocmai în sectorul financiar, iar nativii vor simți din plin o îmbunătățire a acestui sector de viață. După o perioadă de limitări, frustrări financiare, lipsuri și neajunsuri, iată că situația se va debloca și nativii pot avea șansa de a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și recâștige încrederea în sine, iar în alte cazuri va urma o perioadă în care talentele pot fi valorificate și nativii pot ajunge la concluzia că pot scoate bani folosindu-se de propriile lor resurse.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Mare problemă pe litoralul românesc. Deschiderea sezonului, în pericol
Mare problemă pe litoralul românesc. Deschiderea sezonului, în pericol
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important