Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec

De: Madalina Manole 13/11/2020 | 23:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte iese din retrogradare în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec se bucură de ieșirea lui Marte din retrogradare întocmai în zodia lor.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, își încheie astăzi mersul retrograd prin zodia Berbec, după o perioadă de 2 luni de blocaje, amânări, tensiuni și frustrări interioare. Dacă până acum ni s-a cerut să ne reevaluăm acțiunile, să fim mai atenți la atitudinea noastră și am avut parte de obstacole în demararea unor acțiuni, am simțit că lucrurile nu merg după cum am vrea noi, iată că de acum ni se vor debloca acțiunile și avem șanse mult mai mari să le ducem la capăt. De asemenea, posibil să nu fi simțit acel entuziasm necesar pentru a pune lucrurile în mișcare și le-am tot amânat, însă de acum vom găsi resursele necesare să acționăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor resimți din plin ieșirea din retrogradare a lui Marte, dat fiind că se petrece în zodia lor și Marte le este întocmai guvernator. Nativii vor avea ocazia să-și ducă planurile la capăt, să ia decizii, să acționeze în direcțiile dorite, mai ales în sfera profesională, și să facă acele schimbări de care s-au temut. Si atitidinea nativilor va fi alta, iar cei care au acumulat frustrări, cum le pot exterioriza. Starea de sănătate, de asemenea, se va îmbunătăți, mai ales dacă în această perioadă au existat afecțiuni sau intervenții chirurgicale. Nativii își recâștigă vitalitatea, pofta de viață și curajul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se odihnească mai mult pentru a echilibra momentul ieșirii din retrogradare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au trecut prin multe frământări sufletești și mentale în această perioadă de retrogradare a lui Marte, dat fiind că s-a petrecut pe o casă a introspecției, iar Marte le guvernează relațiile. Nu au mers lucruri așa cum visau nativii, nu au funcționat relații așa cum își doreau, dar Taurii au avut timp să reevalueze, așa că de acum vor ști care este direcția pe care pornesc. Mulți vor lăsa în spate trecutul, fricile, obsesiile, dependențele, viciile și mai ales acei parteneri toxici. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să se repună pe picioare din punct de vedere al sănătății, să-și recâștige vitalitatea și optimismul pierdut.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-au confruntat cu o perioadă de frustrări în relațiile de prietenie, în relațiile cu persoane cu care întreprind acțiuni comune și au avut obstacole în activitățile profesionale sau în proiectele în care erau implicați sau pe care își doreaă să le demareze. De acum, odată ce Marte iese din retrogradare, aceste contexte se detensionează și mulți nativi pt să-și pună planurile în acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se dedica mai mult vieții sociale, de a se împăca cu o persoană din anturaj cu care au fost certați.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura din plin de ieșirea lui Marte din retrogradare în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. După o perioadă de frustrări, o perioadă în care au simțit că nimic nu le iese profesional, în care posibil că au avut tensiuni cu superiorii sau s-au măcinat din cauza acestora, iată că nativii se vor bucura din plin de o nouă etapă, o etapă încare vor lua frâiele în mțini și vor acționa profesional. Cei care nu au fost mulțumiți de locul de muncă, vor avea mai mult curaj să facă schimbări. Pot veni oferte noi acum și ocazia de a-și atinge niște obiective, țeluri va fi mai mare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și traseze strategia de avansare pentru că acum acțiunile vor fi înlesnite mult.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia ca odată cu ieșirea din retrogradare alui Marte să vadă altfel lucrurile în jurul lor și să acționeze diferit de cât au făcut-o până acum pentru că principiile și idealurile nativilor s-au schimbat. Vor începe să pună în practică noi filozofii de viață, se pot înscrie la cursuri și seminarii, pot să dea un examen să obțină o diplomă sau un atestat sau pot pune în practică o diplomă obținută. De asemenea, pot învăța o limbă străină, pot observa că o serie de proiecte cu străinătatea se vor debloca. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că în acest context pot avea mai mult curaj pentru a pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa cu Marte în mers direct să rezolve contexte financiare, să acționeze în direcția obținerii unui credit, unei sume de bani, unui bun material, poate chiar să returneze o datorie. Pe de altă parte, viața sexuală se îmbunătățește, pasiunea și libidoul cresc, și cei singuri se vor implica cu mai mult curaj în relații amoroase. De acum nativii vor ști ce să facă în cazul în care s-au aflat într-o relație ascunsă, secretă. Fecioarele se despart de frici și au șansa să se regenereze emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce mai mult curaj interior.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Marte întocmai în sectorul relațiilor. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile de cuplu, dar și relațiile profesionale, după o perioadă în care nimic nu părea că merge. Unele relații, probabil, s-au încheiat deja, iar cele care au ajuns până în acest punct fie devin oficiale, fie nativii prind curaj și le încheie. De asemenea, contractele profesionale care au adus frustrări au șanse să se încheie pentru că nativii prind curaj și spun lucrurilor pe nume. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia ca în acaestă perioadă să rezolve neînțelegeri cu colaboratorii și asociații.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Marte, dat fiind că le-a amprentat casa muncii și a sănătății, și în plus Marte le este guvernator secundar. Nativii își recapătă vitalitatea și starea de sănătate se îmbunătățește remarcabil și, în plus, au curaj să întreprindă anumite acțiuni în acest sens. De exemplu, cei care au ezitat și amânat o intervenție chirurgicală, acum o pot face. Profesional, se deblochează contexte la locul de muncă, nativii se vor înțelege mai bine cu colegii, vor avea șansa de a se angaja dacă-și căutau un job și vor avea curaj mai mult să acționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să profite de acest context și să aducă îmbunătățiri stilului de viață. Posibil ca unii nativi să se apuce de sport.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ieșirea din retrogradare a lui Marte întiocmai în sectorul iubirii. După o perioadă de frustrări interioare, de nemulțumiri în relațiile parteneriale sau, în cazul celor singuri, limitări și obstacole în legarea noilor relații, iată că se îmbunătățește contextul. De asemenea, nativii vor simți deblocări în în relațiile cu copiii, dacă sunt părinți, iar cei care nu au avut curaj să se exprime artistic, de acum îți vor recăpăta creativitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia ca de acum înainte să se dedice mai mult sportului, activităților distractive și să fie mai responsabili vizavi de timpul liber, maia les dacă s-au simțit îngrădiți.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia ca odată cu ieșirea din retrogradare a lui Marte să-și îmbunătățească considerabil relația cu membrii familiei și mai ales vor observa că o serie de obstacole legate de locuință se vor ridica, indiferent că este vorba de o renovare, construcție, reamenajare, mutare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia ca de acum înainte să fie mai liniștiți emoțional și asta pentru că nativii regăsesc curajul interior de a se desprinde de trecut, de amintiri dureroase, relații parentale toxice și emoții negative. Într-un fel, universul interior se vindecă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să se bucure din plin de ieșirea din retrogradare a lui Marte în sectorul comunicării, al deplasărilor și al relațiilor cu cei apropiați, rude, frați, vecini. Nativii care au tăcut prea mult în ultima vreme, frământați de gânduri și idei, acum vor avea curajul să vorbească și vor spune ceea ce au pe suflet. Se pot face atât declarații de dragoste, cțt și reproșuri. De asemenea, se vor înlesni activitățile care țin de comerț, transport și se pot îmbunătăți negocierile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o creștere a curajului de a ieși din casă, de a pleca în scurte excursii, deplasări, plimbări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de ieșirea din retrogradare a lui Marte întocmai în sectorul financiar, iar nativii vor simți din plin o îmbunătățire a acestui sector de viață. După o perioadă de limitări, frustrări financiare, lipsuri și neajunsuri, iată că situația se va debloca și nativii pot avea șansa de a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și recâștige încrederea în sine, iar în alte cazuri va urma o perioadă în care talentele pot fi valorificate și nativii pot ajunge la concluzia că pot scoate bani folosindu-se de propriile lor resurse.

Parteneri
Aproape 7 milioane de pensii sunt pericol. E cea mai mare lovitură de până acum
Aproape 7 milioane de pensii sunt pericol. E cea mai mare lovitură de până acum
FOTO. Alexandra Stan, apariție de infarct! Ținuta controversată, fără lenjerie intimă, a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Alexandra Stan, apariție de infarct! Ținuta controversată, fără lenjerie intimă, a lăsat la vedere...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
'Lăsate pe drumuri, fără casă, și trimise-n Giurgiu, în grajduri!- Dezvăluiri macabre despre familia Pastramă
'Lăsate pe drumuri, fără casă, și trimise-n Giurgiu, în grajduri!- Dezvăluiri macabre despre familia Pastramă
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum scapi peste noapte de senzația neplăcută
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum...
Fructul care face minuni pentru români. Este mai bun decât medicamentele
Fructul care face minuni pentru români. Este mai bun decât medicamentele
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Schimbare mare în școlile din românia! Proiectul de lege a fost depus în Parlament
Schimbare mare în școlile din românia! Proiectul de lege a fost depus în Parlament
A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde bărbatul ,,acolo jos”, femeile îl asaltează cu tot felul de oferte erotice șocante. Iată care e povestea lui
A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde...
Sărbătoare mare azi! Un mare sfânt mucenic este prăznuit de creștini
Sărbătoare mare azi! Un mare sfânt mucenic este prăznuit de creștini
Îi dă afară pe toți! Un gigant mondial, prezent și-n România, anunță concedieri masive
Îi dă afară pe toți! Un gigant mondial, prezent și-n România, anunță concedieri masive
ANSA: Rugăciunea „Tatăl Nostru
ANSA: Rugăciunea „Tatăl Nostru" se modifică, începând de duminică
Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!
Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!
Ce se întâmplă la granița României. E obligatoriu, anunțul autorităților
Ce se întâmplă la granița României. E obligatoriu, anunțul autorităților
Agenţia Europeană a Medicamentului a anunţat când ar putea autoriza vaccinul împotriva Covid-19
Agenţia Europeană a Medicamentului a anunţat când ar putea autoriza vaccinul împotriva Covid-19
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
Leo de la Strehaia e distrus! Nu se mai poate opri din plâns: ”Are o tumoră la ficat”
Leo de la Strehaia e distrus! Nu se mai poate opri din plâns: ”Are o...
Apariția nemaivăzută a Anamariei Prodan! Cum putea să arăte în tinerețe, cu părul mult mai scurt
Apariția nemaivăzută a Anamariei Prodan! Cum putea să arăte în tinerețe, cu părul mult mai...
La asta nu se astepta nimeni! Unul dintre bogatii planetei a umplut 14 valize cu BANI si le-a facut cadou
La asta nu se astepta nimeni! Unul dintre bogatii planetei a umplut 14 valize cu...
Raluca Pastramă, prima reacție după ce a fost bătută de Pepe! Ce a postat pe Instagram
Raluca Pastramă, prima reacție după ce a fost bătută de Pepe! Ce a postat pe...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care sunt cărţile preferate ale unuia dintre cei mai cunoscuţi investitori din IT-ul românesc. Sursa sa de inspiraţie este SF-ul
Care sunt cărţile preferate ale unuia dintre cei mai cunoscuţi investitori din IT-ul românesc. Sursa...
Si Oana Zavoranu a vrut sa-l vada pe Pepe la inchisoare, anul trecut. Acuzatii penale grave din partea fostelor sotii
Si Oana Zavoranu a vrut sa-l vada pe Pepe la inchisoare, anul trecut. Acuzatii penale...
Din păcate medicii au făcut anunțul! Ce s-a întâmplat cu Mihai, de la 3Sud Est
Din păcate medicii au făcut anunțul! Ce s-a întâmplat cu Mihai, de la 3Sud Est
BREAKING: Elevii se întorc în clase! Decizia, anunțată acum
BREAKING: Elevii se întorc în clase! Decizia, anunțată acum
Trei lucruri pe care trebuie să le faci când e frig afară, chiar dacă ai cauciucuri de iarnă
Trei lucruri pe care trebuie să le faci când e frig afară, chiar dacă ai...
Cum făceau amor femeile din URSS. Practica interzisă care le-a făcut celebre pe rusoaice
Cum făceau amor femeile din URSS. Practica interzisă care le-a făcut celebre pe rusoaice
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Jador, motivul pentru care nu își dorește copii! Reacția mamei lui la aflarea veștii
Jador, motivul pentru care nu își dorește copii! Reacția mamei lui la aflarea veștii