Acasă » Exclusiv » Nunta Biancăi cu Bădălău, trasă la indigo după cea anulată cu Bodi?!

Nunta Biancăi cu Bădălău, trasă la indigo după cea anulată cu Bodi?!

De: Larisa Ciută 01/06/2021 | 23:29

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au depășit multe încercări, care altora le-ar fi anulat, poate, din start, toate sentimentele. Cei doi sunt împreună de doar cinci luni, au avut parte de numeroase dispute, dar par să se iubească tot mai mult. Atât de mult, încât doresc să facă o nuntă ca în povești, de un milion de euro, cum CANCAN.RO a relatat, deja, în exclusivitate. Venim însă cu detalii de senzație despre cum fostul și actualul partener al vedetei par să aibă aceleași gusturi sau să le împărtășească întru totul pe ale divei. Mai exact, nunta cu Bădălău a Biancăi ar urma să fie „trasă la indigo” cu cea pe care fosta prezentatoare TV trebuia să o organizeze cu Bodi.

Gabi Gădălău și Bianca Drăgușanu intenționează să facă o nuntă „dublă”, de un milion de euro. O petrecere ar urma să aibă loc în România, unde celebrul Nikos Vertis ar veni să întrețină atmosfera, pentru un onorariu de 100.000 de euro. Al doilea party este planificat în Grecia, unde star va fi „Regele” Florin Salam, care va cânta pentru 40 de invitați. Rochia de mireasă va fi una spectaculoasă, de la designerul Elie Saab, buchetul va fi coborât din elicopter, vor fi aranjamente florale de zeci de mii de euro, un eveniment organizat „pe opulență”, cum doar în filme vedem.

Alex Bodi nu și-ar fi recuperat nici acum avansul dat la un restaurant din Snagov

Toate bune și frumoase, doar că, și pentru nunta cu Alex Bodi, Bianca ar fi avut aceleași pretenții, iar evenimentele se întâmplau, teoretic, fix la fel. O petrecere în Grecia, una în România, „Regele” Florin Salam și Nikos Vertis invitați să cânte la marele eveniment. În urmă cu un an, artistul grec negociase, potrivit surselor noastre, cu cei doi foști soți pentru suma de 140 de mii de euro. Probabil că pandemia și-a spus cuvântul, iar faptul că nu mai sunt la fel de mulți invitați ar fi contat, de asemenea, astfel că artistul a mai scăzut din preț.

Bianca Drăgușanu, între Alex Bodi și Gabi Bădălău

O altă „bombă” este că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi plănuit să se căsătorească pe 1 septembrie, culmea, ziua în care Alex Bodi și ex-prezentatoarea aveau aniversarea de cuplu. Mai mult, fostul soț al Biancăi ar fi dat un avans de 30 de mii de euro la un restaurant din Snagov, unde ar fi trebuit să aibă loc petrecerea de nuntă din România. Bani pe care nici acum nu i-ar fi recuperat, poate în speranța că cei doi se vor împăca.

(NU RATA: ÎNREGISTRĂRI ULUITOARE. CUM A EXPLICAT BIANCA GESTUL DE A LUA SOMNIFERE. „M-AM PANICAT CĂ PUNE POZE CU MINE ÎN C#$@L GOL ȘI NE FACEM DE C%$&T”)

Foștii soți, la cuțite

Cei doi „foști” sunt însă acum într-un „război”, în care se acuză unul pe celălalt de șantaj, agresiune și violență verbală. Totul a pornit după ce un video cu Bianca Drăgușanu leșinată pe jos a apărut în spațiul public. Rănită și nervoasă, diva a menționat pentru CANCAN.RO că fostul soț ar fi postat acel clip și că ea se afla în starea aceea după ce ar fi fost lovită de el. Alex Bodi a făcut, la rândul său, declarații pentru CANCAN.RO, în care a susținut că nu a lovit-o pe Bianca, ba chiar a înregistrat-o a doua zi într-o conversație cu mama sa, când spunea că nu a fost lovită.

Sursele noastre vin cu o nouă variantă a fostei prezentatoare TV, care s-ar fi plâns că nimic din ce a susținut fostul soț nu este adevărat, iar discuția cu mama sa ar fi fost doar pentru a liniști apele. Bianca ar fi spus că i-a ascuns, de fapt, adevărul mamei sale și că a fost agresată, dar și că va demonstra acest lucru.

Bianca Drăgușanu s-ar putea bucura alături de Gabi Bădălău de momentele pe care le planificase pentru nunta cu Alex Bodi

Despre acest subiect vom reveni cu detalii în perioada imediat următoare, așa că rămâneți alături de noi, pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în viața protagoniștilor celei mai incitante „telenovele” din showbiz.

Înainte să ajungă în acest punct, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost, o scurtă perioadă, în „tatonări”, iar filmulețele pe care CANCAN.RO le-a publicat dovedesc apropierea dintre ei. „Vrăjită” de fostul soț, care ar fi insistat să o „recucerească” săptămâni întregi, Bianca ar fi lăsat garda jos și i-ar fi acceptat compania în diverse contexte, unele chiar foarte apropiate. În tot acest timp, blonda era despărțită însă de Gabi Bădălău, potrivit surselor noastre.

(Nu rata: BIANCA DRĂGUȘANU ANUNȚĂ CĂ ÎI FACE PLÂNGERE PENALĂ LUI ALEX BODI + EXPLICĂ FILMULEȚUL ȘOCANT “M-A ȘANTAJAT TREI ANI DE ZILE ȘI M-A TERORIZAT”)

Bianca și Bodi, o legătură greu de rupt

Reamintim că Alex Bodi ar fi căutat-o insistent pe Bianca Drăgușanu, i-ar fi „plantat” un imens buchet de trandafiri în propria casă, după care i-ar mai fi trimis alte două buchete mari de trandafiri, a câte 2.000 de lei bucata, în locurile în care diva se afla. Fostul soț era la curent cu situația Biancăi Drăgușanu, cei doi comunicând, conform surselor citate, printr-o prietenă comună, cu care au avut zeci de discuții, la insistențele acestuia.

De asemenea, cât timp s-a aflat în arestul la domiciliu, Alex Bodi ar fi ținut legătura constant cu aceeași prietenă comună, pentru a se interesa de soarta fostei soții, deși se afla într-o relație cu Daria Radionova. Bodi ar fi recunoscut de nenumărate ori că Bianca Drăgușanu a fost femeia vieții lui și că nu a întâlnit nicio persoană ca ea. De cealaltă parte, fosta prezentatoare ar fi nutrit aceleași sentimente pentru fostul soț și, la rândul său, ar fi menționat că nu a mai iubit pe nimeni atât de mult.

În prezent, cei doi nu sunt în termeni foarte buni, dar nu ar părea ieșit din comun să îngroape din nou securea războiului. (VEZI ȘI: IMAGINILE RECENTE CARE AR PUTEA „DINAMITA” NUNTA DE 1 MIL. € DINTRE BIANCA ȘI BĂDĂLĂU

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Victor Cornea și Andreea Bălan NU se căsătoresc: „Acest obiectiv nu mai este de atins”! Declarația artistei schimbă tot
Victor Cornea și Andreea Bălan NU se căsătoresc: „Acest obiectiv nu mai este de atins”!...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Supă de cartofi cu pâine prăjită și usturoi. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Prislop
Supă de cartofi cu pâine prăjită și usturoi. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Prislop
Două asistente medicale, bănuite că au „profitat” de un bolnav psihic! Situația a scăpat de sub control!
Două asistente medicale, bănuite că au „profitat” de un bolnav psihic! Situația a scăpat de...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ce i-au descoperit medicii
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune artistul despre iubita lui
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor