Acasă » Exclusiv » Majda Aboulumosha se mută singură în Turcia. Ce se întâmplă cu fetița și iubitul? „Mi-aș fi dorit să …”

Majda Aboulumosha se mută singură în Turcia. Ce se întâmplă cu fetița și iubitul? „Mi-aș fi dorit să …”

De: Mihaela Anita 07/09/2021 | 12:00

După experiența Survivor România, Majda Aboulumosha este pregătită să pornească într-o nouă aventură! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, bruneta a povestit, cu lux de amănunte, despre relocarea în Turcia, dar și despre ce se va întâmpla cu fetița ei, Jacqueline.

Proiectele par să se lege pe bandă rulantă pentru Majda! Fosta prezentatoare TV a mai bifat un contract și urmează să plece în Turcia pentru o perioadă mai lungă. Cei dragi rămân acasă și, cu siguranță, dorul va fi unul dintre obstacolele cu care se va confrunta. Despre toate acestea, dar și despre lecțiile învățate ne-a vorbit, în exclusivitate, Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a prezentat un show de cooking

(Citește și: MAJDA, PREGĂTITĂ PENTRU AL DOILEA COPIL! MICUȚA JACQUELINE ÎȘI DOREȘTE UN PARTENER DE JOACĂ. „MI-A ZIS ACUM DE CURÂND”

Cum se simte știind că va sta departe de Mihai și Jacqueline

CANCAN.RO: Tu și Jacqueline aveți o relație foarte frumoasă, se vede că îți seamănă din multe puncte de vedere și e foarte atașată de tine. A plâns când erai la Survivor, dar ne poți spune cum a reacționat acum, când a aflat că pleci în Turcia?

MAJDA ABOULUMOSHA: Deși este un subiect mai sensibil pentru mine când vine vorba de Jacqueline, că trebuie să stau departe de ea, îmi doresc, ca de fiecare dată când am avut un proiect cu deplasare pentru o perioadă mai lungă, ca ea să mă vadă puternică. Jacqueline a fost prima persoana căreia i-am spus că am primit această propunere și anume de a prezenta show-ul („Femeia alege”, n.r.), iar ea, ca de fiecare dată, m-a susținut.

Acum o să fie mai ușor pentru că voi avea acces la telefon, iar când se va putea, o să ne vizităm.  Aș fi luat-o cu mine, dar are școală și mă bucur că se poate duce, fizic, la școală. Trece în clasa a doua, mi-aș fi dorit să o iau cu mine pe Jacqueline, mi-ar fi fost mult mai ușor, dar nu mi-am dorit să o iau din mediul ei, de lângă colegi… Țin foarte mult să meargă la școală și, în plus, eu o să muncesc foarte mult, o să petrec ore în șir pe platoul de filmare.

Știu că o să fie bine! Ea o să mă simtă aproape și eu la fel, o să vorbim zilnic și o să mă viziteze în weekend. Turcia e la doar o oră distanță, cu avionul.

Majda Aboulumosha, Jacqueline și Mihai.

(NU RATA: MAJDA, DEZVĂLUIRI DIN CULISELE SURVIVOR ROMÂNIA! „E GREU SĂ RĂMÂI OM ÎN JUNGLĂ”)

Majda, despre relația cu Mihai: „Am tins mult spre perfecțiune, dar…”

CANCAN.RO: Ai declarat la un moment dat că Mihai, iubitul tău, te susține în tot ceea ce faci. El rămâne în țară sau merge în Turcia, cu tine?

MAJDA ABOULUMOSHA: Așa este! Mă susține în absolut tot ce-mi doresc să fac. El nu o să vină odată cu mine, are treabă în țară, dar cu siguranță o să mă viziteze în Turcia.

CANCAN.RO: „Nu suntem perfecți, dar învățăm unul de la celalalt”- asta ai spus despre Mihai, de Anul Nou. Ce înveți tu de la Mihai și, totodată, ce ai vrea ca oamenii care te urmăresc să învețe de la tine?

MAJDA ABOULUMOSHA: Cred că acesta este secretul, să accepți că nu ești perfect. Să-ți placă vulnerabilitatea și să înveți de la omul de lângă tine limbajul iubirii.  Suntem un cuplu absolut normal, nu cred în perfecțiune și nu îmi doresc s-o promovez. Asta am învățat în timp, să știi! Am tins mult spre perfecțiune, dar am înțeles abia după că ești mult mai împăcat atunci când ești… „perfect imperfect”.

Un cuplu e frumos când e autentic, când doi oameni își doresc să învețe unul de la altul, când se acceptă, se iubesc și se respectă. 

Îmi doresc ca oamenii să ne fie alături, poate că mulți se vor regăsi în anumite povești de dragoste, poate că le vom da speranță. Cred că indiferent de vârstă, întotdeauna ne vom căuta iubirea sau, dacă nu o căutăm, cu siguranță o așteptăm și pentru asta trebuie să ne deschidem sufletul.

Majda Aboulumosha și fetița ei

(VEZI ȘI: MAJDA, PROBLEME DE SĂNĂTATE DUPĂ SURVIVOR ROMÂNIA! „CORPUL REACȚIONEAZĂ DIFERIT LA SCHIMBARE”

Majda se mută în Turcia. „Îmi plac provocările”

CANCAN.RO: Am citit că Turcia este ca o a doua casă pentru tine. Ne poți povesti puțin de ce? Ai locuit acolo?

MAJDA ABOULUMOSHA: Da, Turcia chiar este ca o a doua acasă pentru mine, mai ales că acolo am locuit o bună perioadă de timp, de la trei ani până pe la șapte ani. După, în fiecare an aveam câte o vacanță de patru luni acolo, așa că o să îmi amintesc cu drag de perioada copilăriei, cât timp voi sta, din nou, în Turcia.

(CITEȘTE ȘI: JADOR A SPUS TOTUL DESPRE FAIMOȘI! CE PĂRERE ARE ARTISTUL DESPRE UNII DINTRE COLEGII LUI. „NU E ATÂT DE RĂU PE CÂT VREA”)

Majda Aboulumosha, după revenirea de la Survivor România.

Majda Aboulumosha: „Mi-am dorit mereu să fiu un exemplu pentru Jacqueline”

CANCAN.RO: Ai predat la o școală, ai fost mamă full-time și îți găseai timp și pentru propria ta afacere. Printre picături, mai și pictai haine. De unde au izvorât pasiunile tale și de când?

MAJDA ABOULUMOSHA: În trecut mergeam la școli și grădinițe să le citesc copiilor diverse cărți, să le mai povestesc despre arta actorului, despre emoții și despre cât de important este să-și urmeze visul. Jobul de mamă este cel mai frumos din lume pentru mine. Deși vine cu multă responsabilitate, cu nopți nedormite, vine și cu foarte multă iubire. Mi-am dorit mereu să fiu un exemplu pentru Jacqueline și am muncit.

Nu am renunțat niciodată la pasiunile mele, o mamă relaxată înseamnă un copil fericit (râde). Toate pasiunile pe care le am sunt de când eram mică, acum doar le-am dezvoltat.

CANCAN.RO: Ce calități sau defecte ți-ai descoperit când erai la Survivor?

MAJDA ABOULUMOSHA: Mi-am dat seama că am foarte multă răbdare și că mă pot adapta cu ușurință într-un mediu în care nu am, practic, nimic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa FOTO: Instagram.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou, s-au adăugat și filme noi
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou,...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...