Acasă » Exclusiv » Replica asistentei pentru Alex Ashraf, în scandalul momentului: ”Mi-a băgat mâna în gât, eu l-am prins de lanț” + ”Dă-o afară pe cățeaua aia!”

Replica asistentei pentru Alex Ashraf, în scandalul momentului: ”Mi-a băgat mâna în gât, eu l-am prins de lanț” + ”Dă-o afară pe cățeaua aia!”

De: Cristian BlanutaLarisa Ciută 03/11/2021 | 23:40

E conflictul momentului în România! S-a întâmplat la clinica patronată de Alex Ashraf și Oana Zăvoranu, când o asistentă și-a cerut drepturile financiare. Și semnarea unui act de încetare a colaborării. Părerile sunt împărțite. Alex spune că a fost agresat, ba i s-a rupt chiar lanțul, femeia vine cu o replică tăioasă: ”Mi-a pus mâna în gât!” Mai mult, dă detalii despre cum s-ar fi desfășurat activitatea acolo, iar în declarațiile ei pentru CANCAN.RO scoate la iveală unele nereguli. Avem toate detaliile.

Asistenta avea să-și spună povestea ei, referitor la scandalul izbucnit miercuri dimineața, la clinica medicală, oprit de intervenția Poliției. Neagă orice fel de acuzație pe care a făcut-o soțul Oanei Zăvoranu, ba spune că ea a fost victima.

„Au spus că vai, ce persoană minunată sunt”

Cuvintele încep să curgă. ”Eu colaborez cu clinica din 2019. Sunt asistent medical cu competență pe radiologie. Am început colaborarea când aici era tatăl domnului Alex. S-a înființat apoi o firmă, pentru a putea factura orele lucrate în clinică…

Ei au venit din luna septembrie. Atunci, au stat de vorbă cu fiecare angajat, au spus că vai, ce persoană minunată sunt, că mă vor în conducerea clinicii”, spune asistenta.

Alex Ashraf a sunat la 112 imediat după incident. La fel a făcut și asistenta

Dă-l afară pe ăla, avansează-l pe ăla

Avea să accepte propunerea. Și să-și spună părerile vizavi de activitatea din clinică la care, de altfel, luase parte. ”Am acceptat, am crezut că vor să pună lucrurile la punct, că medical vor să fie OK. Am încercat să le spun cum se face din punct de vedere medical, proceduri medicale pe care le-am semnat și pe care le-au verificat cei de la DSP când au avut o reclamație…

Atunci m-am dus, s-au prezentat proceduri făcute de mine, proceduri care au fost OK. Am organizat toată partea de Covid, mi-am văzut de treaba mea la RMN, până la 12 noaptea, sunt 160 de ore lucrate acolo, zile de sâmbătă, și după aia până la 12, până la două noaptea… Ore pe care urma să mi le plătească”, a continuat asistenta.

(CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A FĂCUT-O PE SHERLOCK HOLMES PE STRĂZILE DIN CAPITALĂ)

A început să aibă temeri atunci când… ”În momentul în care am văzut că lucrurile stau așa și că îmi dau mesaje cu «Dă-l afară pe ăla, avansează-l pe ăla, că ăla a pus telefonul nu știu cum, că ăla are nu știu ce apel…» «Dă-o afară pe cățeaua aia..» «Adu-mi altul în locul ăluia…» Să știți că eu am adus câțiva asistenți în clinica aia, colaboratori, chiar, să poată funcționa.(…) Mă rog, lucruri pe care nu le știam eu prea bine neapărat, eu mă ocupam mai mult cu partea medicală”, a mai dezvăluit femeia.

”Când am refuzat postul, mi-am dat seamă că voi avea probleme!”

Avea să ceară excluderea ei din organigrama de conducere. ”Cert e că, atunci când am văzut că lucrurile iau o astfel de întorsătură și că primesc mesaje că n-are ea suficient de mulți pacienți, că să îi aduc eu pacienți de la spital… Eu nu aveam cum să fac acest lucru, pentru că eu nu sunt reprezentant medical, ca să ne înțelegem.

Am comunicat că nu mai doresc să fac parte din organigrama lor de conducere și dacă vor să mai facă operare să-mi spună, dacă nu, nu. Dar, dându-mi seama cum sunt ei, că azi ești în grații, mâine nu mai ești, mi-am dat seama că în momentul în care i-am refuzat ca post de conducere o să am probleme. Și, sincer, nu-mi doream să continui o colaborare”, continuă povestea.

(NU RATA: CUM VREA OANA ZĂVORANU SĂ ÎNLĂTURE ZVONURILE DIVORŢULUI DE ALEX ASHRAF)

„Eu sunt căutată pentru munca pe care o fac”

I s-a adresat lui Alex Ashraf. ”Am vorbit cu domnul Alex la telefon și mi-a zis că nu mă vrea afară din clinică și că o să vorbească și cu doamna Oana și o să-mi comunice în câteva zile dacă rămân în clinică pe parte de operare. Lucru care nu s-a întâmplat. Au trecut mai multe zile, se apropia luna de sfârșit, eu figuram în graficul pentru RMN, pentru că nu au decât un singur angajat care lucrează dimineața și îi asiguram celelalte ture, le acopeream eu și colegii mei, lucru care nu s-a întâmplat.

Am reușit să vorbesc, până la urmă, cu Mihaela Cocoș, făcută și ea un fel de manager, pentru că ei mă ocoleau, pur și simplu, și i-am spus că eu, de la întâi, până lămuresc situația, eu mi-am dat deja turele pe care le am în altă parte și că nu mai doresc să continui colaborarea. Am spus că am așteptat răspunsul domnului Alex, care nu a venit și că eu nu pot să stau în instabilitate. Am o vârstă, am 47 de ani… Eu sunt căutată pentru munca pe care o fac…”, spune asistenta.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf (Foto: Facebook)

”Am cerut plata facturii, nu mi-au mai răspuns la telefon”

Alex Ashraf o acuzase că nu a respectat preavizul, iar răspunsul femeii a venit prompt. ”Nu mi-a spus nimic! În momentul în care am vorbit cu Mihaela, fata care se ocupă, vezi Doamne, de organizare în continuare, eu i-am spus că nu mai vreau să vin, ea s-a dus și a vorbit cu domnul Alex, nu știu ce a spus, s-a întors și mi-a zis că domnul Alex nu vrea să mă dea afară. Dar discuția nu era așa. Eu voiam să închei colaborarea. Și le-am propus ca, până își găsesc operator RMN, că nu sunt foarte mulți pe piață, o să încerc să acopăr turele în limita timpului meu disponibil. Asta le-am propus.

Una dintre colegele mele a fost pe tură, s-o acopere, urma să mă duc și eu. Am întrebat-o pe Mihaela dacă are nevoie și ce trebuie să acoperim până își găsesc operatori, Mihaela nu mi-a răspuns… Într-un final, la insistențele mele, să-mi răspundă pe Whatsapp cum că a fost luată de conducere decizia că se va înceta colaborarea cu mine. Eu apucasem să-i dau factura pe data de 29, factură pe care a terminat-o doamna Mihaela Cocoș cu orele de pe luna octombrie …

Când conducerea a luat decizia de a înceta colaborarea cu mine, ceea ce nu era nicio noutate, eu doream același lucru. Am zis «Perfect», zic «Mai aveți nevoie să vă mai acoperim ture?» Au spus că nu. Atunci am cerut să mi se facă plata facturii. În momentul ăla, nu mi-au mai răspuns la telefon, deși am încercat și la Mihaela, și la domnul Alex, și la doamna Oana”, povestește asistenta.

”M-am speriat, m-au blocat pe toate căile”

Tot ea spune că bătaia nu era plata, salariul pe luna respectivă, ci de încheierea colaborării. ”Nu e vorba de salariu aici. E vorba de o colaborare. Adică eu am o societate care a încheiat un contract cu dânșii… E adevărat, este în termenul legal (plata), dar eu nu zic că au întârziat cu banii. Eu doar le-am solicitat să-mi spună data la care mă plătesc. Că nu aveau o dată fixă, mă plăteau, de regulă, pe 5. El putea să mă plătească și pe 1, nu eram în afara termenului, e adevărat”, a încercat să elucideze misterul.

(VEZI ȘI: CE GENTLEMAN E SOȚUL OANEI ZĂVORANU!)

Avea să-și ia inima-n dinți și să meargă la clinică. ”De ce m-am dus azi la clinică? Pentru că aseară nu mi-au răspuns la telefon când am întrebat când vor face plata… Nu mi-a mai răspuns nimeni la telefon, la mail… În care am solicitat doar să-mi comunice data plății. Plata era pe 5 în condițiile în care noi colaboram în continuare. Dar dacă au zis că încheiem colaborarea, nu era normal să încheiem un act? Noi nu am încheiat niciun act.

Tocmai de asta am vrut să vorbesc cu dânșii, să facem actul de încheiere al colaborării și să-mi spună că pe data de 15, 20, 30 să-mi achite banii. Ținând cont de antecedentele dânșilor, normal că m-am speriat, am văzut că nu mai vorbește nimeni, m-au blocat pe toate căile, nu aveam cu cine să mai vorbesc. De dimineață am sunat pe telefonul fix al clinicii și am vrut să vorbesc cu Mihaela, nu a vrut.

Atunci, m-am urcat în mașină și m-am dus la clinică. Acolo, Mihaela nu a vrut să coboare să vorbească, eu m-am așezat la recepție, am cerut să vorbesc cu cineva din conducere, fata de acolo mi-a transmis că domnul Alex a zis să ies și să mut mașina din fața clinicii, am refuzat până când nu vine cineva să mă lămurească și am rămas pe scaun.

Am vorbit, între timp, la telefon, eram iritată, e adevărat, de situație, pentru că eu am muncit în clinica aia, să știți, ture până noaptea, ca să nu mai vorbesc de altele… Adică, eu chiar mi-am dat tot interesul”, spune, revoltată, asistenta.

Alex Ashraf a fost la Poliție după incident (Foto: CANCAN.RO)

”A înfipt mâna în brațul meu, m-a împins afară, mi-a băgat mâna în gât”

Alex Ashraf a coborât, în cele din urmă. ”Și, după jumătate de oră, a venit domnul Alex, fără să-mi spună «Hai, că vorbim, vino mâine sau vino joi sau îți dau banii pe 10 sau pe 15», mi-a zis «Ieși afară». I-am spus că nu vreau până când nu lămuresc situația. Atunci a înfipt mâna în brațul meu, m-a împins afară, mi-a băgat mâna în gât.

Toate angajatele de la o firmă de peste drum de clinică au văzut, unele au și filmat. S-a văzut tot incidentul, nu am agresat pe nimeni, nu a căzut nimeni. E adevărat, eu, în momentul în care mi-a băgat mâna în gât, l-am prins de lanț, dar nu l-am atins pe el. I-am spus că nu-i dau drumul până când nu se uită în ochii mei și-mi spune când îmi face plata și că nu are de gând să mă păcălească. El, cu mâna în gâtul meu, iar cu cealaltă încerca să-mi desfacă mâna de pe lanțul lui.

Eu am spus că nu dau drumul lanțului, nu știu valoarea lui, dar în momentul ăla s-a tras în spate, cumva, iar eu am dat drumul lanțului, care s-a rupt, dar e la dânsul”, a continuat asistenta.

(VEZI AICI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU E UN ROMANTIC INCURABIL)

„Am continuat să le cer banii, pentru că este munca mea”

Trei apeluri la 112 și sosirea polițiștilor au condus la calmarea spiritelor. ”N-a căzut nimeni, repet, o să se vadă pe camere. A chemat paza, eu am sunat la 112, nu știu dacă el a făcut-o, și a mai sunat cineva de vizavi. Au fost trei apeluri la 112. A venit paza, mi-a spus că stau pe domeniu public, am coborât pe trotuar, în fața clinicii.

Am continuat să le cer banii, pentru că este munca mea, și să-mi spună când îmi dau banii și că nu plec de acolo fără un contract încheiat și cu obligația de plată, măcar să-mi spună până când. A încercat să-mi zică că pe 10, i-am spus că asta trebuia să facă de la început și nu se mai ajungea aici și să-mi dea contractul de încheiere.

Au venit domnii de la Poliție, ne-au invitat la secție, unde fiecare am depus câte o declarație. Și cam asta s-a întâmplat. Nu am făcut scandal”, a încheiat fosta asistentă a clinicii lui Alex Ashraf.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...