Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii încheie un capitol de viață

Horoscop săptămânal 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii încheie un capitol de viață

De: Madalina Manole 13/12/2021 | 07:11
Horoscop săptămânal 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii încheie un capitol de viață
Imagine reprezentativă. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 decembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 13 – 19 decembrie 2021 se numără și cea a Gemenilor care pot avea parte de încheieri în plan personal sau relațional, ca urmare a Lunii Pline care se petrece în zodia lor, dar și a conjuncției dintre Marte și Nodul Sud karmic din sectorul relațiilor.

Săptămâna 13 – 19 decembrie 2021 se remarcă prin două ingresuri importante. Este vorba de Marte, planeta acțiunii, care intră în zodia Săgetător, și despre Mercur, planeta comunicării, care intră în Capricorn. Cu Marte în Săgetător suntem mai energici, mai optimiști și mai dornici de cunoaștere și călătorii. Pe de altă parte, Mercur în Capricorn ne stimulează să gândim și să analizăm mai mult situațiile din viața noastră și să ne organizăm mai bine ideile. Comunicarea devine mai sobră, exprimarea mai argumentată și căpătăm un plus de înțelepciune.

Săptămâna 13 – 19 decembrie 2021 se încheie cu intrarea în retrogradare a planetei Venus, planeta iubirii și a banilor, prin zodia Capricorn. Acest aspect ne cere să reevaluăm și să lămurim anumite situații sentimentale sau legate sectorul financiar și profesional. Pe 19 decembrie se va forma Lună Plină în zodia Gemeni, moment care vine cu încheieri în viața noastră. Cel mai probabil vom pune punct multor raționamente și atitudini pe care le-am avut până acum față de cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au toate motivele să se bucure de intrarea lui Marte, guvernatorul lor, în semnul Săgetător și asta pentru că nativii devin energici, entuziaști și competitivi. Va urma o perioadă foarte bună pentru studii, călătorii, distracții și aventuri. Pe de altă parte, Mercur va intra în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, iar acestea aspecte vor avea impact asupra carierei nativilor. Berbecii vor discuta și vor analiza mai atent o situație profesională în care se află. Posibil ca ideile lor să placă superiorilor sau să gândească strategii bune de avansare. Totuși, retrogradarea lui Venus le poate cere o revizuire a întregii situații profesionale, chiar și a direcției pe care se află. Relațional, acest aspect poate aduce nevoia oficializării unei relații, în cazul unor nativi. Luna Plină din Gemeni poate aduce discuții importante, decizii finale și se schimbarea unor tipare de gândire pe baza cărora nativii au funcționat până acum.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură de intrarea lui Mercur în Capricorn, dat fiind că nativii vor deveni mult mai atenți la discuțiile pe care le au și vor cultiva gândirea înțeleaptă. Răbdarea poate fi un punct forte acum. În cuplu se pot discuta și negocia situații ce țin de buget comun, dar și de viață intimă. Este important ca nativii să iasă dina cele relații de co-dependență și să evite să intre în noi relații cu persoane indisponibile emoțional. Nativii sunt sfătuiți să-și achite datoriile acum, să evite creditele și alte împrumuturi și să aibă mai multă grijă la cheltuieli, mai ales la Luna Plină din Gemeni care poate pune punct unei surse de venit, dar și unor practici financiare greșite. Retogradarea lui Venus, guvernatoarea Taurilor, prin Capricorn le cere nativilor reevaluarea unor principii și convingeri de viață, dar și mai multă grijă la călătorii. Cele peste hotarer oate ar trebui evitate acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de intrarea lui Marte în sectorul relațiilor și s-ar putea ca atmosfera să devină mai conflictuală în perioada următoare. Mulți nativi pot încheia relații în urma unor situații din trecut care ies la lumină. Este o perioadă de plată karmică, iar cei singuri ar trebui să evite noile relații acum pentru că nu văd realitatea. În plus, Venus retrogradează în sectorul intimității și al finanțelor și cere reevaluarea dependențelor emoționale și financiare ale nativilor, reevaluarea relațiilor toxice sau bazate pe alte interese. Grijă la acte și la problemele juridice, financiare. Luna Plină se petrece chiar în Gemeni și poate marca încheierea unui capitol din viața nativilor.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de intrarea lui Mercur în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce ocazia unor clarificări în cuplu. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali vor fi importante și pot avea legătură chiar și cu statutul unei relații, dat fiind că tot aici va retrograda Venus și va cere reevaluări. De evitat noile relații! Cu Marte în Săgetător, la locul de muncă va crește nivelul de stres și s-ar putea ca nativii să aibă mai multe sarcini de rezolvat ca de obicei. Deși vor avea energie, se vor putea suprasolicita foarte ușor și va fi nevoie de atenție acordată sănătății și odihnei, mai ales că Luna Plină se va petrece în casa sănătății și el va cere renunțarea la tot ce este toxic.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea lui Marte în sectorul afectiv, tranzit care-i stimulează la distracție și aventură. Totuși, dat fiind că în sectorul muncii intră Mercur și tot aici va retrograda și Venus, nativii se vor confrunta cu lipsa timpului alocat micilor plăceri. Acest aspect îi poate stimula să-și reorganizeze stilul de viață și să încerce să devină mai eficienți profesional. Nu este o periooadă bună pentru noi relații și idile, însă situații sentimentale din trecut, flirturi mai vechi, se pot lămuri acum. Luna Plină din Gemeni poate aduce culegerea unor roade ale unor proiecte în care nativii s-au implicat. Posibil ca și unele relații de prietenie să fie mai tensionate în weekend.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 decembrie 2021

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, va intra în sectorul afectiv, acolo unde va retrograda și Venus. Poate începe o perioadă de clarificări sentimentale, de lămuriri în cazul unei povești de iubire, dar și de discuții legate de copii. Unii nativi vor analiza ideea de a deveni părinți, în timp ce alții pot discuta cu aceștia despre viitorul lor. Creativitatea se cere reanalizată și folosită mai mult. Pe de aștă parte, cu Marte în Săgetător, este o perioadă bună pentru nativii care vor să se preocupe de casă, fie de reorganizare, renovare, fie de mutare. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape profesionale și culegerea unor roade.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot profita de intrarea lui Mercur în Capricorn pentru a-și îmbunătăți relația cu familia și pentru a comunica mai mult cu cei dragi. Cum Venus, guvernatoarea lor, va retrograda tot aici, este nevoie ca nativii să-și reevalueze starea emoțională și raportarea la familie. S-ar putea să se simtă mai triști, mai neiubiți și singuri. În plus, Marte va intra în Săgetător și poate agita nativii, îi poate face dornici de plimbări și de discuții care mai de care mai irascibile. Luna Plină din Gemeni poate pune punct unor convingeri greșite și poate susține nativii să se îndepărteze de acele principii și credințe care le blochează evoluția și progresul.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion se despart de Marte, guvernatorul lor, după un tranzit prin semnul lor de două luni. Nativii îl vor avea de acum înainte în tranzit prin sectorul financiar, aspect care le poate aduce toată determinarea de care au nevoie pentru a-și crește veniturile. Nativii sunt motivați să câștige mai mulți bani, să lupte pentru niște drepturi salariale, dar trebuie să aibă grijă și la cheltuieli, pentru că și acestea pot crește. Luna Plină din Gemeni poate aduce ocazia returnării unei datorii sau încheierea unui credit. Mercur va intra în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, și comunicarea, raționamentul devin puncte importante pentru nativi. Se pot relua decizii și reanaliza, pot reveni foști parteneri în viața Scorpionilor sau se pot relua dialoguri mai vechi în cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător, pot începe să răsufle ușurați săptămâna aceasta, deoarece Marte va intra în zodia lor și le va aduce un plus de energie, optimism și poftă de aventură. Nativii vor avea curaj, mai multă încredere în propria lor persoană și vor fi mai motivați să-și atingă unele scopuri. Mercur intră în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, prin urmare sectorul financiar va fi supus unor teste. S-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să-și reevalueze modul în care-și câștigă și administraeză veniturile sau să-și revizuiască niște decizii financiare luate. Luna Plină din Gemeni va încheia un capitol relațional și nu este exclus ca unele relații bazate pe interese financiare sau care scârțâie de ceva vreme să se încheie acum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Marte într-o casă ascunsă, a subconștientului, dar și a bolilor lungi și cronice. Acest tranzit va agita nativii, îi va face mai irascibili, iar nivelul de oboseală av crește, cu atât mai mult cu cât vor trebui să se ocupe și de alții, nu doar de ei. Posibil ca anumite simptome mai vechi să revină și de aceea nu ar trebui să se solicite, ci să delege sarcini. Mercur va intra în zodia lor, acolo unde va retrograda Venus, deci reevaluarea stilul de viață și a sănătății devine esențială. Luna Plină din Gemeni poate încheia un capitol la locul de muncă și poate aduce momente de conștientizare vizavi de rutină și sănătate. Venus retrogradă în zodia lor poate aduce momente de tristețe, singurătate, indiferent că nativii sunt sau nu într-o relație, și poate stimula la schimbări de look și schimbări legate de modul în care-și manifestă sentimentele. De evitat noile povești de dragoste!

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă destul de delicată, dat fiind că Mercur va intra în casa lucrurilor ascunse, acolo unde va retrograda și Venus. Cum Mercur le guvernează zona sentimentală, nativii sunt sfătuiți să evite atracțiile ascunse, relațiile cu persoane indisponibile emoțional și mai degrabă să-și reevalueze viața sentimentală și trecutul. La nivel mental va fi vorba de o stare de agitație care poate aduce insomnii și chiar activarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Luna Plină poate încheia o relație care nu este solidă sau poate schimba un tipar sentimental pe baza căruia nativii au funcționat până acum. Marte în Săgetător îi va stimula pe nativi să iasă din casă și să cunoască noi persoane, însă grijă la interesele ascunse ale acestora.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână agitată în plan profesional, grație intrării lui Marte în Săgetător. Nativii vor fi determinați să-și atingă niște obiective, să iasă în față și să se afirme. Ambițiile nativilor vor crește peste limită și pot deveni mai conflictuali cu superiorii, dar și mai competitivi. Cu Mercur în Capricorn, acolo unde Venus va retrograda, planurile de viitor ale nativilor se pot schimba în mod neașteptat, iar proiectele în care sunt implicați vor avea nevoie de reevaluări. De evitat atracțiile față de persoane din anturaj. Luna Plină din Gemeni poate aduce tensiuni în familie și stări emoționale apăsătoare. Unii Pești își pot schimba raportarea la ideea de cămin.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...