Home » Trending » Horoscop săptămânal 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii încheie un capitol de viață

Horoscop săptămânal 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii încheie un capitol de viață

De: Madalina Manole 13/12/2021 | 07:11
Horoscop săptămânal 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii încheie un capitol de viață
Imagine reprezentativă. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 decembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 13 – 19 decembrie 2021 se numără și cea a Gemenilor care pot avea parte de încheieri în plan personal sau relațional, ca urmare a Lunii Pline care se petrece în zodia lor, dar și a conjuncției dintre Marte și Nodul Sud karmic din sectorul relațiilor.

Săptămâna 13 – 19 decembrie 2021 se remarcă prin două ingresuri importante. Este vorba de Marte, planeta acțiunii, care intră în zodia Săgetător, și despre Mercur, planeta comunicării, care intră în Capricorn. Cu Marte în Săgetător suntem mai energici, mai optimiști și mai dornici de cunoaștere și călătorii. Pe de altă parte, Mercur în Capricorn ne stimulează să gândim și să analizăm mai mult situațiile din viața noastră și să ne organizăm mai bine ideile. Comunicarea devine mai sobră, exprimarea mai argumentată și căpătăm un plus de înțelepciune.

Săptămâna 13 – 19 decembrie 2021 se încheie cu intrarea în retrogradare a planetei Venus, planeta iubirii și a banilor, prin zodia Capricorn. Acest aspect ne cere să reevaluăm și să lămurim anumite situații sentimentale sau legate sectorul financiar și profesional. Pe 19 decembrie se va forma Lună Plină în zodia Gemeni, moment care vine cu încheieri în viața noastră. Cel mai probabil vom pune punct multor raționamente și atitudini pe care le-am avut până acum față de cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au toate motivele să se bucure de intrarea lui Marte, guvernatorul lor, în semnul Săgetător și asta pentru că nativii devin energici, entuziaști și competitivi. Va urma o perioadă foarte bună pentru studii, călătorii, distracții și aventuri. Pe de altă parte, Mercur va intra în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, iar acestea aspecte vor avea impact asupra carierei nativilor. Berbecii vor discuta și vor analiza mai atent o situație profesională în care se află. Posibil ca ideile lor să placă superiorilor sau să gândească strategii bune de avansare. Totuși, retrogradarea lui Venus le poate cere o revizuire a întregii situații profesionale, chiar și a direcției pe care se află. Relațional, acest aspect poate aduce nevoia oficializării unei relații, în cazul unor nativi. Luna Plină din Gemeni poate aduce discuții importante, decizii finale și se schimbarea unor tipare de gândire pe baza cărora nativii au funcționat până acum.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură de intrarea lui Mercur în Capricorn, dat fiind că nativii vor deveni mult mai atenți la discuțiile pe care le au și vor cultiva gândirea înțeleaptă. Răbdarea poate fi un punct forte acum. În cuplu se pot discuta și negocia situații ce țin de buget comun, dar și de viață intimă. Este important ca nativii să iasă dina cele relații de co-dependență și să evite să intre în noi relații cu persoane indisponibile emoțional. Nativii sunt sfătuiți să-și achite datoriile acum, să evite creditele și alte împrumuturi și să aibă mai multă grijă la cheltuieli, mai ales la Luna Plină din Gemeni care poate pune punct unei surse de venit, dar și unor practici financiare greșite. Retogradarea lui Venus, guvernatoarea Taurilor, prin Capricorn le cere nativilor reevaluarea unor principii și convingeri de viață, dar și mai multă grijă la călătorii. Cele peste hotarer oate ar trebui evitate acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de intrarea lui Marte în sectorul relațiilor și s-ar putea ca atmosfera să devină mai conflictuală în perioada următoare. Mulți nativi pot încheia relații în urma unor situații din trecut care ies la lumină. Este o perioadă de plată karmică, iar cei singuri ar trebui să evite noile relații acum pentru că nu văd realitatea. În plus, Venus retrogradează în sectorul intimității și al finanțelor și cere reevaluarea dependențelor emoționale și financiare ale nativilor, reevaluarea relațiilor toxice sau bazate pe alte interese. Grijă la acte și la problemele juridice, financiare. Luna Plină se petrece chiar în Gemeni și poate marca încheierea unui capitol din viața nativilor.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de intrarea lui Mercur în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce ocazia unor clarificări în cuplu. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali vor fi importante și pot avea legătură chiar și cu statutul unei relații, dat fiind că tot aici va retrograda Venus și va cere reevaluări. De evitat noile relații! Cu Marte în Săgetător, la locul de muncă va crește nivelul de stres și s-ar putea ca nativii să aibă mai multe sarcini de rezolvat ca de obicei. Deși vor avea energie, se vor putea suprasolicita foarte ușor și va fi nevoie de atenție acordată sănătății și odihnei, mai ales că Luna Plină se va petrece în casa sănătății și el va cere renunțarea la tot ce este toxic.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea lui Marte în sectorul afectiv, tranzit care-i stimulează la distracție și aventură. Totuși, dat fiind că în sectorul muncii intră Mercur și tot aici va retrograda și Venus, nativii se vor confrunta cu lipsa timpului alocat micilor plăceri. Acest aspect îi poate stimula să-și reorganizeze stilul de viață și să încerce să devină mai eficienți profesional. Nu este o periooadă bună pentru noi relații și idile, însă situații sentimentale din trecut, flirturi mai vechi, se pot lămuri acum. Luna Plină din Gemeni poate aduce culegerea unor roade ale unor proiecte în care nativii s-au implicat. Posibil ca și unele relații de prietenie să fie mai tensionate în weekend.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 decembrie 2021

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, va intra în sectorul afectiv, acolo unde va retrograda și Venus. Poate începe o perioadă de clarificări sentimentale, de lămuriri în cazul unei povești de iubire, dar și de discuții legate de copii. Unii nativi vor analiza ideea de a deveni părinți, în timp ce alții pot discuta cu aceștia despre viitorul lor. Creativitatea se cere reanalizată și folosită mai mult. Pe de aștă parte, cu Marte în Săgetător, este o perioadă bună pentru nativii care vor să se preocupe de casă, fie de reorganizare, renovare, fie de mutare. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape profesionale și culegerea unor roade.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot profita de intrarea lui Mercur în Capricorn pentru a-și îmbunătăți relația cu familia și pentru a comunica mai mult cu cei dragi. Cum Venus, guvernatoarea lor, va retrograda tot aici, este nevoie ca nativii să-și reevalueze starea emoțională și raportarea la familie. S-ar putea să se simtă mai triști, mai neiubiți și singuri. În plus, Marte va intra în Săgetător și poate agita nativii, îi poate face dornici de plimbări și de discuții care mai de care mai irascibile. Luna Plină din Gemeni poate pune punct unor convingeri greșite și poate susține nativii să se îndepărteze de acele principii și credințe care le blochează evoluția și progresul.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion se despart de Marte, guvernatorul lor, după un tranzit prin semnul lor de două luni. Nativii îl vor avea de acum înainte în tranzit prin sectorul financiar, aspect care le poate aduce toată determinarea de care au nevoie pentru a-și crește veniturile. Nativii sunt motivați să câștige mai mulți bani, să lupte pentru niște drepturi salariale, dar trebuie să aibă grijă și la cheltuieli, pentru că și acestea pot crește. Luna Plină din Gemeni poate aduce ocazia returnării unei datorii sau încheierea unui credit. Mercur va intra în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, și comunicarea, raționamentul devin puncte importante pentru nativi. Se pot relua decizii și reanaliza, pot reveni foști parteneri în viața Scorpionilor sau se pot relua dialoguri mai vechi în cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător, pot începe să răsufle ușurați săptămâna aceasta, deoarece Marte va intra în zodia lor și le va aduce un plus de energie, optimism și poftă de aventură. Nativii vor avea curaj, mai multă încredere în propria lor persoană și vor fi mai motivați să-și atingă unele scopuri. Mercur intră în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, prin urmare sectorul financiar va fi supus unor teste. S-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să-și reevalueze modul în care-și câștigă și administraeză veniturile sau să-și revizuiască niște decizii financiare luate. Luna Plină din Gemeni va încheia un capitol relațional și nu este exclus ca unele relații bazate pe interese financiare sau care scârțâie de ceva vreme să se încheie acum.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Marte într-o casă ascunsă, a subconștientului, dar și a bolilor lungi și cronice. Acest tranzit va agita nativii, îi va face mai irascibili, iar nivelul de oboseală av crește, cu atât mai mult cu cât vor trebui să se ocupe și de alții, nu doar de ei. Posibil ca anumite simptome mai vechi să revină și de aceea nu ar trebui să se solicite, ci să delege sarcini. Mercur va intra în zodia lor, acolo unde va retrograda Venus, deci reevaluarea stilul de viață și a sănătății devine esențială. Luna Plină din Gemeni poate încheia un capitol la locul de muncă și poate aduce momente de conștientizare vizavi de rutină și sănătate. Venus retrogradă în zodia lor poate aduce momente de tristețe, singurătate, indiferent că nativii sunt sau nu într-o relație, și poate stimula la schimbări de look și schimbări legate de modul în care-și manifestă sentimentele. De evitat noile povești de dragoste!

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă destul de delicată, dat fiind că Mercur va intra în casa lucrurilor ascunse, acolo unde va retrograda și Venus. Cum Mercur le guvernează zona sentimentală, nativii sunt sfătuiți să evite atracțiile ascunse, relațiile cu persoane indisponibile emoțional și mai degrabă să-și reevalueze viața sentimentală și trecutul. La nivel mental va fi vorba de o stare de agitație care poate aduce insomnii și chiar activarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Luna Plină poate încheia o relație care nu este solidă sau poate schimba un tipar sentimental pe baza căruia nativii au funcționat până acum. Marte în Săgetător îi va stimula pe nativi să iasă din casă și să cunoască noi persoane, însă grijă la interesele ascunse ale acestora.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 decembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână agitată în plan profesional, grație intrării lui Marte în Săgetător. Nativii vor fi determinați să-și atingă niște obiective, să iasă în față și să se afirme. Ambițiile nativilor vor crește peste limită și pot deveni mai conflictuali cu superiorii, dar și mai competitivi. Cu Mercur în Capricorn, acolo unde Venus va retrograda, planurile de viitor ale nativilor se pot schimba în mod neașteptat, iar proiectele în care sunt implicați vor avea nevoie de reevaluări. De evitat atracțiile față de persoane din anturaj. Luna Plină din Gemeni poate aduce tensiuni în familie și stări emoționale apăsătoare. Unii Pești își pot schimba raportarea la ideea de cămin.

Parteneri
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a făcut avere din videochat
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a...
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele mai sexy femei
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit un nou virus
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit...
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3...
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în pericol
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai mari”
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai...
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a pledat vinovat
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a...
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a întâmplat la graniţă
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a...
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o dedicație! Puțini maneliști ar face la fel
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat e uluitor
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos". Reacția artistei
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și...
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie pentru 120 de zile
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie...
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când s-au întors acasă, mama băiețelului a intrat în stare de șoc
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când...
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile