Acasă » Știri » Îţi mai aminteşti de bărbatul care şi-a ucis soţia însărcinată pentru a lua banii de asigurare? Ce s-a întâmplat cu el, după 2 ani

Îţi mai aminteşti de bărbatul care şi-a ucis soţia însărcinată pentru a lua banii de asigurare? Ce s-a întâmplat cu el, după 2 ani

De: Valentina Ene 02/11/2022 | 08:00
Îţi mai aminteşti de bărbatul care şi-a ucis soţia însărcinată pentru a lua banii de asigurare? Ce s-a întâmplat cu el, după 2 ani
Soția bărbatului care a fost aruncată de pe stâncă

Cetățenii turci au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au aflat că un bărbat a fost dispus să își ucidă soția însărcinată în 7 luni, împingând-o de pe o stâncă foarte înaltă. La doi ani de la tragedie, soarta vinovatului a fost decisă. Iată ce s-a întâmplat cu acesta.

Hakan Aysal, un bărbat de 40 de ani din Turcia, a luat decizia drastică de a-și ucide soția în vârstă de 32 de ani în luna iunie 2018. Motivul care a stat în spatele acestui gest necugetat a fost dorința de a încasa toți banii poliței de asigurare pe care femeia însărcinată o avea.

Hakan Aysal și-a ucis soția și viitorul copil pentru a obține cât mai mulți bani

Incidentul a avut loc în zona Butterflay Valley din Turcia. Cei doi soți au urcat la o înălțime de 1.000 de metri, deși femeia se temea foarte tare. Hakan Aysal susține că au făcut asta pentru a putea obține un selfie care să cuprindă și priveliștea din jur. După trei ore petrecute pe stânca respectivă, viitorii părinți s-au fotografiat împreună, iar la câteva minute după, bărbatul și-a împins soția, pe Semra Aysal, dorind să obțină o sumă uriașă după moartea ei.

Fotografia făcută de cei doi soți înainte de tragedie

VEZI ȘI: ȘOCANT! UN TURC ȘI-A FOTOGRAFIAT SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ, CU DOAR CÂTEVA MOMENTE ÎNAINTE SĂ O ARUNCE DE PE O STÂNCĂ. FOTO

Pentru a nu da de bănuit prea mult, Hakan Aysal a luat decizia de a opri imediat pe cineva care trecea pe drum, explicându-i faptul că soția sa a alunecat și a căzut. Sait Erturk, un șofer care conducea prin zonă, s-a oprit și a încercat să dea o mână de ajutor până în momentul în care au apărut oamenii legii. Totuși, comportamentul bărbatului i s-a părut destul de bizar.

„Conduceam în zonă, când am văzut pe cineva că îmi făcea semn cu mâna și m-am oprit. Hakan a venit și a spus că soția lui a căzut pe stâncă. Am ieșit imediat din mașină și am început să o căutăm, dar nu am putut vedea unde ar fi putut cădea de unde eram noi.

Am încercat să ne apropiem de margine pentru a vedea mai bine. Hakan nu a venit cu noi acolo jos. Am stat acolo până a sosit jandarmeria. El a fost foarte nepăsător și calm. Nu se purta ca un bărbat a cărui soție tocmai căzuse de pe o stâncă”, a declarat Sait Erturk în momentul în care a fost audiat.

Fratele victimei își acuză fostul cumnat de lipsă de compasiune

Audierile în cazul bărbatului acuzat de crimă cu premeditare au durat mai mult decât s-ar fi așteptat membrii familiei victimei. În cele din urmă, fratele acesteia a fost și el audiat și a vorbit despre reacția pe care Hakan a avut-o în momentul în care toți au mers la Institutul de Medicină Legală pentru a recupera trupul femeii însărcinate.

De asemenea, Naim Yolcu a menționat faptul că sora sa avea frică de înălțime, motiv pentru care nu crede că ar fi urcat de bună voie sau din propria inițiativă pe stânca de pe care a fost împinsă. Ceea ce l-a făcut să se gândească la fostul său cumnat ca la un criminal a fost inițiativa acestuia de a face trei credite pe numele soției sale care ura din tot sufletul împrumuturile.

„Când am fost să îi recuperăm trupul de la Institutul de Medicină Legală, Hakan era în mașină. Eu și familia mea eram distruși, Hakan nici măcar nu părea trist. Sora mea era împotriva împrumuturilor. Cu toate acestea, după ce a murit, am aflat că Hakan a luat trei credite pe numele ei. De asemenea, Semra avea o frică de înălțimi, ce sport extrem să facă ea dacă îi e frică de înălțimi?”, a explicat în februarie 2022 fratele victimei, Naim Yolcu, în timpul audierilor.

CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN PANTELIMON ŞI-A UCIS SOŢIA CU BESTIALITATE. MOTIVUL ESTE HALUCINANT

Ce s-a întâmplat cu Hakan Aysal la doi ani după crimă

În momentul în care au început audierile, Hakan a negat vehement faptul că ar fi putut vreodată să se gândească la un mod atât de dureros de a-și ucide soția. Bărbatul a încercat să le explice judecătorilor că aceasta ar fi căzut de pe stâncă în timp ce el se afla la o distanță de câțiva metri de ea.

„Am fost interesat de sporturi extreme din 2014 – parașutism, bungee jumping, rafting. De asta am avut asigurare de viață înainte de a mă căsători. După ce am făcut fotografia, soția mea a pus telefonul în geantă. Apoi mi-a cerut să i-l aduc. M-am ridicat și am auzit-o țipând după ce am făcut câțiva pași. Când m-am întors nu mai era. Nu am împins-o eu”, s-a apărat bărbatul în fața judecătorilor.

Dacă a văzut că prima variantă nu a fost prea convingătoare, bărbatul a apelat la compasiunea celor prezenți și a pus totul pe seama unui motiv medical. Doctorii care l-au analizat pe bărbatul de 40 de ani au infirmat faptul că acesta ar putea suferi de vreo boală psihică. În cele din urmă, după 2 ani de procese, judecători au luat decizia de a-l închide pe viață pe Hakan, acesta având dreptul la apel abia după 30 de ani.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
Oana Sârbu, DEZVĂLUIRI din culisele „Liceenilor”: „Din zeci de fete care au participat...”
Oana Sârbu, DEZVĂLUIRI din culisele „Liceenilor”: „Din zeci de fete care au participat...”
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de zero grade
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai bună perioadă, viața li se schimbă complet
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Mihai Trăistariu, reacție după ce NEMO a câștigat Eurovision 2024. „Dacă ești șters...”
Mihai Trăistariu, reacție după ce NEMO a câștigat Eurovision 2024. „Dacă ești șters...”
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Reacţia dură a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, faţă de câştigătorul Eurovision:
Reacţia dură a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, faţă de câştigătorul Eurovision: "Victoria...
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
×