Acasă » Altceva Podcast » Claudia Pătrășanu i-a deschis proces în instanță lui Gabi Bădălău și face declarații uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO! „Pedepsește copiii pentru că e el sub control judiciar”

Claudia Pătrășanu i-a deschis proces în instanță lui Gabi Bădălău și face declarații uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO! „Pedepsește copiii pentru că e el sub control judiciar”

De: Ana Maria Păsat 24/09/2023 | 23:40

Claudia Pătrășcanu l-a chemat din nou în fața instanței pe Gabi Bădălău, fostul său soț. Motivul? Artista vrea să meargă cu copiii peste hotare, mai întâi la Disneyland, apoi la Istanbul, iar tatăl lor nu-i dă procura. Cântăreața crede că fostul soț refuză acest lucru din cauza faptului că el are interdicția de a părăsi țara. Aceasta spune că pierde nu mai puțin de 1200 de euro, prin cele două procese pe care le-a deschis, bani pe care i-ar fi putut cheltui cu cei doi băieți ai cuplului. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni din nou, în fața instanței. Artista a fost nevoită să-i deschidă fostului soț două ordonanțe președințiale, pentru a putea obține acordul de a-și duce copiii în vacanță, la Disneyland, iar apoi într-un week-end, la Istanbul. Artista a mai adăugat că se izbește de această problemă de când tatăl copiiilor săi are interdicția de a părăsi țara.

Claudia Pătrășcanu și-a chemat fostul soț din nou în fața instanței (Foto: Instagram)

„Nu primesc acordul lui decât târâtă prin instanță”

„La noi e greu să semneze hârtiile. Ca să pot pleca cu copiii undeva, trebuie să fac ordonanță în instanță. Dacă el nu poate ieși, acum toată lumea trebuie să rămână în țară. În vacanța de toamnă vreau să-i duc la Dysneyland, iar de ziua lui Gabriel, pe 25 noiembrie, la Istanbul. Va fi în week-end, facem doar 45 de minute cu avionul din Constanța. Și am făcut cerere în instanță, pentru că nu a vrut să-mi dea, de comun acord, prin notar, procura. Nu pot să înțeleg, pur și simplu nu a vrut. Nu s-a prezentat când a fost citat.

Eu vreau să-i duc pe copiii noștri în vacanță, nu pe copiii mei. Va veni sper și momentul în care va exista înțelegere. Dacă asta a fost decizia lui, ce pot spune. Înseamnă că nu-și dorește ca copiii noștri să meargă la Dysneyland. Nu primesc acordul lui decât târâtă prin instanță”, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRAȘCANU A RUPT TĂCEREA! CINE ESTE, DE FAPT, BĂRBATUL MISTERIOS CU CARE S-A AFIȘAT. IUBEȘTE DIN NOU?! “M-AM ÎNTÂLNIT CU…”)

Pierde 1200 de euro ca să poată scoate copiii afară din țară

Artista ne-a mai spus că pierde nu mai puțin de 600 de euro cu o singură ordonanță președințială, bani pe care i-ar fi putut cheltui cu copiii:

„Se pierd bani pe care i-aș putea cheltui cu copiii. Pentru o ordonanță se duc cam 600 euro. Actele, munca avocaților, notificările. Prima oară i-am făcut notificarea prin notariat, el nu s-a prezentat”.

(NU RATA: A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE SPUNE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU DESPRE CERTURILE CU LUCIAN MITREA, SOȚUL ANDREEI BĂNICĂ: „EU LEȘINAM PE SCENĂ”)

„El vrea să trec practic peste decizia judecătorească”

Claudia Pătrășcanu nu ne-a ascuns nici faptul că fostul soț a insistat ca ea să-i semneze o procură, în condițiile în care Bădălău are interdicția de a părăsi țara:

„Îmi dă procura după cum are el chef, după cum plouă și bate vântul. El acum își dorește să plece cu ei în vacanță și mi-a cerut procură. Dar atâta timp cât instanța a considerat că nu are dreptul să iasă din țară, cum pot face eu asta? El vrea să trec practic peste decizia judecătorească. Și pentru că eu nu vreau, n-am cum să fac asta, el mă forțează, pune presiune.

I-am zis că-mi voi da acordul în momentul în care i se ridică interdicția, să am siguranța copiilor. I-am dat mereu. Și când a fost ziua maică-sii, a plecat cu ei în Dubai. Tot timpul am fost de acord, am trecut de securea războiului.

Dar de când el nu poate ieși din țară, zici că parcă copiii noștri au vreo vină. El consideră ca și copiii să stea reținuți. Spre fericirea mea, eu nu am ncio problemă, vreau să-i scot pe copiii noștri. Am mai ieșit cu ei. Eu chiar dacă i dau acum procură, nu-l ajută cu nimic. Dar eu nu pot încălca niște reguli, cum să iasă cu copiii, dacă nu are acordul instanței. I-am transmis că atunci când totul va fi în regulă, i-o dau. Cred că acesta e motivul pentru care el nu vrea, îmi pare rău că nu am acordul lui, să simtă și copiii că și tati se bucură de vacanța lor. Eu nu-mi pot face probleme singură. Trebuie să respectăm legea. Anul trecut am plecat în patru vacanțe cu copiii, dar acum, pur și simplu nu vrea. Nu putem trăi așa, nu toți suntem sub control judiciar”, a adăugat aceasta.

 

Își serbează ziua la Istanbul

Peste doar câteva săptămâni, artista își va aniversa ziua de naștere. Cum în acel week-end copiii vor fi cu tatăl lor, Claudia va petrece la Istanbul, motiv pentru care a și refuzat un concert ce-l avea fix pe data de 6 octombrie:

„Mi-a intrat un concert chiar pe ziua mea, pe 6 octombrie, la fel ca și anul trecut, dar l-am refuzat. Pentru că plec. Am luat deja biletele pentru Istanbul. Mi-aș fi dorit să fiu cu cei mici de ziua mea, dar e week-endul lui. De ziua mea pot face ce vreau. Cu siguranță voi merge cu cineva. Stăm doar un week-end. Eu îmi fac programul totdeauna după cel al copiilor”.

Altfel, artista și-a propus o relansare a carierei sale.

„Vreau să scot niște proiecte muzicale, să-mi schimb puțin stilul. Eu fac schimbări de câte ori simt. Vreau să scot piese noi din ce în ce mai des, cam la două luni una”, a adăugat aceasta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Mai ții minte legendarul telefon NOKIA 3210?! Cu câți lei se vinde acum, în mai 2024
Mai ții minte legendarul telefon NOKIA 3210?! Cu câți lei se vinde acum, în mai...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în...
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița cu Mirela Retegan
Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000 se duc doar pe manoperă
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul...
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Metoda simplă prin care obții o producție triplă de castraveți. Secretul pentru a avea o recoltă bogată în grădină
Metoda simplă prin care obții o producție triplă de castraveți. Secretul pentru a avea o...
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an la 5 ani
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an...
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris situaţia drept extrem de dificilă
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris...
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Cum a reușit un român să își cumpere 5 APARTAMENTE pe malul mării, în Italia. Mulți nu îl cred atunci când povestește
Cum a reușit un român să își cumpere 5 APARTAMENTE pe malul mării, în Italia....
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală
Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține...
Armata puternică din Europa care va beneficia de o armă de top. Poate fi folosită pe uscat, în aer şi pe mare și poate schimba soarta unui război
Armata puternică din Europa care va beneficia de o armă de top. Poate fi folosită...
Ce se va întâmpla cu centralele de apartament în România. Orașul care le-a interzis deja, prin lege
Ce se va întâmpla cu centralele de apartament în România. Orașul care le-a interzis deja,...
×