Acasă » Exclusiv » TOP-ul mega-exclusivităților! CANCAN.RO nu a ratat nimic! De la nunta mileniului până la amantlâcul Bordea – Livia – Spike, am fost pretutindeni!

TOP-ul mega-exclusivităților! CANCAN.RO nu a ratat nimic! De la nunta mileniului până la amantlâcul Bordea – Livia – Spike, am fost pretutindeni!

De: Cristian Blanuta 31/12/2023 | 20:00

În priză v-a ținut CANCAN.RO, cu mega-exclusivități care nici prin cap nu v-ar fi trecut. Și au fost multe, nunți, botezuri, noi cupluri apărute în showbiz, despărțiri și amantlâcuri! Nimic nu am ratat, iar imaginile pe care vi le-am pus pe tavă sperăm că au trezit, pas cu pas, curiozitatea consumatorilor de monden. Pentru că 2024 își duce ultimele clipe, vă facem acum un TOP 10 al celor mai tari imagini, în care implicate au fost mega-vedetele autohtone. Stați cu noi și în următorul an, cu siguranță, nu veți regreta!

Să dăm curs picanteriilor și imaginilor în care sunt prinse vedete ale căror povești sunt, de-a dreptul, fabuloase. Am făcut top-ul, curg ilustrațiile! Veți fi captivați, vă asigurăm!

Livia, fosta lui Bordea, și Spike se sărută în mașină (Foto: CANCAN.RO)

1. Spike și Livia lui Bordea, sărut pasional în mașină

CANCAN.RO detona bomba, la începutul lunii septembrie! Spike, cel pe care Bordea îl numea ”fratele meu”, o săruta pe Livia, nimeni alta decât ”fosta” comediantului. Un întreg showbiz a rămas perplex! CANCAN.RO a relatat, în exclusivitate, întreg amantlâcul și a publicat prima imagine cu Spike și Livia împreună (Vezi AICI detaliile). De asemenea, publicația noastră v-a ținut la curent cu șirul evenimentelor, pentru că pe cei doi i-am surprins de mai multe ori împreună (Vezi AICI totul).

Călin Donca și amanta petrec în club

2. Călin Donca, surprins de CANCAN.RO cu amanta!

CANCAN.RO ”lovea”, tot în luna septembrie, cu detalii picante din viața lui Călin Donca, afaceristul care ar fi escrocat „un număr nedeterminat de persoane” să îi cumpere propria monedă virtuală. Banii generați de afacerile sale cu „tendințe” ilicite au ajuns la familie, dar și la… AMANTĂ! Detaliile exclusive le puteți citi AICI!

Smiley și Gina Pistol au făcut-o, până la urmă: s-au căsătorit (Foto: CANCAN.RO)

3. Primele imagini de la nunta anului, Gina Pistol și Smiley

CANCAN.RO vă oferea primele imagini de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Site-ul nostru vă introducea într-o atmosferă de basm, de unde vă prezenta toate ”ascunzișiurile” mega-evenimentului, chiar și mesajele pe care artistul le-a lăsat pe mesele invitaților (Vezi AICI detaliile).

Don Pepe și Maria au avut o nuntă de vis, pe malurile lacului Como (Foto: CANCAN.RO)

4. Nunta mileniului: Maria și Don Pepe

CANCAN.RO nu avea cum să rateze ”nunta mileniului”! S-a întâmplat la începutul lunii octombrie, când Petre Niculae, cunoscut drept Don Pepe, și Maria se cununau pe malul lacului Como. Urma party-ul de vis, doar că într-o altă vilă, în ”buza” aceluiași lac din Italia. Imaginile pe care vi le-am prezentat atunci, în exclusivitate, sunt, de-a dreptul, spectaculoase (Vezi AICI totul).

Laura Giurcanu și Aris s-au cuplat la America Express

5. Aris, fiul Andreei Esca, s-a ”cuplat” cu Laura Giurcanu

CANCAN.RO vă prezinta imagini exclusive, cu Laura Giurcanu și Aris Eram în tandrețuri. Și a urmat sărutul sub clar de lună. Ieșiseră la restaurant, după întoarcerea de la America Express, unde Laura a luat trofeul (Vezi AICI imaginile).

Adrian Ilie și Gabriela Grosu, ”fosta” lui Vasile Turcu, sărut în plină noapte

6. ”Cobra” Adrian Ilie a ”mușcat” la Gabriela Grosu

Dacă nu o mai țineați minte pe superba brunetă care i-a fost amantă regretatului Vasile Turcu timp de trei ani, CANCAN.RO vă împrospăta memoria! Focoasa brunetă nu dispăruse din peisajul public și nici din sfera fotbalistică, pentru că noua ”captură” era unul dintre fotbaliștii Generației de Aur: Adrian Ilie. Era cel mai nou cuplu monden pe care îl descopeream, în exclusivitate (Vezi AICI imaginile suculente).

Cătălin Bordea și-a ”tras” iubită, după ce a aflat de amantlâcul Spike – Livia

7. Există viață și după Livia: Cătălin Bordea și noua iubită!

Cătălin Bordea afla, cu stupefacție, că Spike, prietenul lui, se cupla cu Livia, femeia alături de care-și clădea viitorul, dar ruptura bruscă i-a destrămat speranțele. Mai mult, Spike și Livia trăiau o poveste de dragoste încă din vremea în care ea purta pe deget inelul comediantului (Vezi AICI toată povestea). Bordea s-a mai liniștit, mai mult, și-a ”tras” iubită, iar CANCAN.RO nu i-au ratat pe cei doi porumbei (Aveți imaginile AICI).

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios anul acesta (Foto: CANCAN.RO)

8. Nunta de vis: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se cununau religios în finalul lunii iulie, la Mănăstirea Cașin. S-a întâmplat la doi ani distanță de la căsătoria civilă, când nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. După cununuie, cei doi au plecat la Buftea, unde a avut loc petrecerea, pe malul lacului. CANCAN.RO a fost pe fază și v-a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu soția realizatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani în rochie de mireasă (Imaginile exclusive doar AICI).

Fulgy, alături de Bia Khalifa, imediat după incidentul de la aeroportul Henri Coandă

9. Bia Khalifa, încătușată pe aeroportul Henry Coandă

Erau imaginile zilei! Bia Khalifa și Fulgy se întorceau de la Milano, dar polițiștii o încătușau pe iubita fiului Clejanilor, din cauza comportamentului bizar. Fulgy a sunat la 112 în acele momente, încercând să-și salveze iubita. Amândoi au fost amendați. CANCAN.RO a surprins și acest incident, pe care l-a relatat, la vremea respectivă, cu toate amănuntele picante (Vezi AICI totul).

BRomania, sărut în club cu ”Memelușa”

10. ”Memelușa”, în brațele lui BRomania

Surpriza lunii august a venit de la BRomania! CANCAN.RO a fost pe fază și a imortalizat totul. Actorul se întâlnea cu Teodora Stoica, fata managerului de la FCSB. Era idila care se întrezărea la orizont. La Nostalgia au petrecut cei doi, iar după sărutul apăsat, totul a fost clar (Vezi AICI imaginile spectaculoase).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | „Bulă, ai încredere totală în mine, nu?!”
Bancul zilei | „Bulă, ai încredere totală în mine, nu?!”
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
Ea e "Bombița" pe care nimeni n-o știa, dar care a devenit super vedetă în România! Cum a apărut pe stadion la marea petrecere a echipei
Ea e "Bombița" pe care nimeni n-o știa, dar care a devenit super vedetă în...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Naomy, înmormântată în rochie și în sicriu alb! Imagini emoționante de la funeraliile primei femei transgender din România!
Naomy, înmormântată în rochie și în sicriu alb! Imagini emoționante de la funeraliile primei femei...
Simona Gherghe, adevărul despre plecarea de la cârma emisiunii: „Atât am putut duce”
Simona Gherghe, adevărul despre plecarea de la cârma emisiunii: „Atât am putut duce”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Lacrimi și durere la priveghiul lui Naomy, cântăreața transgender care și-a pierdut viața într-un spital din Germania. Prietenii și familia se pregătesc de înmormântare
Lacrimi și durere la priveghiul lui Naomy, cântăreața transgender care și-a pierdut viața într-un spital...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem fi perfecți. Așteaptă-ți zânul perfect aici și mai stai mult și bine.”
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
"Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său,...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul şi îl întreabă: - Ai fost cuminte anul acesta?
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
A fost interzis consumul de alcool pe plajă. Se întâmplă în două stațiuni iubite de români
A fost interzis consumul de alcool pe plajă. Se întâmplă în două stațiuni iubite de...
Orașul din Europa care te plătește ca să mergi cu bicicleta. Banii îi primești numai dacă lași mașina acasă
Orașul din Europa care te plătește ca să mergi cu bicicleta. Banii îi primești numai...
Se pregătesc armele nucleare. O țară NATO zdruncină toată Europa: Pe timp de război, aceasta este o...
Se pregătesc armele nucleare. O țară NATO zdruncină toată Europa: Pe timp de război, aceasta...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la  7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Uniunea Europeană critică EBU pentru modul în care a organizat Eurovision 2024: un cadou pentru
Uniunea Europeană critică EBU pentru modul în care a organizat Eurovision 2024: un cadou pentru...
Decizie pentru cei cu venituri SUB 2.000 DE LEI. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar ASTĂZI, 13 mai
Decizie pentru cei cu venituri SUB 2.000 DE LEI. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar...
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Test de perspicacitate| Caută ALBINA ascunsă într-o imagine cu 383 de flori
Test de perspicacitate| Caută ALBINA ascunsă într-o imagine cu 383 de flori
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Motivul pentru care frații Dolănescu au fost dați în judecată. Cine i-a chemat de data aceasta în fața instanței?
Motivul pentru care frații Dolănescu au fost dați în judecată. Cine i-a chemat de data...
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Leguma din România pe care fermierii o aruncă la gunoi. E sănătate curată, dar nu au cui să o vândă
Leguma din România pe care fermierii o aruncă la gunoi. E sănătate curată, dar nu...
Animalele din România care s-au înmulțit prea mult. Sacrificările aproape s-au triplat
Animalele din România care s-au înmulțit prea mult. Sacrificările aproape s-au triplat
×