A aparut la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Cine este, de fapt, blonda din imagini

Publicat: 02/05/2019 | 11:02

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare și încălțată cu pantofi sport, o blondă care a atras multe priviri a evitat cât a putut să fie pozată sau filmată de paparazzii și jurnaliștii prezenți la Cimitirul Progresul. Ea a sosit cu câteva minute înainte să înceapă slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu –CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, transmite LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.

A apărut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, Cine este, de fapt, blonda din imagini

Blonda din imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este iubita avocatului Cristian Sîrbu. Cunoscut drept apărătorul vedetelor, omnul legii și partenera lui de viață erau buni prieteni cu Răzvan Ciobanu. Când a venit la ceremonia religioasă, oficiată în biserica în care este depus sicriul regretatului designer, blonda și-a ascuns fața plânsă sub o pereche de ochelari de soare negri. Ea este fost model.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de luni, 29 aprilie, a Doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodar, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...