A fost eliberată polițista care și-a înjunghiat șeful! Amănunte de ultimă oră

Autor: I.D.
Publicat: 23/05/2019 | 22:45

Drama din familia polițistei din Olt care și-a înjunghiat șeful, acuzându-l de viol, pare că se apropie de final. (Cel mai bine platit job din București) Condamnată la cinci ani de închisoare, Melania Renghea a cerut, recent, magistraților să fie eliberată. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră legate de acest caz.

Coșmarul fostei polițiste Melania-Celestina Renghea a început în seara de 26 decembrie 2012, când l-a înjunghiat în abdomen și în picior pe superiorul ei direct de la acel moment, comisarul-şef Gheorghe Barbu, în faţa casei acestuia, din comuna Bobiceşti. Femeia le-a spus anchetatorilor că a acționat în legitimă apărare, pentru că șeful ar fi bătut-o. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Medicii au constatat, de altfel, pe corpul ei, numeroase contuzii. Femeia l-a acuzat pe comisarul-șef că a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale. Ba, mai mult, că ar fi oferit-o cu același scop și unor șefi de la Craiova, printre care și fostul comandant, Ion Voicu.

(VEZI AICI: POVESTEA DOAMNEI GETA, POLIȚISTA DE LA RUTIERĂ UMILITĂ PE FACEBOOK)

Acuzațiile ei nu au putut fi dovedite, dar au provocat demisii în poliție. Melania-Celestina Renghea a fost ulterior acuzată de tentativă de omor și condamnată la cinci ani de închisoare. A rămas însărcinată cu al treilea copil înainte să fie încarcerată la Penitenciarul Craiova, iar în iulie 2016 a obținut o întrerupere a executării pedepsei, timp de un an, pentru a-și îngriji bebelușul.

Ce au decis magistrații

Iar, recent, femeia a cerut autorităților să fie eliberată condiționat. În urmă doar câteva zile, magistrații au admis propunerea de eliberare condiționată formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Craiova, acolo unde Melania-Celestina Renghea își ispășește pedeapsa.

Decizia luată de Judecătoria Craiova nu este însă definitivă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce hotărâre a luat prima instanță, pe data de 21 mai.

În temeiul art. 587 C.proc.pen., admite propunerea de liberare condiționată formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate pentru condamnata Renghea Melania-Celestina, deținută în Penitenciarul Craiova Pelendava.

Dispune liberarea condiționată a condamnatei Renghea Melania Celestina de sub puterea mandatului nr. 650/2016 emis de Tribunalul Olt, în baza sentinței penale numărul 313/2015 pronunțată de Tribunalul Olt”, au stabilit magistrații.

Judecătoria Craiova a decis eliberarea Melaniei Renghea

(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ POLIȚISTA CARE L-A PUS LA PĂMÂNT PE BĂRBATUL CARE SE MASTURBA ÎN FAȚA UNEI ADOLESCENTE, PE O STRADĂ DIN CAPITALĂ)

Bărbatul i s-a spânzurat, copiii au rămas în grija bunicii

Melania-Celestina Renghea arde de nerăbdare să iasă din penitenciar și să fie alături de cei trei copii, care au rămas în grija bunicii materne, în Slatina. De fapt, bătrâna avea grijă de ei de când fosta polițistă a ajuns după gratii.

(NU RATA: SCANDAL URIAȘ! MEMBRII CLANULUI DUDUIANU, ACUZAȚI DE VIOL ȘI PRIVARE DE LIBERTATE. AU FURAT ”MIREASA” MINORĂ DE PE STRADĂ ȘI…)

Viața a fost aspră pentru Melania Renghea pentru că, pe 9 noiembrie 2017, Relu, soțul ei, s-a spânzurat de un pom, în curtea casei lor din comuna Curțișoara, județul Olt.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...