A murit actorul James Karen! Este cunoscut mai ales pentru rolul din filmul de groază „Poltergeist”

Publicat: 25/10/2018 | 17:17
A murit actorul James Karen! Este cunoscut mai ales pentru rolul din filmul de groază „Poltergeist”

A murit actorul James Karen! Actorul James Karen a murit  la vârsta de 94 de ani, în Los Angeles, iar anunțul trist a fost făcut de familia lui.  Acesta  este cunoscut mai ales pentru rolul din filmul de groază „Poltergeist”, în care l-a interpretat pe Mr. Teague.

Cunoscutul actor a locuit cu soția sa, Alba Karen, dar și cu fiul lor, Reed. „S-a stins din viață cel mai important om din viașa noastră”, a declarat soția lui, potrivit Fox News. James Karen a avut roluri și în seriale televizate, precum cel din serialul serialul „Little House on the Prairie” sau cel din „The Rockford Files”.

CITEȘTE ȘI: DENNIS HOF A MURIT LA 72 DE ANI. ACTORUL RON JEREMY: “L-AM GĂSIT MORT LA CÂTEVA ORE DUPĂ CE L-AM VĂZUT CĂ A MERS SĂ FACĂ SEX CU O PROSTITUATĂ”

A murit actorul James Karen! A urmat cursurile școlii de teatru Neighborhood Playhouse din New York

Numele său adevărat a fost Jacob Karnofsky. S-a născut în Wilkes-Barre, Pennsylvania, fiul unor emigranți evrei ruși, Mae și Joseph H. Karnofsky. A fost încurajat să îmbrățișeze cariera de actorie de către congressman-ul Daniel J. Flood, un amator și iubitor de teatru, care l-a racolat în trupa sa Micul Teatru, din Wilkes-Barre.

Conform Wikipedia, James Karen a urmat cursurile școlii de teatru Neighborhood Playhouse din New York. Marea sa oportunitate a apărut odată cu interpretarea rolului Karl Malden în producția A Streecar Named Desire de pe Broadway. A jucat în serialul de televiziune As the World Turns, rolul Dr. Burke și, poate cel mai cunoscut rol al său este din producția Eight Is Enough. A fost purtător de cuvânt pentru un lanț de supermarketuri.

El se ocupa cu imaginea acestora pe radio și TV. A apărut de asemenea într-un alt serial, Golden Girls. Cele mai notabile producții ale sale sunt Poltergeist, The Return of the Living Dead, Wall Street și The Pursuit of Happyness.

A fost căsătorit cu actrița și cântăreața Susan Reed, de care a divorțat, fiind apoi împreună cu Francesca Alba.