A murit preşedintele Uniunii Studenților din România. Avea doar 22 de ani

Publicat: 12/07/2020 | 17:39
A murit preşedintele Uniunii Studenților din România. Avea doar 22 de ani

Preşedintele Uniunii Studenților din România, Vlad Dediu, a încetat din viață la doar 22 de ani. Tânărul ajunsese în stare gravă la spital după ce a intrat în apa mării, la Mamaia. Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

Vlad fost recuperat în ultima clipă din valuri de oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal. Liderul studenților venise să se distreze alături de prieteni, scrie ReplicaOnline.

Citește și: Marcel Vela: „Doar printr-o minune ar putea fi redeschise restaurantele pe 15 iulie”

Martorii povestesc că victima ar fi intrat beat în mare și a fost luat de curenți. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut pe în apă și a sărit în ajutorul lui. Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar era prea târziu. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital în Constanţa.

Vlad, în timp ce era resuscitat

Mesajele de condoleanțe au emoționat toți studenții din România 

Prietenii și cunoștințele tânărului au lăsat mai multe mesaje emoționante în amintirea lui Vlad Dediu. „Mare durere ai lăsat în urma ta, copil frumos și deștept! Dumnezeu să te așeze în ceata drepților!”, „Dumnezeu să te odihnească! Ai fost un camarad de nadejde!”, i-au transmis apropiații tânărului trecut în neființă.

Nu rata: Cutremurător! A murit șoferul de autobuz care a fost băgat în comă de un grup de pasageri pentru că au refuzat să poarte măști

„Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator.

Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.Drum lin, Vlad!„, se arată în mesajul de adio transmis de reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților din România.